• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home /
Toon filters
PreLoved-sieraden

Specialist in PreLoved sieraden, duurzame sieraden.

Van smartphones, laptops en andere apparaten is bekend dat u ze refurbished kunt kopen. Wat u misschien nog niet wist; er zijn ook gereviseerde / refurbished sieraden, oude juwelen die er weer zo goed als nieuw uitzien, kortom PreLoved sieraden.
 
Een refurbished sieraad is geweldig. U koopt een top sieraad die er als nieuw uitziet en dat goedkoper dan nieuw. Wat wilt u nog meer?
 
Een duurzamere samenleving? Omdat jij nog jaren vooruit kunt met een PreLoved refurbished sieraad draag je bij aan een duurzamere samenleving!

Duurzaam omdat er minder "nieuw" goud hoeft te worden gedolven, het vakwerk van het fantastische kunstwerk blijft behouden waardoor er minder omgesmolten wordt waarmee weer veel energie bespaart wordt.

Vrijheid om te kiezen. Vergelijk en bestel. Altijd de beste keuze. Gewoon bij ANROjuweliers.nl.

PreLoved gouden sieraden bestellen, gratis bezoring

Een PreLoved refurbished sieraad kopen doe je bij ANROjuweliers.nl. Al onze refurbished sieraden zijn van de beste kwaliteit, volledig gereviseerd en schoongemaakt. Daarnaast profiteer je van de volgende voordelen:
  • Gekeurde sieraden met wettelijk keurmerk
  • Scherpe prijzen
  • Gratis verzending
  • Vandaag besteld, volgende werkdag in huis.
  • 14 dagen niet goed, geld terug.

Refurbished sieraden? 2e hands sieraden, wij noemen dit een PreLoved sieraad

Refurbished betekent gereviseerd. Het voordeel van refurbished is dat het veel goedkoper is dan nieuw. Je bespaart soms wel 75% op een vergelijkbaar nieuw gouden sieraad nog in uitstekende technische en uiterlijke staat is!

Niet een tweedehands sieraad maar PreLoved

Hoewel een gouden PreLoved sieraad niet nieuw is, is het zeker geen tweedehands sieraad. De gouden sieraden worden allemaal door onze goudsmid gecheckt en indien nodig opnieuw laten keuren door Edelmetaal Waarborg Nederland.

Circulaire visie ANRO juweliers

Onze visie op de circulaire economie gaat over het blijven gebruik van gouden sieraden, zonder deze te verbruiken. Op deze manier houden we de mooie gouden sieraden in de kringloop, voorkomen we milieuvervuiling.
Daarom zijn we met onze ketenpartners continue bezig op dit proces verder te verbeten en op te schalen opdat u als klant het verschil niet meer kunt zien tussen een nieuw en een PreLoved gouden sieraad.

Herkeuren gouden sieraden

Soms komt het voor dat tijdens het dragen, reinigen & polijsten van het sieraad het keurteken is verdwenen. Onze goudsmid maakt  de sieraden immers niet alleen schoon en verkoop klaar maar zorgt er ook voor dat oude inscripties worden verwijderd. Wij dragen dan altijd zorg voor een duidelijk leesbaar nieuw keurteken. Het herkeuren laten wij doen door Waarborg Nederland.

Uitstekende kwaliteit

Je ontvangt altijd een PreLoved refurbished gouden sieraad van uitstekende kwaliteit. Zo hebben sieraden bijna onzichtbare gebruikerssporen en ogen deze als ‘nieuw’. Bent u om welke reden dan ook toch niet tevreden met het aangeschafte sieraad dan ontvangt u uw aankoopsom terug. Zie hiervoor de ANRO juweliers Garantie en Klachtenregeling.

Klantenservice

We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor je nieuwe gouden sieraad. Heb je onze vergelijkingspagina al gecheckt? Je kunt gemakkelijk de sieraden met elkaar vergelijken.  Heb je vragen over onze gouden sieraden? Neem dan contact met ons op via +31 (0)6 22 372 290 of stuur gerust een e-mail naar info@anrojuweliers.nl

  

Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies