• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / ringen / aquamarijn
Toon filters

Gouden Aquamarijn ring

Op zoek naar innerlijke rust en balans? Zoek niet verder dan de Aquamarijn ring! Deze steen heeft een sterk kalmerende werking, zowel mentaal als fysiek. Het is perfect om te dragen tijdens meditatie, omdat het spirituele groei, mediumschapsvaardigheden, intuïtie en helderziendheid bevordert. Lichamelijk is de steen verkoelend en balanceert de hormonen terwijl het de groei stimuleert.


 

Ring met Aquamarijn 

Aquamarijn kan kleurloos, blauw, groenachtig tot groen en geelachtig van kleur zijn. De steen is doorzichtig tot doorschijnend met een glasachtige glans en behoort tot de Beryl groep. De aquamarijn is ook een zeldzame steen, dus je kunt er zeker van zijn dat je ring echt speciaal zal zijn. Bovendien zou de aquamarijn genezende eigenschappen hebben, dus het is niet alleen een mooi sieraad, maar ook een betekenisvol sieraad.
Als u op zoek bent naar een echte gouden ring met Aquamarijn, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk onze unieke collectie gouden vintage ringen met edelsteen en laat je verassen. Ringen met Aquamarijn staan bekend om hun schoonheid, vanwege de prachtige blauwe kleur. Daarnaast zijn onze gouden ringen vintage! Dit wil zeggen dat de ringen eerder zijn gedragen en een eigen geschiedenis hebben. 

Gouden ring aquamarijn

Edelstenen worden vaak in verband gebracht met de verschillende maanden van het jaar. Voor mensen die geboren zijn in een bepaalde maand kunnen die stenen ondersteunen of gelukkiger maken. Bij elk sterrenbeeld horen meerdere edelstenen, soms helpen die juist bij bepaalde kenmerken van de mensen die in die periode geboren zijn. Wat is er dan mooier om gouden ring met Aquamarijn te dragen.

Sterrenbeeld Aquamarijn

  • Tweelingen, Weegschaal, Waterman & Vissen

Gouden Aquamarijn sieraden

Naast gouden ringen hebben wij ook andere gouden sieraden gezet met deze prachtige edelsteen.  Een gouden Aquamarijn ring staat prachtig om ieder zijn vinger. Bekijk ons aanbod en kies je favoriet uit!


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies