• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • NL
  • DE
Menu
Home / ringen / pave ring
Toon filters

GOUDEN PAVÉ RING

Voor gouden pavé ring van topkwaliteit bent u bij ANRO Juweliers aan het juiste adres. De betekenis van de pavé ring komt vanuit het Franse woord 'pavé'. Kleine diamantjes. De diamantjes zijn over de ring "gestrooid" De zetting die de diamanten op zijn plek houden zijn hierbij nauwelijks zichtbaar. Een prachtig stralende ring dus!


 


Bezig met laden...

RINGEN PAVÉ GEZET

De term pavé ring komt vanuit het Franse woord ‘pavé.’ Bij deze ring zijn kleine steentjes dicht naast elkaar geplaatst. De steentjes kunnen zowel de gehele als een gedeelte van de ring bedekken. Doordat het edelmetaal van de zetting nauwelijks zichtbaar is lijkt de ring één grote diamant. Door de pavé zetting wordt het licht van alle richtingen weerkaatst waardoor de diamanten een extra glans krijgen. De collectie gouden pavé ringen bestaat uit 14 of 18 karaat in een geel gouden of wit gouden kleur.

BESTEL UW PAVÉ RINGEN ONLINE

Graag helpen wij u met het maken van de juiste keuze van uw pavé ring. Onze website biedt een vergelijkingspagina waarbij het mogelijk is om de ringen met elkaar te kunnen vergelijken zodat het maken van een keuze gemakkelijker wordt gemaakt. Bij ANRO Juweliers is het bestellen eenvoudig en kosteloos. 

BEKIJK DE RUIME COLLECTIE PAVÉ RINGEN

Wij hebben pavé ringen in 14 en 18 karaat voor dames en heren en een geel gouden en wit gouden kleuren. 

U kunt altijd de ringen komen bezichtigen in onze winkel in Enschede. Hiervoor kunt u een afspraak maken via de website. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook) of door een e-mail te sturen naar info@anrojuweliers.nl.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.