• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
452 reviews
Home / gouden kettingen / 18 karaat goud
Toon filters
0
Onbeperkt

Gouden ketting 18 karaat

Op zoek naar een gouden ketting 18 karaat. Wij hebben een geweldige collectie kettingen met exemplaren voor heren maar ook dames, wellicht het sieraad waarnaar u zoekt. Een klassieke, moderne of een koningsketting waarmee je een statement maakt met je stijl.


  1 / 18  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Gouden ketting 18K

Je verdient het beste in het leven en bij ANRO juweliers geloven we dat gouden sieraden daar ook bij horen. Onze stukken zijn met liefde en zorg ge- refurbished en klaar voor een nieuw leven. Elk stuk is handmatig gecontrolleerd om kwaliteit en stijl te garanderen. Dus waar wacht je op? Bezoek onze website vandaag!

  • gouden ketting dames 18k
  • gouden ketting heren 18k

Ketting goud 18 karaat

Wij hebben een uitgebreide collectie kettingen voor heren en dames. Wat is het verschil tussen 18 en 14 karaat kettingen? Karaat of gehalte geeft aan hoeveel goud er verwerkt is in het sieraad. In 14 karaat kettingen is 58,8% goud verwerkt, terwijl er in 18K exemplaren 75% goud verwerkt is. Op het eindstuk van de ketting staat in de meeste gevallen een keurmerk dat aangeeft hoeveel karaat goud er in het sieraad verwerkt is. Door het dragen van het sieraad kan het keurmerk verslijten, waardoor het wat minder goed leesbaar is of helemaal niet leesbaar. Alle sieraden op onze website zijn voorzien van een wettelijk erkend keurmerk.

Ketting 18 karaat

Om er zeker van te zijn dat een ketting een gehalte van 18 karaat heeft, is het belangrijk om te zoeken naar een keurmerk of markering in het sieraad. Deze keurmerken dienen als bewijs van de goudgehalte en waarborgen de authenticiteit en kwaliteit van de ketting. Soms zijn deze markeringen erg klein en moeilijk leesbaar met het blote oog, daarom is het aan te raden een loep of vergrootglas te gebruiken om ze duidelijk te kunnen zien.

De meest gebruikte markeringen voor 18 karaat goud zijn 750, 18K of een tulp. Het keurmerk "750" staat voor het goudgehalte van 75%, aangezien 18 karaat gelijk staat aan 18 delen puur goud en 6 delen andere metalen. De aanduiding "18K" wordt ook veel gebruikt om het goudgehalte te bevestigen. Daarnaast kan het symbool van een tulp worden gebruikt om 18 karaat goud te identificeren. Dit symbool staat voor de authenticiteit en kwaliteit van het goud en wordt toegekend door erkende instanties.

Bij de aanschaf van een ketting kunt u erop vertrouwen dat onze 18 krt gouden kettingen voorzien zijn van de juiste keurmerken en voldoen aan de hoogste normen op het gebied van authenticiteit en kwaliteit. Mocht het keurmerk om welke reden dan ook ontbreken, zullen wij ervoor zorgen dat er een nieuw keurmerk wordt aangebracht. Het is echter belangrijk op te merken dat wij als verkoper het keurmerk niet zelf mogen aanbrengen. Dit wordt doorgaans gedaan door erkende instanties en wordt meestal gegraveerd of gelaserd aan de binnenzijde van de ketting.

Met de juiste keurmerken kunt u met vertrouwen genieten van uw 18 karaat gouden ketting, wetende dat deze voldoet aan de vereiste normen en een waardevol sieraad is.

Keurmerk - 18 karaat goud

In Nederland zijn 14 (gehalte 585) en 18K (gehalte 750) de meest voorkomende gehaltes die verwerkt zijn in kettingen. In Nederland mag wettelijk zien, 8 (gehalte 333) en 9 karaat (gehalte 375) geen goud genoemd worden. In landen als Duitsland en Engels zijn deze gehaltes erg gebruikelijk. In landen random de middellandse zee en Azië wordt vaak 18, 20 of 22 karaat goud gebruikt, dit omdat het mooier bij hun huid staat.

In Nederland is 14 karaat het meest voorkomende gehalte, op de tweede plek staan 18K sieraden. In Nederland mag 8 of 9 karaat geen goud genoemd worden (dit is wettelijk vastgelegd) terwijl het in landen in Duitsland en Engeland heel gebruikelijk is. In landen rondom de middellandse zee en Azië wordt vaak 18 of 22 karaat goud gebruikt.

Weetje, 18 karaat gouden ketting

Naast de gebruikelijke zoektermen voor een 18 K gouden ketting, zoals "gouden ketting 18 k", "ketting met een gehalte van 750" en "18k ketting", zijn er nog andere termen die vaak worden gebruikt bij het zoeken naar dit type sieraad. Enkele van deze veelgebruikte zoekwoorden zijn "gouden ketting van 18 karaat", "18k gouden halsketting" en "18k gouden sieraad". Deze zoektermen helpen mensen bij het vinden van de specifieke ketting die ze zoeken en stellen hen in staat om gerichter te zoeken naar het gewenste type en de gewenste kwaliteit van de gouden ketting.

Ideale lengte - 18 karaat gouden ketting

De lengte van een 18 karaat gouden ketting is een belangrijke overweging bij het kiezen van het juiste sieraad. Het bepaalt niet alleen hoe de ketting valt, maar ook hoe het zich verhoudt tot de halslijn en de kledingstijl van de drager. Het is essentieel om de juiste lengte te kiezen om de gewenste uitstraling en het gewenste effect te bereiken.

