• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / ringen / 18 karaat goud
Toon filters

Gouden ring 18 karaat

Op zoek naar een gouden ring 18 karaatWij hebben uitgebreide collectie ringen met daarin bijvoorbeeld klassieke dames ringen of opvallende heren ringen. Een moderne of een stoere gouden ring waarmee je een statement maakt. Bekijk onze aanbod in de webshop en oordeel zelf! De variatie in ons aanbod zorgt ervoor dat we voor elke prijs, smaak & gelegenheid een uitstekende keuze in 18 karaat goud hebben.


  1 / 11  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

18 karaat goud ring

Een 18 karaat gouden ring is een ring die gemaakt is van 18 karaat goud, wat betekent dat het goud 75% puur is. Dit is een hoge kwaliteit goud en is populair vanwege zijn mooie glans en duurzaamheid. 18 karaat goud is zacht en kan gemakkelijk worden gevormd en bewerkt, wat het ideaal maakt voor het maken van sieraden zoals ringen. Het is ook steviger dan lager gekaraatte gouden sieraden, wat betekent dat het minder kwetsbaar is en langer meegaat. Als je op zoek bent naar een mooie en duurzame gouden ring, kan een 18 karaat gouden ring een goede keuze zijn.

Ring goud 18 karaat

Wij hebben een uitgebreide collectie gouden ringen voor dames en heren. Maar wat is het verschil tussen een 14 karaat ring en 18 karaat? "Karaat goud" heeft aan hoeveel goud er verwerkt is in het sieraad, ook wel het gehalte genoemd. In een 14K ring is 58,8% goud verwerkt, terwijl er in 18K ringen 75% goud verwerkt is. Op het eindstuk van de ketting staat in de meeste gevallen een keurmerk dat aangeeft hoeveel karaat goud er in het sieraad verwerkt is. Door het dragen van de ring kan het keurmerk verslijten, waardoor het wat minder goed leesbaar is of helemaal niet leesbaar. Alle ringen op onze website zijn voorzien van een wettelijk erkend keurmerk.

Keurteken 18 karaat / 750

Als u wilt weten of een ring van 18 karaat is gemaakt, dan moet u op zoek gaan naar een keurmerk in het sieraad. Soms is het keurmerk alleen leesbaar met een loep. De meest gebruikte markeringen hiervoor zijn: 750, 18K, 18kt of een tulp.
Elke ring die we verkopen is voorzien van het wettelijke keurmerk. Mocht deze tijdens het verkoopklaar maken/ polijsten toch zijn verdwenen dan dragen wij zorg voor een nieuw keurmerk. Een dergelijk keurmerk mag overigens niet door ons zelf worden aangebracht, dit wordt door een erkende instelling verzorgt. Het keurmerk wordt dan geslagen of gelaserd aan de binnenzijde van de ring.

Ringen

In Nederland zijn 14 en 18 karaat ringen de meest voorkomende gehaltes die verwerkt zijn in ringen. In Nederland mag wettelijk gezien 8 en 9 karaat geen goud genoemd worden. In landen als Duitsland en Engeland zijn deze gehaltes erg gebruikelijk. In landen random de middellandse zee en Azië wordt vaak 18, 20 of 22 karaat goud gebruikt, dit omdat het mooier bij hun huid staat. In Nederland is 14 karaat het meest voorkomende gehalte, op de tweede plek staan 18K ringen. In Nederland mag 8 of 9 karaat geen goud genoemd worden (dit is wettelijk vastgelegd) terwijl het in landen in Duitsland en Engeland heel gebruikelijk is. In landen rondom de middellandse zee en Azië wordt vaak 18 of 22 karaat goud gebruikt voor onder andere ringen.

Kosteloos de ring in termijnen betalen

Wij bieden de mogelijkheid uw 18k ring in termijnen te betalen. Dus stel dat u helemaal verliefd bent geworden op een kanjer uit onze collectie, dan geven wij u de mogelijkheid te sparen zonder dat u het risico loopt dat een andere klant u voor is. Immers, elke ring in ons assortiment is exclusief. Dankzij deze service kunt u toch de ring kopen.
Wilt u in termijnen betalen? Bij de Betaalmethoden´ heeft u de mogelijkheid dit aan te vinken. Geeft u vervolgens bij de Opmerkingen aan in hoeveel termijnen u de betaling wilt voldoen. Daarna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Na betaling van de laatste termijn wordt uw ring per aangetekende post verzonden

Custommade ring maken

Een 18 karaat gouden ring is een uitstekende keuze vanwege de duurzaamheid en het luxe gevoel dat het met zich meebrengt. Door het maatwerk kun je de ring helemaal afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren, zoals de grootte, breedte, dikte en afwerking van de ring.

Bij het maken van een custom made gouden ring komt vakmanschap en creativiteit kijken. Onze ervaren goudsmeden werken met de hoogste kwaliteit goud en de meest geavanceerde technieken om de perfecte ring voor jou te creëren. Of je nu op zoek bent naar een minimalistische ring of een uitbundig en uniek ontwerp, wij helpen je graag verder.

Een custom made ring is ook een prachtig cadeau om aan een speciaal persoon te geven. Of het nu voor een verloving, huwelijk, verjaardag of ander speciaal moment is, een persoonlijke en op maat gemaakte ring zal zeker gewaardeerd worden.

Als je interesse hebt in een custom made ring, neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar om je te helpen bij het ontwerpen en creëren van de perfecte ring.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies