• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
452 reviews
Home / gouden ringen / 18 karaat ring
Toon filters
0
Onbeperkt

18 karaat gouden ringen

Ontdek onze uitgebreide collectie 18 karaat gouden ringen, van klassieke dames tot stoere heren modellen. Maak een statement met een moderne ring.
 


  1 / 12  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

18 karaat goud ring

Een 18 karaat gouden ring is een ring die gemaakt is van 18 karaat goud, wat betekent dat het goud 75% puur is. Dit is een hoge kwaliteit goud en is populair vanwege zijn mooie glans en duurzaamheid. 18 karaat goud is zacht en kan gemakkelijk worden gevormd en bewerkt, wat het ideaal maakt voor het maken van gouden sieraden zoals ringen. Het is ook steviger dan lager gekaraatte gouden sieraden, wat betekent dat het minder kwetsbaar is en langer meegaat. Als je op zoek bent naar een mooie en duurzame gouden ring, kan een 18 karaat gouden ring een goede keuze zijn.

- gouden heren ring 18 karaat
- gouden dames ring 18 karaat

Gouden ring 18 karaat

Wij hebben een uitgebreide collectie gouden ringen voor dames en heren. Maar wat is het verschil tussen een 14 karaat ring en 18 karaat? "Karaat goud" heeft aan hoeveel goud er verwerkt is in het sieraad, ook wel het gehalte genoemd. In een 14K ring is 58,8% goud verwerkt, terwijl er in 18K ringen 75% goud verwerkt is. Op het eindstuk van de ketting staat in de meeste gevallen een keurmerk dat aangeeft hoeveel karaat goud er in het sieraad verwerkt is. Door het dragen van de ring kan het keurmerk verslijten, waardoor het wat minder goed leesbaar is of helemaal niet leesbaar. Alle ringen op onze website zijn voorzien van een wettelijk erkend keurmerk.

Keurteken 18 karaat ring / 750

Als u wilt weten of een ring van 18 karaat is gemaakt, dan moet u op zoek gaan naar een keurmerk in het sieraad. Soms is het keurmerk alleen leesbaar met een loep. De meest gebruikte markeringen hiervoor zijn: 750, 18K, 18kt of een tulp.Elke ring die we verkopen is voorzien van het wettelijke keurmerk. Mocht deze tijdens het verkoopklaar maken/ polijsten toch zijn verdwenen dan dragen wij zorg voor een nieuw keurmerk. Een dergelijk keurmerk mag overigens niet door ons zelf worden aangebracht, dit wordt door een erkende instelling verzorgt. Het keurmerk wordt dan geslagen of gelaserd aan de binnenzijde van de ring.

Ringen

In Nederland zijn 14 en 18 karaat de meest voorkomende gehaltes die verwerkt zijn in ringen. In Nederland mag wettelijk gezien 8 en 9 karaat geen goud genoemd worden. In landen als Duitsland en Engeland zijn deze gehaltes erg gebruikelijk. In landen random de middellandse zee en Azië wordt vaak 18, 20 of 22 karaat goud gebruikt, dit omdat het mooier bij hun huid staat. In Nederland is 14 karaat het meest voorkomende gehalte, op de tweede plek staan 18K ringen. In Nederland mag 8 of 9 karaat geen goud genoemd worden (dit is wettelijk vastgelegd) terwijl het in landen in Duitsland en Engeland heel gebruikelijk is. In landen rondom de middellandse zee en Azië wordt vaak 18 of 22 karaat goud gebruikt voor onder andere ringen.

Custommade ring maken

Een 18 karaat gouden ring is een uitstekende keuze vanwege de duurzaamheid en het luxe gevoel dat het met zich meebrengt. Door het maatwerk kun je de ring helemaal afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren, zoals de grootte, breedte, dikte en afwerking van de ring.

Bij het maken van een custom made gouden ring komt vakmanschap en creativiteit kijken van onze goudsmid. Onze ervaren goudsmeden werken met de hoogste kwaliteit goud en de meest geavanceerde technieken om de perfecte ring voor jou te creëren. Of je nu op zoek bent naar een minimalistische ring of een uitbundig en uniek ontwerp, wij helpen je graag verder.

Een custom made ring is ook een prachtig cadeau om aan een speciaal persoon te geven. Of het nu voor een verloving, huwelijk, verjaardag of ander speciaal moment is, een persoonlijke en op maat gemaakte ring zal zeker gewaardeerd worden.

