• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
455 reviews
Home / gouden kettingen / zilveren ketting
Toon filters

Zilveren ketting - collectie

Een zilveren ketting geeft net dat beetje extra’s aan je outfit. Een zilveren ketting past overal bij waardoor hij gemakkelijk te combineren is. Wij hebben prachtige zilveren kettingen in ons assortiment opgenomen. ANRO Juweliers helpt u graag bij het vinden van een bijzonder sieraad. De ideale lengte van goed zittende zilveren kettingen

De ideale lengte van een ketting bestaat niet, dit is voor iedereen anders. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw ketting.

Kettingen zilver

Zilver is zacht en wit glanzend metaal. Door de schaarste is het zeer zeldzaam en daardoor ook kostbaar. Vroeger werden voornamelijk bestek en munten van zilver gemaakt maar tegenwoordig zijn veel sieraden van zilver en wordt het ook veel in de fotografische en elektronica gebruikt.

Ontstaan zilver ketting

Zilver is ontstaan door neerslag, precipitatie en hete oplossingende in de aardkorst. Momenteel wordt zilver in Canada, Peru, Mexico en de Verenigde Staten gewonnen. Het is minder zeldzaam dan goud en is daarom ook een stuk goedkoper.