• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home /
Toon filters
0
Onbeperkt

Gouden sieraden - collectie

Op zoek naar gouden sieraden voor dames en heren? In de webshop van ANRO Juweliers bent u aan het juiste adres voor een mooie en gevarieerde collectie. Onze webshop heeft een gevarieerd -vrijwel dagelijks wisselend- aanbod van eenvoudige tot zeer exclusieve sieraden.
 


  1 / 146  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Wij zijn specialist in het PreLoved gouden sieraad

Van smartphones, laptops en andere apparaten is bekend dat u ze refurbished kunt kopen. Wat u misschien nog niet wist; er zijn ook refurbished sieraden. Dit zijn gedragen gouden sieraden die er weer zo goed als nieuw uitzien. U kunt deze tegen een hele aantrekkelijke prijs kopen.

Ruime keuze sieraden dames en sieraden heren

Een goede mix van klassieke, moderne en vintage "goude sieraden" dames sieraden en mannen sieraden. Voor een mooi sieraad bent u aan het juiste adres. Een prachtig cadeau voor u of een ander. Wij hebben dames en heren sieraden in onze collectie.

Bekijk onze collectie:

Gouden sieraden 14 karaat of gouden sieraden 18 karaat

14 karaat goud is de meest gangbare soort goud in Nederland. Met karaat wordt er aangegeven hoeveel zuiver goud er in een sieraad zit. Een sieraad met 14 karaat goud bevat 58,8% goud. Sieraden van 18 karaat goud, bevatten 75% goud en zijn daardoor ook een stukje duurder. Dit hoeft niet te betekenen dat het beter is, want koper en zilver worden ook voor de stevigheid toegevoegd. Echt goud is namelijk zacht materiaal. Waarom de 14 en 18 karaat het meest populair zijn in Nederland, is omdat het een minder gele kleur heeft. Kiest u voor 20 of 22 karaat goud, dan wordt het sierader veel geler. In landen als India en Indonesië is die kleur goud populair, omdat de gele kleur beter staat bij een donkere huid. Wij verkopen sieraden met een gehalte van 8, 9, 14, 18 en 24 karaat goud.

Preloved sieraden

Elk sieraad dat wij verkopen, is Preloved. Dat betekent dat de sieraden eerder gedragen zijn. Na een zorgvuldige reiniging en eventuele herstelwerkzaamheden hebben we ze een tweede leven gegeven. Die werkzaamheden bestaan uit onder andere het verwijderen van krasjes, sluitingen vervangen en diamantjes netjes (her)plaatsen. Dit wordt allemaal gedaan door onze goudsmid. U zal er niets van merken! Preloved sieraden zijn aantrekkelijk om dat u er geld mee bespaart en u de circulaire economie ermee stimuleert.
We hebben natuurlijk niet alleen een gouden ringen, maar ook een gouden kettingen, brede gouden armbanden chique oorbellen en zelfs een vintage broches.

 

Gratis verzending van uw gouden sieraad

Via Anro Juweliers kunt u online uw heren & dames sieraad bestellen en die vervolgens via aangetekende post laten bezorgen. Wij leveren het pakketje via PostNL met Track & Trace, zodat u op de hoogte bent van de verzending van uw sieraad. Bestelt u voor 17.00 uur, dan zorgen we dat het sieraad de volgende dag bezorgd wordt. Is het sieraad toch niet helemaal wat u ervan verwacht had, dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren. Kortom gratis verzending en snel bij u thuis.

Onze specialiteit is het verkopen van sieraden, maar hebben meestal ook enkele zilveren sieraden in onze webshop.