• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
455 reviews
Home / gouden ringen / aquamarijn ringen
Toon filters

Aquamarijn ring collectie

Op zoek naar innerlijke rust en balans? Zoek niet verder dan de Aquamarijn ring! Deze steen heeft een sterk kalmerende werking, zowel mentaal als fysiek. Het is perfect om te dragen tijdens meditatie, omdat het spirituele groei, mediumschapsvaardigheden, intuïtie en helderziendheid bevordert. Lichamelijk is de steen verkoelend en balanceert de hormonen terwijl het de groei stimuleert.


Een gouden ring met aquamarijn is een prachtig gouden sieraad dat je gedurende lange tijd met veel plezier zult dragen. Deze kleurrijke edelsteen heeft een zachtblauwe kleur en is een van de meest populaire edelstenen ter wereld. De aquamarijn wordt gewaardeerd om zijn kalmerende en liefdevolle energie. Het is een steen die je een gevoel van innerlijke rust en balans kan geven. De gouden ring met aquamarijn zal je helpen om je verbonden te voelen met je spirituele energie en je inzicht te vergroten. Het is een ring die je een mooie glans en warmte geven, die je er prachtig uit laten zien.

Ring met Aquamarijn 

Aquamarijn kan kleurloos, blauw, groenachtig tot groen en geelachtig van kleur zijn. De steen is doorzichtig tot doorschijnend met een glasachtige glans en behoort tot de Beryl groep. De aquamarijn is ook een zeldzame steen, dus je kunt er zeker van zijn dat je ring echt speciaal zal zijn. Bovendien zou de aquamarijn genezende eigenschappen hebben, dus het is niet alleen een mooi sieraad, maar ook een betekenisvol sieraad.
Als u op zoek bent naar een echte gouden ring met Aquamarijn, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk onze unieke collectie gouden vintage ringen met edelsteen en laat je verassen. Ringen met Aquamarijn staan bekend om hun schoonheid, vanwege de prachtige blauwe kleur. Daarnaast zijn onze gouden ringen vintage! Dit wil zeggen dat de ringen eerder zijn gedragen en een eigen geschiedenis hebben. 

Gouden ring Aquamarijn

Aquamarijn is een soort beril, een mineralensoort uit de berylgroep. Het wordt voornamelijk gevonden in landen zoals Brazilië, Zambia, Madagascar, Pakistan en Mozambique. Het is bekend om zijn heldere blauwe kleur, die vergelijkbaar is met de kleur van het water.

Om aquamarijn te bewerken, wordt het steen eerst uit de mijn gehaald en vervolgens in platen of blokken gezaagd. Vervolgens wordt het geslepen en gepolijst tot een glanzende en glad oppervlakte, waardoor de kleur en structuur van het steen worden onthuld.

In sommige gevallen kan aquamarijn ook worden bewerkt door middel van het verhitten van de steen, waardoor de kleur helderder wordt. Dit bewerkte steen wordt vaak gebruikt voor interieurontwerp, zoals in achterwanden en plafonds, en voor het maken van sieraden, zoals armbanden, kettingen en oorbellen.

Het bewerken van aquamarijn vereist vaardigheid en ervaring, maar het resultaat is een prachtig en uniek sieraad of interieurelement. Aquamarijn wordt beschouwd als een kostbare en exclusieve grondstof, en het is gewaardeerd om zijn heldere en opvallende kleur en zijn vermogen om het licht te reflecteren en te weerkaatsen.

Sterrenbeeld Aquamarijn

Edelstenen worden vaak in verband gebracht met de verschillende maanden van het jaar. Voor mensen die geboren zijn in een bepaalde maand kunnen die stenen ondersteunen of gelukkiger maken. Bij elk sterrenbeeld horen meerdere edelstenen, soms helpen die juist bij bepaalde kenmerken van de mensen die in die periode geboren zijn. Wat is er dan mooier om gouden ring met Aquamarijn te dragen.
  • Tweelingen, Weegschaal, Waterman & Vissen

Gouden Aquamarijn sieraden

Naast gouden aquamarijnringen hebben wij ook andere gouden sieraden gezet met deze prachtige edelsteen.  Een gouden Aquamarijn ring staat prachtig om ieder zijn vinger. Bekijk ons aanbod en kies je favoriet uit!