• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
452 reviews
Home / gouden ringen / opaal ringen
Toon filters

Opaal ring collectie 

Op zoek naar iets unieks en speciaals? Zoek niet verder dan de Opaal ring. Deze prachtige ring is voorzien van een prachtige opaalsteen, die bekend staat om zijn beschermende en actieve eigenschappen. Van de opaalsteen wordt gezegd dat hij vreugde, optimisme, levendigheid, originaliteit en creativiteit brengt. Het heeft ook een sterke band met liefde, passie en seksualiteit, waardoor het de perfecte keuze is voor een verlovings- of trouwring. Dus waarom wachten? 


Opal ring goud

Een opaalring is een sieraad gemaakt van goud en een edelsteen genaamd opaal. Opaal is een prachtige iriserende steen die bekend staat om zijn unieke kleurveranderingen, die kunnen variëren van blauw tot groen en roze tot geel. Het is een populaire keuze voor gouden sieraden omdat het mooi staat bij verschillende huidtinten en kledingstijlen. In combinatie met goud creëert het een elegante en chique uitstraling. Opaal is een zachte steen en moet daarom met zorg behandeld worden om beschadiging te voorkomen.

Herkomst Opaal

Opal is een soort edelsteen die voornamelijk wordt gevonden in Australië, waar het een van de belangrijkste producten is van de edelstenenindustrie. Opalen komen ook voor in andere landen, zoals Mexico, Brazilië, Honduras, Zuid-Afrika en Ethiopië.

Bewerkingsmogelijkheden van opaal

Opalen worden bewerkt door ze te snijden en te polijsten tot cabochons, slijpsels en geslepen stenen die vervolgens kunnen worden gebruikt om in gouden sieraden te verwerken maken, zoals in ringen, oorbellen en hangers.

Het bewerken van opalen vereist specifieke technieken en materialen, omdat opalen broos en fragiel zijn. Het proces vereist vaardigheid en ervaring, en het resultaat is een prachtig en uniek sieraad met een unieke, fluorescerende kleur die bekend staat als de "Opal Effect".

Opalen worden gewaardeerd om hun unieke kleuren en worden beschouwd als een symbool van geluk, zuiverheid en zachtheid. Ze worden vaak gezien als een talisman voor hoop en harmonie, en worden veel gebruikt in sieraden en als spiritueel hulpmiddel.

Opal ring

Een Opaal ringen is prachtig klassiek en van uitstekende kwaliteit. Deze edelsteen ringen zijn geliefd onder liefhebbers. Opaal kan kleurloos, wit, zwart, roze, oranje en sterk iriserend zijn. De steen is doorzichtig tot doorschijnend en heeft een glas- tot harsachtige glans. Er bestaan verschillende soorten vaak afhankelijk van kleur. Opaal wordt al sinds de oudheid als edelsteen bewerkt. Opaal werd al gebruikt door de Assyriërs, Babyloniërs en Romeinen.

Ring met Opaal

Een gouden ring met Opaal is prachtig klassiek en van uitstekende kwaliteit. Deze ringen zijn geliefd onder liefhebbers van edelstenen. Opaal kan kleurloos, wit, zwart, roze, oranje en sterk iriserend zijn. De steen is doorzichtig tot doorschijnend en heeft een glas- tot harsachtige glans. Er bestaan verschillende soorten vaak afhankelijk van kleur. Opaal wordt al sinds de oudheid als edelsteen bewerkt. Opaal werd al gebruikt door de Assyriërs, Babyloniërs en Romeinen.

Ring Opaal

Edelstenen worden vaak in verband gebracht met de verschillende maanden van het jaar. Voor mensen die geboren zijn in een bepaalde maand kunnen die stenen ondersteunen of gelukkiger maken. Bij elk sterrenbeeld horen meerdere edelstenen, soms helpen die juist bij bepaalde kenmerken van de mensen die in die periode geboren zijn.

Ringen met een andere Edelsteen

Heeft u al een kijkje genomen bij onze gouden ringem met Opaal en bent u ook benieuwd naar onze andere ringen met edelsteen? Wij hebben een ruime keuze. Gedeelte van onze collectie: