• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / ringen / robijn
Toon filters

Collectie gouden Robijn ring

Ga voor de kracht van robijn! Deze steen beschermt je tegen negatieve energieën en stimuleert je passie. Hij maakt je sterk, bevordert je vitaliteit en helpt bij uitputting. Ga voor robijn om je kracht te voelen!
Een Robijn ring heeft een steen die net als saffier een variant van het korundmineraal, een mineraal dat zeshoekige cilindervormige kristallen vormt. De rode korund (bruin-zwart tot roze-rood) heet robijn en andere kleuren heten saffier. Robijnen worden gedolven in Afrika, Azië en Australië. Ze worden het meest gevonden in Birma, Sri Lanka en Thailand.


  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Sterrenbeeld ring Robijn

Edelstenen worden vaak in verband gebracht met de verschillende maanden van het jaar. Voor mensen die geboren zijn in een bepaalde maand kunnen die stenen ondersteunen of gelukkiger maken.

Bij elk sterrenbeeld horen meerdere edelstenen, soms helpen die juist bij bepaalde kenmerken van de mensen die in die periode geboren zijn.

Op zoek naar een ring met robijn? Bekijk dan onze prachtige én unieke collectie op onze website!

Sterrenbeeld gouden ring met Robijn

Ram, Leeuw & Schorpioen

Gouden sieraden met Robijn

Naast onze prachtige ringen met Robijn, hebben wij ook andere prachtige edelstenen. Bekijk ze op onze website! Hieronder een gedeelte van onze collectie:


Bekijk ook onze gouden vintage kettingen en gouden armbanden gezet met edelstenen.

Ring met robijn

 


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies