• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
Menu
Home / hangers / hanger hartje
Toon filters

Gouden hartjes hanger 


Bezig met laden...

HANGER MET HARTJE

Op zoek naar een gouden hanger om cadeau te geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een gouden hanger met hartje is de perfecte manier om uw liefde te uiten en daarom een geweldig cadeau om aan een geliefde te geven. Het hartje is immers het symbool voor de liefde. Maar waarom? Vroeger dacht men dat de emoties van uit het hart kwam, omdat onze hartslag wordt beïnvloed door hoe we ons voelen. Die symbolische betekenis is altijd blijven bestaan en dat zal hoogstwaarschijnlijk altijd bestaan.


Iets speciaals laten graveren op één van onze hangers? Dat kan en het laten graveren is kosteloos. Neem contact met ons op via +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook) of door een e-mail te sturen naar info@anrojuweliers.nl, wij zullen kijken naar de mogelijkheden.

GOUDEN KETTINGEN

De kettinghanger wordt zonder ketting geleverd. Op zoek naar een gouden ketting voor uw kettinghanger? Wij hebben een divers aanbond aan gouden kettingen en gouden colliers. Neem een kijkje bij onze gourmet schakelkettingen en onze venetiaanse schakelkettingen. Deze gouden kettingen zullen prachtig staan bij een gouden hanger. Liever een andere schakel? Wij hebben verschillende soorten kettingen in onze collectie. Bekijk de gehele collectie gouden schakelkettingen op onze website.

GRATIS VERZENDING

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u uw gouden sieraad gemakkelijk en snel online bestellen op onze website. Wij bieden gratis verzending aan. Daarnaast ontvangt u per mail een track and trace code. Hiermee kunt u uw pakketje tot aan de voordeur volgen. Niet tevreden met uw gouden sieraad? Dan kunt u het binnen 14 dagen ruilen met een ander sieraad of retourneren. U mag natuurlijk ook altijd langs komen bij ons in de winkel, mits u een afspraak heeft gemaakt. Voor het maken van een afspraak en voor verdere vragen kunt u terecht bij onze klanten service. Deze kunt u bereiken via het bovenstaande nummer en e-mail adres. Daarnaast kunt u ons bereiken via onze social media kanalen.  


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.