• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home /
Toon filters
PreLoved-sieraden

Specialist in PreLoved sieraden, duurzame sieraden.

Misschien wist u al dat u smartphones, laptops en andere apparaten refurbished kunt kopen, maar wist u dat dit ook mogelijk is voor sieraden? Er zijn ook gereviseerde of refurbished sieraden, oude juwelen die er weer zo goed als nieuw uitzien. Deze sieraden worden ook wel PreLoved sieraden genoemd.

Als u op zoek bent naar mooie sieraden tegen een betaalbare prijs, dan zijn refurbished sieraden zeker iets om over na te denken. Ze zien er zo goed als nieuw uit en zijn vaak een stuk goedkoper dan nieuwe sieraden. Zo kunt u toch genieten van prachtige sieraden zonder daar te diep voor in de buidel te hoeven tasten.

Als u geïnteresseerd bent in refurbished sieraden, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag bij het vinden van het perfecte sieraad tegen een betaalbare prijs.

 
Een refurbished sieraad is geweldig. U koopt een top sieraad die er als nieuw uitziet en dat goedkoper dan nieuw. Wat wilt u nog meer?

Als u op zoek bent naar manieren om bij te dragen aan een duurzamere samenleving, dan is het kopen van refurbished sieraden een goede optie. PreLoved refurbished sieraden zijn niet alleen betaalbaar, maar ook duurzaam.

Door te kiezen voor refurbished sieraden, draagt u bij aan minder nieuw goud dat hoeft te worden gedolven. Bovendien blijft het vakwerk van het sieraad behouden, waardoor er minder omgesmolten hoeft te worden, wat weer leidt tot energiebesparing. Dit alles draagt bij aan een duurzamere samenleving.

Vrijheid om te kiezen. Vergelijk en bestel. Altijd de beste keuze. Gewoon bij ANROjuweliers.nl.

PreLoved gouden sieraden bestellen, gratis bezoring

Een PreLoved refurbished sieraad kopen doe je bij ANROjuweliers.nl. Al onze refurbished sieraden zijn van de beste kwaliteit, volledig gereviseerd en schoongemaakt. Daarnaast profiteer je van de volgende voordelen:
  • Gekeurde sieraden met wettelijk keurmerk
  • Scherpe prijzen
  • Gratis verzending
  • Vandaag besteld, volgende werkdag in huis.
  • 14 dagen niet goed, geld terug.

Refurbished sieraden? 2e hands sieraden, wij noemen dit een PreLoved sieraad

Als u op zoek bent naar betaalbare sieraden, dan is het overwegen van refurbished sieraden zeker de moeite waard. Refurbished betekent gereviseerd en het voordeel hiervan is dat het veel goedkoper is dan nieuw. Soms kunt u wel tot 75% besparen op een vergelijkbaar nieuw gouden sieraad, terwijl het sieraad nog in uitstekende technische en uiterlijke staat is.

Door te kiezen voor refurbished sieraden, kunt u genieten van prachtige sieraden tegen een betaalbare prijs. Het is daarom zeker de moeite waard om na te denken over refurbished sieraden als u op zoek bent naar mooie sieraden tegen een goede prijs.

Niet een tweedehands sieraad maar PreLoved

Hoewel een PreLoved gouden sieraad niet nieuw is, is het zeker geen tweedehands sieraad. Al onze gouden sieraden worden door onze goudsmid gecheckt en indien nodig opnieuw laten keuren door Edelmetaal Waarborg Nederland. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van het sieraad.

PreLoved sieraden zijn een goede optie als u op zoek bent naar betaalbare sieraden zonder in te leveren op kwaliteit. Onze gouden sieraden zijn van topkwaliteit en zullen u jarenlang plezier bezorgen.

Circulaire visie ANRO juweliers

Onze visie op de circulaire economie is gericht op het blijvend gebruik van gouden sieraden zonder deze te verbruiken. We willen de mooie gouden sieraden in de kringloop houden en op deze manier milieuvervuiling voorkomen.

Daarom zijn we met onze ketenpartners continu bezig om dit proces te verbeteren en op te schalen, zodat u als klant het verschil niet meer kunt zien tussen een nieuw en een PreLoved gouden sieraad. We willen dat onze PreLoved sieraden van dezelfde hoge kwaliteit zijn als nieuwe sieraden, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben.

Herkeuren gouden sieraden

Soms komt het voor dat tijdens het dragen, reinigen & polijsten van het sieraad het keurteken is verdwenen. Onze goudsmid maakt  de sieraden immers niet alleen schoon en verkoop klaar maar zorgt er ook voor dat oude inscripties worden verwijderd. Wij dragen dan altijd zorg voor een duidelijk leesbaar nieuw keurteken. Het herkeuren laten wij doen door Waarborg Nederland.

Sieraden van uitstekende kwaliteit

We bieden u altijd refurbished gouden sieraden van uitstekende kwaliteit. Onze sieraden hebben bijna onzichtbare gebruikerssporen en zien er daarom uit als nieuw. We begrijpen dat het soms moeilijk is om een sieraad online te kopen zonder het eerst te hebben gezien, daarom bieden we een tevredenheidsgarantie. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met het aangeschafte sieraad, ontvangt u uw aankoopsom terug. Zie hiervoor onze garantie- en klachtenregeling voor meer informatie.

We hopen dat u tevreden bent met uw aankoop en dat u jarenlang plezier heeft van uw gouden sieraad. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Klantenservice

We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw nieuwe gouden sieraad. Heeft u onze vergelijkingspagina al bekeken? Hier kunt u gemakkelijk de verschillende sieraden met elkaar vergelijken om te beslissen welk sieraad het beste bij u past.

Als u vragen heeft over onze gouden sieraden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via +31 (0)6 22 372 290 of stuur een e-mail naar info@anrojuweliers.nl. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze.