• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
Menu
Home / armbanden / tennis armband
Toon filters

Gouden Tennis armband 

GOUDEN TENNISARMBAND

Een tennisarmband is een flexibele, vrouwelijke goudenarmband met een symmetrische patroon van diamanten. De klassieke tennisarmband bestaat uit briljant geslepen kleurloze diamanten in een 18 karaat witgouden zetting. De diamanten zijn ook erg dicht bij elkaar geplaatst, maar tegenwoordig zijn er veel verschillende variaties te vinden.

U zult zich vast afvragen waarom zo’n armband ‘tennis armband’ of ook wel ‘tennis bracelet’ wordt genoemd. Dit sieraad dankt zijn naam aan de bekende tennisser Chris Evert. Tijdens een tenniswedstrijd in 1987, verloor Chris Evert haar diamanten armband. Door het incident tijdens de wedstrijd, kreeg dit type armband internationale aandacht.

Een gouden tennisarmband is prachtige te combineren met andere gouden armbanden. Deze gouden armband zal bijvoorbeeld prachtig staan bij een gouden ankerarmband, maar ook heel gaaf staan bij een gouden slavenarmband. Maar u kunt ook ‘stapelen’ met de gouden tennisarmband. Dit wil zeggen dat u meerdere gouden tennisarmbanden draagt om één pols. De mogelijkheden zijn eindeloos!

PRELOVED SIERADEN

Alle sieraden op onze website zijn PreLoved. Dit wil zeggen dat de sieraden eerder gedragen zijn, maar dit wil niet zeggen dat de kwaliteit minder is. Elk sieraad wordt zorgvuldig geselecteerd en door onze goudsmid schoon gebrand en gepolijst, zodat het sieraad er weer nieuw uit komt te zien. Daarnaast draagt een steentje bij aan de circulaire economie!

Een PreLoved refurbished sieraad kopen doe je bij ANROjuweliers.nl. Al onze refurbished sieraden zijn van de beste kwaliteit, volledig gereviseerd en schoongemaakt. Daarnaast profiteer je van de volgende voordelen:
  • Gekeurde sieraden met wettelijk keurmerk.
  • De beste prijzen.
  • Gratis verzending.
  • Vandaag besteld, volgende werkdag in huis.
  • 14 dagen niet goed, geld terug.

 


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.