• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • NL
  • DE
Menu
Home / ringen
Toon filters

Gouden ring? Bekijk onze collectie

Bent u op zoek naar een 14 of 18 karaat gouden ring van hoge kwaliteit? Een verjaardag, voor uw geliefde, om geloftes te hernieuwen, of gewoon het cadeau voor uzelf? Wij hebben een gevarieerd aanbod ringen voor dames en heren ringen. U kunt kiezen uit klassieke ringen, subtiele ringen of een stoere ring met en zonder bijvoorbeld diamant. Waar gaat uw voorkeur naar uit ... een witgouden ring of toch maar bicolor ring

 

WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290
  Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen  1 / 35  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

DAMES EN HEREN, SCHITTERENDE RINGEN VOOR U

Een echte gouden ring mag zeker niet missen om uw vinger. DE gouden ring is namelijk een prachtig sieraad voor jaren. Een perfect sieraad voor zowel dames als heren. We bieden grote variatie in ons aanbod, dit zorgt ervoor dat we voor ieders smaak en iedere gelegenheid een dergelijk mooi gouden sieraad hebben. Wij hebben dames en heren ringen in 14 karaat goud en 18 karaat goud in veel verschillende stijlen en vormen. Naast geel gouden ringen hebben wij ook witgouden ringen, bicolor gouden ringen en tricolor gouden ringen in onze collectie. Wat past het beste bij u? Een ring die eenvoudig is en die voor alle gelegenheden gepast is, of  een diamanten ring of andere edelsteen? We hebben een uitgebreide collectie ringen in ons assortiment: dun en subtiel, breed en stoer, opvallend. Verschillende vormen zoals rond, vlak afgewerkt, zegelring of een exemplaar gezet met een fraaie ring met diamant.

Op zoek naar een unieke one-of-a-kind ring? Bekijk dan deze eens:

Fantasie ringen
Vintage ringen
Slag ringen

Bent u op zoek naar een stoere gouden heren ring? (ook natuurlijk prachtig voor stoere dames!) Kijk hier eens naar:

Statement ringen
Pink ringen
Zegel ringen

Bent u een fan van ‘ring stacking’? Deze ringen zijn perfect:

Aanschuif ringen
Band ringen
Rij ringen

Ringen met edelstenen, zoals: Diamant, parel, robijn, smaragd en meer:

Diamanten ringen
Ringen met briljant
Solitair ringen
Rozet ringen
Entourage ringen
Markies ringen

Wist u trouwens dat alle ringen PreLoved zijn? Dat betekent dat de ringen in ons assortiment eerder gedragen zijn. Deze hebben we zo hersteld, dat het voor u een ring als nieuw is. Zo hebben we eventuele krasjes hersteld met behulp van onze goudsmid, is er gekeken naar de zetting van diamantjes en is de vorm hersteld. Dat is duurzaam en fijner voor uw portemonnee! Alle sieraden zijn voorzien van een keurmerk. In Nederland is het verplicht dat alle gouden sieraden die verkocht worden een officieel keurmerk bevat. Keurtekens zijn uw waarborg, uw wettelijke bescherming. Kijk op de website van de Waarborg voor meer informatie.

HOEVEEL KARAAT MOETEN GOUDEN RINGEN ZIJN?

Een ring moet uit minimaal 14 karaat goud (585) bestaan, voor het een gouden ring mag heten. De meest gangbare in Nederland is de 14 karaat ( 14k ring ). Dat komt omdat deze kleur goud mooi bij de huid staat, maar ook omdat deze enigszins betaalbaar is én stevig. De toevoeging van zilver en koper is namelijk niet alleen omdat het goedkoper is, maar ook omdat het meer stevigheid biedt aan de ring. Puur goud is namelijk ontzettend zacht. Kiest u een gouden ring met 18 karaat ( 18k ring ), 20 of 22 karaat, dan zijn de ringen veel geler, doordat er meer % goud in zit. Deze kleur is vaak populair onder de mensen met een donkerdere huidskleur, zoals in bijvoorbeeld India.

BESTEL UW RING BIJ ANRO JUWELIERS - gratis verzending

Als u twijfelt tussen een aantal ringen kunt u gebruik maken van onze vergelijkingspagina. Vink het hokje ‘vergelijk’ aan bij elke ring, zodat u een mooi overzicht krijgt. U mag natuurlijk ook de ringen bij ons in de winkel in Enschede bekijken. U dient hier wel even een afspraak voor te maken. Daarnaast is het mogelijk om te betalen in termijnen. Nadat de laatste termijn is betaald wordt uw gouden ring aangetekend verzonden, zodat u precies op de hoogte bent van de levering. Is het sieraad eenmaal thuis niet wat u ervan had verwacht of past het niet, dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren. Niet goed is geld terug.

RINGMAAT BEPALEN

Heeft u geen idee welk ringmaat u heeft? Bekijk dan de onderstaande tabel als hulpmiddel!

Omtrek vinger           Diameter ring maat in mm
47 mm 15
48 mm 15,25
49 mm 15,5
50 mm 16
51 mm 16,25
52 mm 16,5
53 mm 17
54 mm 17,25
55 mm 17,5
56 mm 17,75
57 mm 18
58 mm 18,5
59 mm 18,75
60 mm 19
61 mm 19,5
62 mm 19,75
63 mm 20
64 mm 20,5
65 mm 20,75
66 mm 21
68 mm 21,5
69 mm 22


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.