• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • NL
  • DE
Menu
Home / ringen / 18 karaat
Toon filters

18 karaat gouden ringen

Op zoek naar een gouden 18 karaat ring voor dames of heren? Wij hebben de ring waar u naar zoekt.
Een klassieke of een stoere ring waarmee je een statement maakt. Bekijk onze aanbod in de webshop en oordeel zelf! Wij hebben een uitgebreide collectie 18 karaat gouden ringen voor dames en heren ringen
De variatie in ons aanbod zorgt ervoor dat we voor elke prijs, smaak & gelegenheid een uitstekende keuze hebben.

WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290
  Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen


  1 / 9  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

18K GOUDEN RINGEN

Wij hebben een uitgebreid collectie 18 karaat gouden ringen voor dames en heren. Maar wat is het verschil tussen 14 karaat gouden ring en 18 karaat goude? Karaat goud heeft aan hoeveel goud er verwerkt is in het sieraad. In 14 karaat gouden ringen is 58,8% goud verwerkt, terwijl er in 18 karaat gouden ringen 75% goud verwerkt is. Op het eindstuk van de gouden ketting staat in de meeste gevallen een keurmerk dat aangeeft hoeveel karaat goud er in het sieraad verwerkt is. Door het dragen van het sieraad kan het keurmerk verslijten, waardoor het wat minder goed leesbaar is of helemaal niet leesbaar. Alle gouden sieraden op onze website zijn voorzien van een wettelijk erkend keurmerk.

Keurteken 18 karaat gouden ring

Als u wilt weten of een gouden ring van 18 karaat is gemaakt, dan moet u op zoek gaan naar een keurmerk in het sieraad. Soms is het keurmerk alleen leesbaar met een loep. De meest gebruikte markeringen voor 18 karaat zijn: 750, 18K, 18kt of een tulp.

In Nederland zijn 14 karaat en 18 karaat de meest voorkomende gehaltes die verwerkt zijn in gouden ringen. In Nederland mag wettelijk zien, 8 en 9 karaat geen goud genoemd worden. In landen als Duitsland en Engels zijn deze gehaltes erg gebruikelijk. In landen random de middellandse zee en Azië wordt vaak 18, 20 of 22 karaat goud gebruikt, dit omdat het mooier bij hun huid staat. xxIn Nederland is 14 karaat het meest voorkomende gehalte, op de tweede plek staat 18 karaat gouden sieraden. In Nederland mag 8 of 9 karaat geen goud genoemd worden (dit is wettelijk vastgelegd) terwijl het in landen in Duitsland en Engeland heel gebruikelijk is. In landen rondom de middellandse zee en Azië wordt vaak 18 of 22 karaat goud gebruikt voor onder andere ringen.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.