• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
Menu
Home / ringen
Toon filters

Gouden ringen voor dames en heren

U bent op zoek naar een gouden ring van 14 of 18 karaat? Voor een verjaardag, voor uw geliefde, om geloftes te hernieuwen, of gewoon als cadeau voor uzelf? Wij hebben allerlei gouden ringen voor dames en heren. U kunt kiezen uit klassieke ringen, subtiele ringen of een stoere ring met een edelsteen. Waar gaat uw voorkeur naar uit? 

 

WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290
  Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen  1 / 28  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

EEN GOUDEN RING VOOR U

Een echte gouden ring mag niet missen om uw vinger. Een echte gouden ring is namelijk een prachtig sieraad voor jaren. Een gouden ring kan een perfect sieraad zijn voor zowel dames als heren. We bieden een grote variatie in ons aanbod, dat zorgt ervoor dat we voor ieders smaak en iedere gelegenheid een gouden ring hebben. Wij hebben gouden dames ringen en gouden heren ringen in 14 karaat en 18 karaat en in veel verschillende stijlen en vormen. Naast geelgouden ringen hebben wij ook witgouden ringen, bicolor gouden ringen en tricolor gouden ringen in onze collectie. Wat past het beste bij u? Een gouden ring die eenvoudig is en die voor alle gelegenheden gepast is, of voor een ring met het liefste een grote diamant of edelsteen? U kunt zich zo uitdossen als u zelf wilt. We hebben allerlei soorten gouden ringen in ons assortiment: dun en subtiel, breed en stoer, opvallend. U kunt een keuze maken in de vorm: rond, vlak afgewerkt, een zegelring.
Op zoek naar een unieke one-of-a-kind ring? Bekijk dan onze:
Fantasie ringen
Vintage ringen
Slag ringen
Bent u op zoek naar een stoere gouden heren ring? (ook natuurlijk prachtig voor stoere dames!) Bekijk dan onze:
Statement ringen
Pink ringen
Zegel ringen
Bent u een fan van ‘ring stacking’? Deze gouden ringen zijn ideaal:
Aanschuif ringen
Band ringen
Rij ringen
Gouden ringen met edelstenen, zoals: Diamant, parel, robijn, smaragd en meer:
Diamanten ringen
Ringen met briljant
Solitair ringen
Rozet ringen
Pavé ringen
Entourage ringen
Markies ringen

Wist u trouwens dat al onze ringen PreLoved zijn? Dat betekent dat de gouden ringen in ons assortiment eerder gedragen zijn. Deze hebben we zo hersteld, dat het voor u een ring als nieuw is. Zo hebben we eventuele krasjes hersteld met behulp van onze goudsmid, is er gekeken naar de zetting van diamantjes en is de vorm hersteld. Dat is duurzaam en fijner voor uw portemonnee! Al onze gouden sieraden zijn voorzien van een keurmerk. In Nederland is het verplicht dat alle gouden sieraden die verkocht worden een officieel Nederland keurmerk bevat. Keurtekens zijn uw waarborg, uw wettelijke bescherming. Kijk op de website van de Waarborg voor meer informatie.

HOEVEEL KARAAT MOET EEN GOUDEN RING ZIJN?

Een gouden ring moet uit minimaal 8 karaat bestaan, voor het een gouden ring mag heten. De meest gangbare in Nederland is de 14 karaat. Dat komt omdat deze kleur goud mooi bij onze huid staat, maar ook omdat deze enigszins betaalbaar is én stevig. De toevoeging van zilver en koper is namelijk niet alleen omdat het goedkoper is, maar ook omdat het meer stevigheid biedt aan de ring. Puur goud is namelijk ontzettend zacht. Kiest u voor een gouden ring met 18 karaat, 20 of 22 karaat, dan zijn de ringen veel geler, doordat er meer % goud in zit. Deze kleur is vaak populair onder de mensen met een donkerdere huidskleur, zoals in bijvoorbeeld India.

BESTEL UW GOUDEN RING BIJ ANRO JUWELIERS

Als u twijfelt tussen een aantal ringen kunt u gebruik maken van onze vergelijkingspagina. Vink het hokje ‘vergelijk’ aan bij elke ring, zodat u een mooi overzicht krijgt. U mag natuurlijk ook de gouden ringen bij ons in de winkel in Enschede bekijken. Daarnaast is het bij ons mogelijk om te betalen in termijnen. Na de laatste termijn wordt uw gouden ring aangetekend verzonden, zodat u precies op de hoogte bent van de levering. Is het sieraad eenmaal thuis niet wat u ervan had verwacht of past het niet, dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren. Niet goed is geld terug.

RINGMAAT BEPALEN

Heeft u geen idee welk ringmaat u heeft? Bekijk dan de onderstaande tabel als hulpmiddel!
Diameter ring maat in mm Omtrek vinger
47 mm 15
48 mm 15,25
49 mm 15,5
50 mm 16
51 mm 16,25
52 mm 16,5
53 mm 17
54 mm 17,25
55 mm 17,5
56 mm 17,75
57 mm 18
58 mm 18,5
59 mm 18,75
60 mm 19
61 mm 19,5
62 mm 19,75
63 mm 20
64 mm 20,5
65 mm 20,75
66 mm 21
68 mm 21,5
69 mm 22


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.