• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / ringen / 18 karaat goud
Toon filters

Gouden ring 18 karaat

Op zoek naar een gouden ring 18 karaatWij hebben uitgebreide collectie ringen met daarin bijvoorbeeld klassieke dames ringen of opvallende heren ringen. Een moderne of een stoere gouden ring waarmee je een statement maakt. Bekijk onze aanbod in de webshop en oordeel zelf! De variatie in ons aanbod zorgt ervoor dat we voor elke prijs, smaak & gelegenheid een uitstekende keuze in 18 karaat goud hebben.


  1 / 11  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Ring goud 18 karaat

Wij hebben een uitgebreide collectie gouden ringen voor dames en heren. Maar wat is het verschil tussen een 14 karaat ring en 18 karaat? "Karaat goud" heeft aan hoeveel goud er verwerkt is in het sieraad, ook wel het gehalte genoemd. In een 14K ring is 58,8% goud verwerkt, terwijl er in 18K ringen 75% goud verwerkt is. Op het eindstuk van de ketting staat in de meeste gevallen een keurmerk dat aangeeft hoeveel karaat goud er in het sieraad verwerkt is. Door het dragen van de ring kan het keurmerk verslijten, waardoor het wat minder goed leesbaar is of helemaal niet leesbaar. Alle ringen op onze website zijn voorzien van een wettelijk erkend keurmerk.

Keurteken 18 karaat goud ring / 750

Als u wilt weten of een ring van 18 karaat is gemaakt, dan moet u op zoek gaan naar een keurmerk in het sieraad. Soms is het keurmerk alleen leesbaar met een loep. De meest gebruikte markeringen hiervoor zijn: 750, 18K, 18kt of een tulp.
Elke ring die we verkopen is voorzien van het wettelijke keurmerk. Mocht deze tijdens het verkoopklaar maken/ polijsten toch zijn verdwenen dan dragen wij zorg voor een nieuw keurmerk. Een dergelijk keurmerk mag overigens niet door ons zelf worden aangebracht, dit wordt door een erkende instelling verzorgt. Het keurmerk wordt dan geslagen of gelaserd aan de binnenzijde van de ring.

Gouden ringen 18 karaat

In Nederland zijn 14 en 18 karaat ringen de meest voorkomende gehaltes die verwerkt zijn in ringen. In Nederland mag wettelijk gezien 8 en 9 karaat geen goud genoemd worden. In landen als Duitsland en Engeland zijn deze gehaltes erg gebruikelijk. In landen random de middellandse zee en Azië wordt vaak 18, 20 of 22 karaat goud gebruikt, dit omdat het mooier bij hun huid staat. In Nederland is 14 karaat het meest voorkomende gehalte, op de tweede plek staan 18K ringen. In Nederland mag 8 of 9 karaat geen goud genoemd worden (dit is wettelijk vastgelegd) terwijl het in landen in Duitsland en Engeland heel gebruikelijk is. In landen rondom de middellandse zee en Azië wordt vaak 18 of 22 karaat goud gebruikt voor onder andere ringen.

Kosteloos in termijnen betalen

Wij bieden de mogelijkheid uw 18k ring in termijnen te betalen. Dus stel dat u helemaal verliefd bent geworden op een kanjer uit onze collectie, dan geven wij u de mogelijkheid te sparen zonder dat u het risico loopt dat een andere klant u voor is. Immers, elke sieraad in ons assortiment is exclusief. Dankzij deze service kunt u toch de ring kopen.
Wilt u in termijnen betalen? Bij de Betaalmethoden´ heeft u de mogelijkheid dit aan te vinken. Geeft u vervolgens bij de Opmerkingen aan in hoeveel termijnen u de betaling wilt voldoen. Daarna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Na betaling van de laatste termijn wordt uw ring per aangetekende post verzonden

Custommade 18 karaat ring maken

Heeft u in onze collectie niet DE ring kunnen vinden? Op speciaal verzoek zijn wij in de gelegenheid om nauwkeurig & snel 18 karaat ringen speciaal voor u te maken. Aan de hand van een foto of tekening maken wij een dergelijke ring voor u.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies