• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • NL
  • DE
Menu
Home / kettingen / gouden ketting 60cm
Toon filters

Gouden ketting 60cm

Bent u op zoek naar een "gouden ketting 60 cm "?  Bekijk onze collectie kettingen en filter (linker zijde van het scherm) eenvoudig op uw gewenste lengte. 

Geen ketting naar wens gevonden? Wij kunnen (bijna) iedere ketting verlengen of inkorten. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u verder.


  1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Populaire gouden kettingen

Gouden kettingen van 60cm voor dames en heren

Een gouden ketting is een mooi exemplaar voor jaren. Kettingen worden al eeuwenlang gedragen en zullen daarom ook nooit out-of-style gaan. Gouden kettingen zorgen voor een sierlijke uitstraling en maakt elke outfit compleet. Mannen kiezen in de meeste gevallen voor een stoere en opvallende uitstraling. Goud is altijd te dragen, bij een casual outfit staat een  fantastisch sieraad goed, maar zeker ook bij een feestelijke outfit. 

Diverse ketting schakels

Gouden kettingen worden in diverse type schakels, diktes en maten gemaakt. ANRO Juweliers heeft een uitgebreid assortiment gouden kettingen. Op onze website hebben wij meer dan 18 uiteenlopende types. Deze types hebben erweer in diverse diktes en maten en gewichten. Welke schakel of soort u kiest, is afhankelijk van uw stijl of de gelegenheid.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.