18 karaat gouden kettingen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, variërend van kort tot lang, om aan verschillende voorkeuren en stijlen te voldoen.

Bij het kiezen van de lengte van een 18 karaat gouden ketting is het belangrijk om rekening te houden met de lichaamsbouw, de persoonlijke stijl en de gelegenheid. Een kortere lengte kan de aandacht vestigen op de halslijn en het gezicht,

De ideale lengte van een ketting bestaat niet, dit is voor ieder persoon anders. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw ketting.

18K kettingen komen voor in diverse kleuren

Een 18 karaat gouden ketting is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je een sieraad kunt vinden dat perfect past bij je persoonlijke stijl en voorkeuren. Hieronder bespreken we enkele van de meest voorkomende kleuropties voor een 18 k gouden ketting:

  • Ketting geelgoud: Geelgoud is de meest traditionele en klassieke kleur voor een gouden ketting. Het heeft een warme, rijke uitstraling en wordt vaak geassocieerd met luxe en elegantie. Een 18 karaat geelgouden ketting straalt tijdloze schoonheid uit en kan moeiteloos gecombineerd worden met verschillende outfits en stijlen.
  • Ketting witgoud: Witgoud is een moderne en trendy keuze voor een gouden ketting. Het wordt verkregen door geelgoud te legeren met andere witte metalen, zoals palladium of zilver, en vervolgens te rhodineren om een zilverachtige afwerking te creëren. Een 18 karaat witgouden ketting heeft een verfijnde uitstraling en past goed bij eigentijdse en minimalistische stijlen.
  • Ketting roségoud: Roségoud is een romantische en vrouwelijke optie voor een gouden ketting. Het wordt verkregen door geelgoud te legeren met een vleugje koper, wat resulteert in een warme roze tint. Een 18 karaat roségouden ketting voegt een vleugje zachtheid en subtiliteit toe aan elke look en is zeer geliefd bij liefhebbers van vintage en romantische stijlen.
  • Ketting multicolor goud: Multicolor goud, ook wel bekend als bivolor of tricolor goud, bestaat uit een combinatie van geelgoud, witgoud en roségoud. Deze kettingen hebben meerdere kleuren en geven een uniek en opvallend effect. Een 18 karaat multicolor gouden ketting is een perfecte keuze voor wie houdt van veelzijdigheid en graag verschillende kleuren wil combineren.

Het kiezen van de kleur van een 18 karaat gouden ketting hangt af van je persoonlijke smaak, de gelegenheid en je bestaande sieradencollectie. Elk kleur heeft zijn eigen unieke charme en kan een speciale betekenis hebben. Of je nu de voorkeur geeft aan de traditionele elegantie van geelgoud, de moderne uitstraling van witgoud, de romantiek van roségoud of het speelse effect van multicolor goud, een 18 karaat gouden ketting zal zeker een waardevol en prachtig sieraad zijn dat je outfit compleet maakt.

Ketting kado?

Op zoek naar een uniek kado? Verras een speciaal iemand met een van onze mooie kettingen. Een gouden herenketting of naam ketting goud 18k is altijd een goede keuze voor jezelf. Maar nog leuker is het om een ​​ketting cadeau te krijgen, bijvoorbeeld een "naam ketting goud 18k". Er zit vaak een speciale betekenis of betekenis achter. Onze kettingen de perfecte oplossing! Overweeg om uw man of vriend een gouden of zilveren ketting te geven. We hebben ze in allerlei eigentijdse stijlen en lengtes, en onze prijzen zijn zeer aantrekkelijk. Kijk eens! Bekijk onze selectie gouden en zilveren kettingen en ontdek de verrassing die op je wacht.

De ketting ruilen

Wij begrijpen dat het altijd een uitdaging kan zijn om het perfecte cadeau voor iemand anders te kiezen. Ondanks uw zorgvuldige overwegingen en keuze voor de prachtige 18 karaat gouden ketting, kan het voorkomen dat de ontvanger zijn of haar voorkeuren heeft of een andere smaak heeft dan verwacht.

Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om de ketting te ruilen, mocht deze onverhoopt niet in de smaak vallen bij de gelukkige ontvanger. Bij ons streven we naar de tevredenheid van onze klanten en willen we ervoor zorgen dat u een cadeau kunt geven waar de ontvanger echt blij mee zal zijn.

Om een soepele ruilprocedure te garanderen, vragen wij u om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om u te helpen bij het vinden van een geschikt alternatief uit onze brede collectie van hoogwaardige sieraden. We zullen ervoor zorgen dat de ruil soepel verloopt en dat u uiteindelijk een cadeau kunt geven waar de ontvanger volledig tevreden mee zal zijn.

Het is belangrijk op te merken dat we enkele voorwaarden hanteren voor het ruilen van een artikel. Het sieraad dient ongedragen en in dezelfde staat te zijn als bij de aankoop, inclusief de originele verpakking en eventuele bijbehorende documentatie. Daarnaast vragen we u om binnen een bepaalde termijn contact met ons op te nemen om de ruilprocedure te starten.

Wij hopen dat deze ruiloptie u gemoedsrust biedt en u helpt om het perfecte cadeau te vinden. Bij vragen of verdere assistentie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan klaar om u van dienst te zijn en ervoor te zorgen dat uw cadeau-ervaring probleemloos verloopt.