• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • NL
  • DE
Menu
Home / kettingen / heren
Toon filters
0
Onbeperkt

Gouden ketting heren? Bekijk onze collectie kettingen

Mannen ketting? Voor een unieke gouden ketting heren bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om stoere, moderne of klassieke gouden ketting ....  in onze collectie hebben wij ongetwijfeld de schakelketting waar u naar zoekt.

De ideale lengte van uw heren ketting

De ideale lengte van een ketting bestaat niet, dit is voor iedere man anders. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw ketting.

Collectie gouden kettingen

Bekijk hier onze gehele > collectie gouden kettingen 

   1 / 27  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Gouden heren ketting, de mannen ketting

Halskettingen worden zowel door mannen als vrouwen gedragen. Goud kunt u namelijk altijd dragen, bij een casual outfit staat een geen dergelijk exemplaar goed, maar ook bij een feestelijke outfit. Een gouden heren ketting is erg vriendelijk in onderhoud en u kunt het altijd omhouden. Gouden kettingen kunt u bij Arno Juweliers in 14 karaat bestellen, maar ook in 18 of 22 karaat goud. De 14 karaat gouden halsketting is het meest gangbare. Welke kiest u?

Ketting met hanger

Gouden ketting man? Met een kettinghanger er aan is een prachtig geschenk voor uw geliefde, uw partner, uw zus of een beste vriendin. U heeft keuze uit diverse hangers.

Mannen ketting met schakels

Gouden kettingschakels zijn er in veel soorten en maten. Welke schakel u kiest, is afhankelijk van wat bij u past. De schakels bepalen namelijk voor een groot deel de uitstraling van het sieraad. Is het een collier, komt er een hanger aan en hoeveel mag de ketting spreken? Enkele bekende schakels zijn de Gourmet, Figaro en Koningsschakel.

Lengte van de heren ketting

Voor een mannen is het vaak makkelijk, die willen de schakelketting niet te krap en willen het graag onder hun shirt kunnen stoppen dus 50 a 55 centimeter. Langer dan 60 cm willen de meeste mannen niet en voor mannen met een zwaar beroep is lang meestal ook gevaarlijk. Via de filter aan de linkerzijde van de pagina kunt u een selectie maken op de lengte van de ketting.

Preloved gouden heren kettingen

Elk sieraad dat wij verkopen is PreLoved. Dat wil zeggen dat de kettingen eerder gedragen zijn. Dat betekent niet dat u met uw ketting niet meer kunt pronken. De kettingen zijn compleet hersteld en gereinigd, zodat het voor u een nieuwe ketting is. Onze goudsmid heeft krasjes verwijderd, sluitingen eventueel vervangen en de zetting van de diamantjes gecontroleerd en eventueel hersteld.

Een gouden ketting bestelt u bij Arno Juweliers

Bij Anro Juweliers profiteert u van top kwaliteit tegen een scherpe prijs. We bieden een breed assortiment, duurzaam goud en u krijgt 100% garantie op uw ketting. De ketting wordt gratis toegezonden. Mocht het toch niet helemaal de ketting zijn zoals in uw gedachten, dan kunt u die gemakkelijk retourneren. Ziet u een reden om niet te bestellen bij Anro Juweliers?

Gouden mannen ketting bezorgen door Anro Juweliers

Bent u er uit welke ketting u wilt bestellen? Als u voor 17 uur bestelt, bezorgen wij de ketting de volgende dag bij u in huis. Heeft u nog een verzoek voor een aanpassing aan de ketting, dan kunnen wij niet de volgende dag leveren, maar we zullen ons best doen om het verzoek zo snel mogelijk door te voeren. We houden u op de hoogte van het proces!

Zilveren kettingen heren? De zilveren ketting maakt geen vast deel uit van onze collectie, wel natuulijk de gouden kettingen heren.

WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290
  Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.