• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
449 reviews
Home /
Toon filters
0
Onbeperkt

Gouden sieraden collectie

Op zoek naar gouden sieraden voor dames en heren? In onze bent u aan het juiste adres voor een mooie en gevarieerde collectie. Onze webshop heeft een gevarieerd -vrijwel dagelijks wisselend- aanbod van eenvoudige tot zeer exclusieve sieraden.
 


  1 / 139  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Wij zijn specialist in het PreLoved gouden sieraad

Refurbished gouden sieraden zijn stukken die eerder eigendom zijn geweest maar die zijn gereviseerd en hersteld om ze zo goed als nieuw te maken. Dit proces kan verschillende stappen omvatten, zoals reiniging, polijsten, reparatie van eventuele schade, en soms zelfs herontwerp.

Er zijn vele redenen waarom mensen kiezen voor refurbished gouden juwelen.

  1. Het kan een meer betaalbare optie zijn in vergelijking met het kopen van nieuwe juwelen. Dit komt omdat de prijs van gouden sieraden niet alleen wordt bepaald door het gewicht en de zuiverheid van het goud, maar ook door factoren als vakmanschap, ontwerp, en de merknaam. Bij aankoop van refurbished sieraden betaalt u vaak alleen voor het gewicht en de zuiverheid van het goud, wat kan resulteren in aanzienlijke besparingen.
  2. De aankoop van refurbished gouden juweel kan ook worden gezien als een vorm van recycling, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en milieubewustzijn. De productie van nieuw goud heeft een aanzienlijke impact op het milieu, inclusief verhoogde uitstoot van broeikasgassen, vernietiging van habitats en vervuiling van waterbronnen. Door te kiezen voor refurbished sieraden, helpt u de vraag naar nieuw gedolven goud te verminderen.
  3. PreLoved gouden juwelen hebben een historische of vintage charme die niet kan worden gerepliceerd in nieuwe stukken. Dit kan ze bijzonder aantrekkelijk maken voor liefhebbers van vintage sieraden.

Duurzaamheid en recycling van sieraden

De goudwinningindustrie heeft aanzienlijke milieu-impact. Deze omvat bodemerosie, vernietiging van leefgebieden, watervervuiling door het gebruik van schadelijke chemicaliën en uitstoot van broeikasgassen. In het licht van deze zorgen is de aandacht gevestigd op duurzamere benaderingen, zoals de aanschaf van gerecyclede of refurbished sieraden.

Bij het kiezen van een gerecycled juweel wordt de vraag naar nieuw gewonnen goud verminderd, wat resulteert in minder milieuvervuiling en een lagere CO2-voetafdruk. Refurbished sieraden, eerder in bezit en gerenoveerd tot een zo goed als nieuwe staat, zijn een duurzaam alternatief dat de vraag naar goudwinning verder verlaagt.

Het kopen van gerecyclede en refurbished gouden sieraden draagt niet alleen bij aan kostenbesparingen, maar bevordert ook duurzaamheid en milieubewustzijn. Deze keuze weerspiegelt een bewustzijn van de noodzaak om onze natuurlijke hulpbronnen te beschermen en een verantwoorde houding tegenover consumptie.

Ruime keuze sieraden dames en sieraden heren

Een goede mix van klassieke, moderne en vintage "goude sieraden" dames en mannen sieraden. Voor een mooi sieraad bent u aan het juiste adres. Een prachtig cadeau voor u of een ander. Wij hebben dames en heren sieraden in onze collectie.

  • heren sieraden
  • dames sieraden

Bekijk onze collectie sieraden van goud

14 karaat of 18 karaat goud

Goud is al sinds het begin der tijden een zeer gewaardeerd metaal vanwege zijn ongeëvenaarde glans, duurzaamheid en zeldzaamheid. De zuiverheid van goud wordt gemeten in karaat, waarbij 24 karaat goud de hoogste zuiverheidsgraad aangeeft, oftewel puur goud.

Een gouden sieraad van 14 karaat betekent dat het sieraad 14 delen goud en 10 delen van een ander metaal of metalen bevat. Dit houdt in dat 14-karaat gouden sieraden ongeveer 58.3% goud bevatten. Dit type goud is duurzamer dan puur goud vanwege de toevoeging van andere metalen, zoals koper en zilver, die het goud harder en meer bestand maken tegen slijtage en beschadiging; gouden sieraden 14 karaat

Daarentegen, 18-karaats gouden sieraden bestaan uit 18 delen goud en 6 delen van een ander metaal of metalen, wat neerkomt op ongeveer 75% goud. De kleur van 18-karaats goud kan variëren, afhankelijk van de typen en hoeveelheden andere metalen die worden gebruikt. De hogere hoeveelheid goud in 18-karaats sieraden betekent dat deze een diepere, rijker gouden kleur hebben dan 14-karaats sieraden.

Het is ook belangrijk om te weten dat, hoewel 18-karaats goud een hogere zuiverheid en meer glans heeft dan 14-karaats goud, het ook zachter is en daarom meer gevoelig voor slijtage en beschadiging. Het soort gouden sieraad dat u kiest, kan dus afhangen van verschillende factoren, waaronder uw esthetische voorkeur, budget en de manier waarop u van plan bent het sieraad te gebruiken; gouden sieraden 18 karaat

In termen van prijsstelling, omdat 18-karaats goud een hoger percentage goud bevat, zal het typisch meer kosten dan 14-karaats goud. Echter, de precieze prijs van een sieraad zal afhangen van een aantal factoren, waaronder het ontwerp, de vakmanschap, en eventuele toegevoegde edelstenen of diamanten.