• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • NL
  • DE
Menu
Home / ringen
Toon filters

Gouden ringen, onze collectie

Bent u op zoek naar een gouden ringen van 14 karaat of een bijzonder exemplaar van 18 karaat van hoge kwaliteit? Een verjaardag, voor jou geliefde, om geloftes te hernieuwen of gewoon het cadeau voor uzelf? Wij hebben een gevarieerd aanbfod mooie ringen voor dames en bijvoorbeeld klassieke heren ringen. U kunt kiezen uit klassieke-, subtiele- of een stoere ring met en zonder bijvoorbeeld diamant. Waar gaat uw voorkeur naar uit ... zilveren-, bicolor- of witgouden ringen

WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290


  1 / 35  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Ring, symbool van rijkdom, macht en genegenheid

Een schitterende gouden ring mag zeker niet missen om uw vinger en is een prachtig sieraad voor jaren. Een perfect sieraad voor zowel dames als heren. We bieden grote variatie in ons aanbod, dit zorgt ervoor dat we voor ieders smaak en iedere gelegenheid een dergelijk mooi sieraad hebben. Wij hebben dames en heren ringen van 14 en 18 karaat in veel verschillende stijlen en vormen. Naast gele- bicolor , tricolor hebben we ook wit exemplaren in onze collectie. Wat past het beste bij u? Een exemplaar en elke gelegenheden past, of een diamanten ring of andere edelsteen? We hebben een uitgebreide collectie in ons assortiment: dun en subtiel, breed en stoer, opvallend. Verschillende vormen zoals rond, vlak afgewerkt, zegelring of een exemplaar gezet met een fraaie Citrien.

PreLoved gouden ring

De ringen die wij aanbieden zijn PreLoved sieraden. De ringen zijn eerder gedragen, maar zo onder handen genomen dat ze er weer als nieuw uitzien. Zo hebben we eventuele krasjes hersteld met behulp van onze goudsmid, is er gekeken naar de zetting van diamantjes en is de vorm hersteld. Dit is duurzaam voor onze samenleveing en veel fijner voor uw portemonnee! Alle sieraden zijn voorzien van een keurmerk. In Nederland is het verplicht om alle sieraden van goud een te voorzien van een officieel keurmerk. Keurtekens zijn uw waarborg, uw wettelijke bescherming. Kijk op de website van de Waarborg voor meer informatie.

Hoeveel karaat heeft een goudenring

Een ring moet uit minimaal 14 karaat (gehalte 585) bestaan, voor het een goud genoemd mag worden. De meest gangbare in Nederland is de 14 karaat ( 14k ring ). Dit komt omdat deze kleur mooi bij de huid staat, maar ook omdat deze enigszins betaalbaar is én stevig. De toevoeging van zilver en koper is namelijk niet alleen omdat het goedkoper is, maar ook omdat het meer stevigheid biedt aan de ring. Puur goud is namelijk ontzettend zacht. Kiest u een exemplaar van 18 karaat ( 18k ring ), 20 of 22 karaat, dan zijn de ringen veel geler, doordat er een hoger percentage in zit. Deze kleur is vaak populair onder de mensen met een donkerdere huidskleur, zoals in bijvoorbeeld India.

BESTEL UW GOUDEN.RING - gratis verzending

Als u twijfelt tussen een aantal ringen kunt u gebruik maken van onze vergelijkingspagina. Vink het hokje ‘vergelijk’ aan bij elke ring, zodat u een mooi overzicht krijgt. U mag natuurlijk ook de ringen bij ons in de winkel in Enschede bekijken. U dient hier wel even een afspraak voor te maken. Daarnaast is het mogelijk om te betalen in termijnen. Nadat de laatste termijn is betaald wordt uw ring aangetekend verzonden, zodat u precies op de hoogte bent van de levering. Is het sieraad eenmaal thuis niet wat u ervan had verwacht of past het niet, dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren. Niet goed is geld terug.
PostNL draagt zorg voor een keurige verzending met de aangetekende pakketpost. Middels een track & trace code kunt u het pakketje volgen tot aan uw voordeur.

Ringmaat van uw "goude ring" 

Heeft u geen idee welk ringmaat u heeft? Bekijk dan de onderstaande tabel als hulpmiddel!

Omtrek vinger           Diameter ringmaat in mm
47 mm 15
48 mm 15,25
49 mm 15,5
50 mm 16
51 mm 16,25
52 mm 16,5
53 mm 17
54 mm 17,25
55 mm 17,5
56 mm 17,75
57 mm 18
58 mm 18,5
59 mm 18,75
60 mm 19
61 mm 19,5
62 mm 19,75
63 mm 20
64 mm 20,5
65 mm 20,75
66 mm 21
68 mm 21,5
69 mm 22


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.