• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / Levertijd & Verzendkosten

Levertijd & Verzendkosten

Gratis bezorging van uw gouden sieraad

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.30 uur worden gedaan, verzenden wij nog dezelfde dag. Mochten wij om welke reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
Doorgaans wordt uw sieraad in Nederland en Belgie de volgende werkdag bezorgt.

Te vermaken sieraden

Heeft u aangegeven dat uw sieraad vermaakt dient te worden, dan lukt het ons doorgaans niet om het sieraad de volgende werkdag te bezorgen. De bezorging van deze aangepaste sieraden vindt doorgaans na 4 werkdagen plaats. Vraag zonodig even bij ons na.

Verzendkosten van uw sieraad

De vermelde prijzen zijn inclusief de verzendkosten voor het aangetekend verzenden via de pakketpost. 

PostNL

De levering van het pakketje in Nederland en Belgie verloopt via de pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen vindt de aflevering van het pakket in deze landen de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaats. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen, maar uit onze langjarige ervaring komt dit echt naar voren.

Prima te volgen met een Track & Trace code

U ontvangt voor voorzending van ons een track & trace code waarop de verwachte aflevertijd wordt weergegeven en u het pakketje kunt volgen tot aan uw voordeur.

Handtekening voor ontvangst nodig

De medewerker van PostNL levert het pakketje bij uw en vraagt om een handtekening en uw legitimatie.

Internationale verzendingen

Afhankelijk van het land van bestemming kiezen wij voor een verzending via PostNL of DHL. Voor verzen

Verzending met de feestdagen

Voor de feestdagen worden er veel bestellingen gedaan in de online- shops, gelukkig ook bij ons. Het verzenden heeft daarvan doorgaans geen hinder. Dat neemt niet weg dat het procentueel zeer weinig kan voorkomen dat een pakketje 2 of 3 dagen onderweg is. Bestel dus tijdig.

Verpakking Postpakket

Wij versturen onze pakketten met kostbaarheden aangetekend en verzekerd in een doos zonder reclame uitingen. Niemand in het proces (of thuis front) hoeft immers er op worden geattandeerd te worden dat er goud door hun vingers gaat.

Onze verpakking en de verpakkingsvulling zijn biologisch afbreekbaar. Helaas is de cadeaucassette dat niet. Heeft er iemand een goede tip voor een verantwoorde verpakking met de juiste uitstraling dan vernemen we dat graag.