• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / gouden oorbellen / topaas oorbellen
Toon filters
0
Onbeperkt

Topaas oorbellen collectie

Op zoek naar gouden Topaas oorbellen? De naam Topaas is hoogstwaarschijnlijk afgeleid van een vindplaats op het eiland Zebirget in de Rode Zee, welke vroeger bekend was als Topazos. Een topaas is vaak wijnrood of strogeel maar kan ook wit, grijs, groen, blauw of oranje zijn. De steen is doorzichtig tot doorschijnend met een glasachtige glans.
 


 

Een prachtige Topaas in je oor

Onze collectie Gouden Topaas Oorbellen. Topaas, ook wel bekend als Edeltopaas, is een bijzondere en populaire edelsteen die afkomstig is uit verschillende delen van de wereld, waaronder Brazilië, Afghanistan, Australië, Birma, China, Madagaskar, Sri Lanka, Namibië, Nigeria en Zimbabwe.

Sterrenbeelden en hun verbinding met Edelstenen: Topaas

Niet alleen zijn Topaas oorbellen een mooie aanvulling op je sieradencollectie, ze worden ook vaak geassocieerd met de verschillende maanden van het jaar en de bijbehorende sterrenbeelden. Topaas wordt gezien als een steunende en geluksbrengende edelsteen voor mensen geboren onder de sterrenbeelden Tweelingen, Leeuw en Boogschutter.

Prachtige Collectie Gouden Topaas Sieraden

Onze collectie gouden Topaas oorbellen bevat een scala aan stijlen, van elegant en ingetogen tot opvallend en uitgesproken. Daarnaast bieden wij ook andere gouden Topaas sieraden, waaronder ringen en hangers, die perfect zijn voor diegenen die dol zijn op sieraden met Topaas. Bekijk onze uitgebreide collectie vandaag nog!