Gouden ketting 18 karaat
Op zoek naar een gouden ketting 18 karaat. Wij hebben een geweldige collectie kettingen met exemplaren voor heren maar ook dames kettingen, wellicht de ketting waar u naar op zoek bent.Een klassieke, moderne of een stoere ketting waarmee je een statement maakt met je stijl. Bekijk onze collectie in de online shop en oordeel zelf!
1 / 18
Bezig met laden...
Gouden ketting 18K
Je verdient het beste in het leven en bij ANRO juweliers geloven we dat sieraden daar ook bij horen. Onze stukken zijn met liefde en zorg ge- refurbished en klaar voor een nieuw leven. Elk stuk is handmatig gecontrolleerd om kwaliteit en stijl te garanderen. Dus waar wacht je op? Bezoek onze website vandaag!
Ketting goud 18 karaat
Wij hebben een uitgebreide collectie kettingen voor heren en dames. Wat is het verschil tussen 18 en 14 karaat kettingen? Karaat of gehalte geeft aan hoeveel goud er verwerkt is in het sieraad. In 14 karaat kettingen is 58,8% goud verwerkt, terwijl er in 18K exemplaren 75% goud verwerkt is. Op het eindstuk van de ketting staat in de meeste gevallen een keurmerk dat aangeeft hoeveel karaat goud er in het sieraad verwerkt is. Door het dragen van het sieraad kan het keurmerk verslijten, waardoor het wat minder goed leesbaar is of helemaal niet leesbaar. Alle sieraden op onze website zijn voorzien van een wettelijk erkend keurmerk.18 karaat goud ketting
Als u wilt weten of een ketting met een gehalte van 18 karaat is gemaakt, dan moet u op zoek gaan naar een keurmerk in het sieraad. Soms is het keurmerk alleen leesbaar met een loep. De meest gebruikte markeringen voor zijn: 750, 18K of een tulp.Keurmerk - 18k gouden ketting
In Nederland zijn 14 (gehalte 585) en 18K (gehalte 750) de meest voorkomende gehaltes die verwerkt zijn in kettingen. In Nederland mag wettelijk zien, 8 (gehalte 333) en 9 karaat (gehalte 375) geen goud genoemd worden. In landen als Duitsland en Engels zijn deze gehaltes erg gebruikelijk. In landen random de middellandse zee en Azië wordt vaak 18, 20 of 22 karaat goud gebruikt, dit omdat het mooier bij hun huid staat.In Nederland is 14 karaat het meest voorkomende gehalte, op de tweede plek staan 18K sieraden. In Nederland mag 8 of 9 karaat geen goud genoemd worden (dit is wettelijk vastgelegd) terwijl het in landen in Duitsland en Engeland heel gebruikelijk is. In landen rondom de middellandse zee en Azië wordt vaak 18 of 22 karaat goud gebruikt.