ANRO Juweliers, specialist in PreLoved gouden sieraden

Van smartphones, laptops en andere apparaten is bekend dat u ze refurbished kunt kopen. Wat u misschien nog niet wist; er zijn ook gereviseerde sieraden, oude juwelen die er weer zo goed als nieuw uitzien.

ANRO Juweliers is gespecialiseerd in de verkoop van vakkundig gereviseerde horloges, ringen, halskettingen, oorbellen, armbanden en broches.

De juweliers van ANRO noemen deze sieraden ‘PreLoved’. De juwelen zijn eerder gedragen, maar na zorgvuldige reiniging en eventueel herstelwerk toe aan een tweede leven. Krasjes zijn verwijderd, sluitingen waar nodig vervangen en de zettingen van diamantjes gecontroleerd. Als ze niet goed vastzitten, maakt onze goudsmid dat in orde.

Duurzaam goud 

Het is zonde om kostbaar nieuw goud te delven als er nog zo veel ongebruikte, bestaande sieraden zijn, is de gedachte van ANRO Juweliers. Juwelen een tweede leven geven, is een bijdrage aan een duurzamere samenleving, vinden zij. Dit is de circulaire economie in optima forma.
Ga maar na, misschien heeft u zelf in een laatje of kluis wel sieraden liggen die u nooit (meer) draagt. Hoe mooi zou het zijn als iemand anders er nog jaren plezier aan kan beleven?

Telefoon: +31 (0)53 260 00 30

Mobiel / WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290
Website: www.anrojuweliers.nl
E-mail: info@anrojuweliers.nl


Doorlopend kopen wij goud en zilver. Heeft u interesse om ons iets aan te bieden? Kom gerust voorbij in onze winkel. Wilt u buiten onze openingstijden afspreken, geen probleem, bel dan voor een afspraak.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.