• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • NL
  • DE
Menu
Home / ringen / wit goud
Toon filters

Gouden witgouden ring

Op zoek naar naar een witgouden ring? Wij hebben waarschijnlijk de perfecte ring waar u naar zoekt. Een klassieke of een stoere ring waarmee u een statement maakt. De variatie in ons aanbod gouden ringen zorgt ervoor dat we voor elke smaak en gelegenheid een goed aanbod hebben. 


  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

Snel, eenvoudig, gratis en met garantie zenden we u deze ring toe

PostNL draagt zorg voor een keurige verzending met de aangetekende pakketpost. Middels een track & trace code kunt u het pakketje met de witgouden ring volgen tot aan uw voordeur.

Zuiver goud = 24 karaat

Zuiver goud is 24 karaat goud. Juwelen en sieraden worden zelden van 24 karaat goud gemaakt, omdat zuiver goud erg kostbaar is en daarnaast zuiver goud te zacht is om sieraden van te smeden. Daarom is er sprake van een legering bij het maken van sieraden. Legering is een mengsel van metalen dat door smelten wordt verkregen. Hierdoor wordt het goud steviger en is het geschikt om sieraden van te maken, zoals gouden ringen.

Witgoud wordt niet in de natuur gevonden, maar is altijd door mensen gemaakt. De samenstelling van witgoud ligt niet vast. Elke goudsmid doet het op zijn of haar eigen manier. Witgoud is meestal een legering van (58,8% of 75%) goud, (41,2% of 25%) palladium, nikkel, zink en zilver in verschillende hoeveelheden en verhoudingen. Dit zorgt ervoor dat het goud van kleur veranderd. Zo ontstaan dus witgouden ringen.

Sieraden

Witgouden ringen zijn erg populair en worden graag gedragen door dames die houden van luxe. Een witgouden ring straalt straal elegantie uit. Gek op witgouden sieraden? Bekijk dan ook onze:
WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290
 


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.