Als je interesse hebt in een custom made ring, neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar om je te helpen bij het ontwerpen en creëren van de perfecte ring.

Kleuren goud ringen 18 karaat

18K gouden ringen zijn niet alleen bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid, maar ook om de diverse kleurmogelijkheden die ze bieden. Terwijl geelgoud de meest traditionele en populaire keuze is voor gouden sieraden, zijn er andere prachtige kleuren die kunnen worden verkregen met 18 karaat goud.

Witgoud is een elegante en moderne optie. Het wordt verkregen door het mengen van puur goud met witte metalen zoals zilver of palladium. Het resultaat is een verfijnde zilverachtige tint die een tijdloze uitstraling heeft en perfect past bij diamanten of kleurrijke edelstenen.

Roségoud is een warme en romantische kleur. Het wordt verkregen door koper toe te voegen aan puur goud, waardoor de karakteristieke roze tint ontstaat. Roségouden ringen stralen een subtiele zachtheid uit en kunnen een vleugje vintage charme toevoegen aan elke stijl.

Daarnaast zijn er ook twee-tone en drie-tone ringen verkrijgbaar, waarbij verschillende kleuren goud met elkaar worden gecombineerd om een uniek en opvallend ontwerp te creëren.

Met de diverse kleurmogelijkheden van deze gouden ringen is er voor ieder wat wils. Of je nu houdt van de klassieke uitstraling van geelgoud, de moderne elegantie van witgoud, de romantische allure van roségoud, of de unieke combinatie van verschillende goudtinten, er is altijd een perfecte 18 karaat gouden ring die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt.

In ons assortiment hebben we bijvoorbeeld:

  • 18k witgouden ring met diamant
  • 18k geelgouden ringen

Kosteloos de ring in termijnen betalen

Wij bieden de mogelijkheid uw 18k ring in termijnen te betalen. Dus stel dat u helemaal verliefd bent geworden op een kanjer uit onze collectie, dan geven wij u de mogelijkheid te sparen zonder dat u het risico loopt dat een andere klant u voor is. Immers, elke ring in ons assortiment is exclusief. Dankzij deze service kunt u toch de ring kopen.
Wilt u in termijnen betalen? Bij de Betaalmethoden´ heeft u de mogelijkheid dit aan te vinken. Geeft u vervolgens bij de Opmerkingen aan in hoeveel termijnen u de betaling wilt voldoen. Daarna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Na betaling van de laatste termijn wordt uw ring per aangetekende post verzonden

Personalisatie in 18-Karaats Gouden Ringen

In onze wereld van zelfexpressie wint personalisatie aan terrein in de sieradenbranche, met 18-karaats gouden ringen voorop. Goudsmeden graveren nu ringen met initialen of data, verrijkend met zowel emotionele als esthetische waarde. Daarnaast zijn geboortestenen populair, die de geboortemaand van een individu symboliseren. Deze trends benadrukken een diep verlangen naar verbondenheid; een 18-karaats gouden ring wordt zo meer dan een accessoire - het is een blijvende herinnering.

Ringen in Combinatie met Edelstenen: Het Samenspel van 18-Karaats Goud

Wanneer men denkt aan een verfijnd sieraad, komt vaak het beeld van een glinsterende edelsteen in een setting van puur goud naar voren. Het 18-karaats goud, met zijn perfecte balans tussen zuiverheid en duurzaamheid, vormt vaak de ideale basis voor edelstenen.

De keuze voor 18 karaat is niet toevallig. Dit goudtype biedt voldoende sterkte om edelstenen veilig vast te houden, terwijl het tegelijkertijd zacht genoeg is om verfijnde details in het ontwerp mogelijk te maken. De warme gloed van 18-karaats goud versterkt vaak de kleur en schittering van edelstenen zoals diamanten, saffieren en robijnen, waardoor hun natuurlijke schoonheid wordt versterkt.

Elke edelsteen brengt echter zijn eigen karakter en waarde met zich mee. Terwijl een diamant symbool staat voor onverwoestbare liefde en eeuwigheid, kunnen gekleurde edelstenen persoonlijke verhalen of betekenissen vertegenwoordigen. De combinatie van deze stenen met 18-karaats goud resulteert niet alleen in een esthetisch meesterwerk, maar ook in een sieraad met een verhoogde intrinsieke waarde.

In essentie is het samenspel tussen 18-karaats goud en edelstenen een getuigenis van vakmanschap, traditie en persoonlijke expressie, die samen een tijdloos sieraad creëren.