• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / ringen / opaal
Toon filters

Collectie gouden Opaal ring 

Op zoek naar iets unieks en speciaals? Zoek niet verder dan de Opaal ring. Deze prachtige ring is voorzien van een prachtige opaalsteen, die bekend staat om zijn beschermende en actieve eigenschappen. Van de opaalsteen wordt gezegd dat hij vreugde, optimisme, levendigheid, originaliteit en creativiteit brengt. Het heeft ook een sterke band met liefde, passie en seksualiteit, waardoor het de perfecte keuze is voor een verlovings- of trouwring. Dus waarom wachten? Geef vandaag nog de gift van Opaal!


 

Opal ring

Een Opaal ringen is prachtig klassiek en van uitstekende kwaliteit. Deze ringen zijn geliefd onder liefhebbers van edelstenen. Opaal kan kleurloos, wit, zwart, roze, oranje en sterk iriserend zijn. De steen is doorzichtig tot doorschijnend en heeft een glas- tot harsachtige glans. Er bestaan verschillende soorten vaak afhankelijk van kleur. Opaal wordt al sinds de oudheid als edelsteen bewerkt. Opaal werd al gebruikt door de Assyriërs, Babyloniërs en Romeinen.

Ring met Opaal

Een ring met Opaa is prachtig klassiek en van uitstekende kwaliteit. Deze ringen zijn geliefd onder liefhebbers van edelstenen. Opaal kan kleurloos, wit, zwart, roze, oranje en sterk iriserend zijn. De steen is doorzichtig tot doorschijnend en heeft een glas- tot harsachtige glans. Er bestaan verschillende soorten vaak afhankelijk van kleur. Opaal wordt al sinds de oudheid als edelsteen bewerkt. Opaal werd al gebruikt door de Assyriërs, Babyloniërs en Romeinen.

Ring Opaal

Edelstenen worden vaak in verband gebracht met de verschillende maanden van het jaar. Voor mensen die geboren zijn in een bepaalde maand kunnen die stenen ondersteunen of gelukkiger maken. Bij elk sterrenbeeld horen meerdere edelstenen, soms helpen die juist bij bepaalde kenmerken van de mensen die in die periode geboren zijn.

Opaal ring goud

Op zoek naar een gouden ring met Opaal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Sterrenbeeld gouden ring met Opaal

Kreeft, Schorpioen, Boogschutter, Vissen

Heeft u al een kijkje genomen bij onze gouden ringem met Opaal en bent u ook benieuwd naar onze andere ringen gezet met edelsteen? Wij hebben een ruime keuze. Gedeelte van onze collectie:


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies