• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
450 reviews
Home /
Toon filters
0
Onbeperkt

Specialist in PreLoved sieraden, duurzame sieraden.

Het is wellicht bij u bekend dat u smartphones, laptops en overige elektronische apparaten als gereviseerde of 'refurbished' artikelen kunt aanschaffen. Echter, heeft u overwogen dat deze mogelijkheid eveneens bestaat in de wereld van sieraden? Wij bieden namelijk gerenoveerde, ook wel 'refurbished', juwelen aan. Deze eerder geliefde, oftewel 'PreLoved', sieraden worden zodanig hersteld dat ze haast niet van nieuw te onderscheiden zijn.

Indien u streeft naar het verkrijgen van verfijnde sieraden tegen een betaalbare prijs, vormen gereviseerde juwelen ongetwijfeld een overweging waard. Ze ogen in wezen als nieuw en zijn doorgaans aanzienlijk voordeliger dan geheel nieuwe sieraden. Hierdoor kunt u nog steeds genieten van prachtige sieraden, zonder dat dit een al te diepe greep in uw portemonnee behoeft.

Indien de aankoop van refurbished sieraden uw interesse heeft gewekt, aarzelt u dan vooral de sieraden in onze webshop te bekijken. Wij zijn u met genoegen van dienst bij het vinden van het perfecte sieraad tegen een aantrekkelijke prijs.
 

Een refurbished sieraad is geweldig. U koopt een top sieraad die er als nieuw uitziet en dat goedkoper dan nieuw. Wat wilt u nog meer?

De milieuvriendelijke keuze: refurbished sieraden

Als u stappen onderzoekt om bij te dragen aan een duurzamere toekomst, is het overwegen van de aankoop van refurbished sieraden een uitstekende route om te volgen. De zogenaamde PreLoved refurbished sieraden bieden niet alleen een voordeligere optie in financieel opzicht, maar ze stimuleren ook duurzaamheid op meerdere manieren.

Door te kiezen voor refurbished sieraden, draagt u actief bij aan het verminderen van de vraag naar nieuw gewonnen goud en andere kostbare metalen. Mijnbouw kan significante ecologische en sociale gevolgen hebben, zoals ontbossing, watervervuiling en onveilige werkomstandigheden. Door de keuze voor PreLoved sieraden vermindert de druk op deze kostbare hulpbronnen en de ecosystemen die ze ondersteunen.

Daarnaast dragen refurbished sieraden bij aan het behoud van ambachtelijk vakmanschap. Het herstellen en opknappen van bestaande sieraden houdt vaardigheden levend die anders zouden kunnen verdwijnen in een wegwerpcultuur. Dit proces van restauratie en hergebruik vraagt minder energie dan het produceren van nieuwe stukken, wat resulteert in een lager koolstofvoetafdruk en minder bijdrage aan de opwarming van de aarde.

Verder, door te kiezen voor PreLoved sieraden, draagt u bij aan een circulaire economie. Dit economische systeem is ontworpen om hergebruik, delen en reparatie te bevorderen, waarbij de levensduur van producten wordt verlengd en afval tot een minimum wordt beperkt. Het gebruik van PreLoved sieraden past perfect in deze visie en bevordert een duurzame levensstijl.

Tenslotte, bij het kiezen van PreLoved sieraden, draagt u bij aan een vorm van consumptie die de nadruk legt op kwaliteit boven kwantiteit, waardering van het oude in plaats van constante nieuwheid en respect voor de grondstoffen van de aarde en de mensen die ze delven en verwerken.

De kracht van duurzame consumptie

De keuze voor refurbished sieraden is een concrete en invloedrijke manier om bij te dragen aan de duurzaamheidsbeweging. Niet alleen helpt het de druk op natuurlijke hulpbronnen te verlichten, maar het geeft ook een tweede leven aan prachtige sieraden die anders mogelijk verloren zouden gaan. Door deze weg te bewandelen, draagt u bij aan een meer duurzame wereld, terwijl u gelijktijdig geniet van de schoonheid en het vakmanschap van prachtige, betaalbare juwelen.

Refurbished sieraden? 2e hands sieraden, wij noemen dit een PreLoved sieraad

Indien u op zoek bent naar financieel toegankelijke sieraden, is het in overweging nemen van gereviseerde, ofwel 'refurbished', sieraden absoluut aanbevolen. De term 'refurbished' refereert aan het proces van revisie, en het belangrijkste voordeel hiervan is dat het aanzienlijk voordeliger is dan de aanschaf van nieuwe stukken. In bepaalde gevallen kunt u tot wel 75% besparen ten opzichte van een vergelijkbaar nieuw gouden juweel, terwijl het sieraad nog steeds in uitmuntende technische en esthetische conditie verkeert.

Door uw keuze te vestigen op refurbished sieraden, kunt u in het genot komen van prachtige juwelen tegen een betaalbare prijs. Daarom is het zonder twijfel de moeite waard om de mogelijkheid van refurbished sieraden in overweging te nemen indien u op zoek bent naar verfijnde sieraden tegen een voordelige prijs.

Niet een tweedehands sieraad maar PreLoved

Hoewel een PreLoved gouden sieraad niet fonkelnieuw is, dient het absoluut niet te worden beschouwd als een tweedehands artikel. Al onze gouden juwelen worden nauwgezet gecontroleerd door onze ervaren goudsmid en indien noodzakelijk, opnieuw gekeurd door Edelmetaal Waarborg Nederland. Dit garandeert dat u kunt rekenen op de uitmuntende kwaliteit van het sieraad.

PreLoved sieraden vormen een uitstekende keuze indien u streeft naar het bemachtigen van betaalbare sieraden zonder concessies te doen op het vlak van kwaliteit. Onze gouden juwelen zijn van superieure kwaliteit en zullen u jarenlang genot en voldoening verschaffen.

Circulaire visie van ANRO juweliers

Onze visie op de circulaire economie is ingebed in de voortdurende inzet voor het gebruik van gouden sieraden zonder deze te verbruiken. We streven ernaar om de prachtige gouden juwelen binnen de circulaire cyclus te houden om op deze wijze de milieuverontreiniging te beperken.

Daarom zijn we in nauwe samenwerking met onze ketenpartners constant bezig dit proces te verbeteren en te schalen. Ons streven is dat u als klant geen onderscheid meer kunt waarnemen tussen een fonkelnieuw en een PreLoved gouden sieraad. Wij wensen dat onze PreLoved juwelen dezelfde voortreffelijke kwaliteit bezitten als nieuwe sieraden, zodat u hier vele jaren van kunt genieten.

Herkeuring van gouden sieraden

Er zijn gevallen waarin het keurmerk van een sieraad verdwijnt gedurende het dragen, reinigen en polijsten ervan. Onze goudsmid doet echter meer dan het enkel schoonmaken en verkoopklaar maken van de sieraden; hij of zij zorgt ook voor de verwijdering van oude inscripties. Wij nemen altijd de verantwoordelijkheid op ons om een nieuw, duidelijk leesbaar keurmerk aan te brengen. Het proces van herkeuring wordt uitgevoerd door Waarborg Nederland.

Sieraden van uitstekende kwaliteit

Wij stellen u steeds gereviseerde gouden sieraden van superieure kwaliteit ter beschikking. Onze sieraden vertonen nauwelijks waarneembare gebruikssporen en ogen daarom als nieuw. Wij begrijpen dat het soms een uitdaging kan zijn om een sieraad online aan te schaffen zonder het eerst persoonlijk te hebben bekeken. Daarom bieden wij een tevredenheidsgarantie. Indien u om welke reden dan ook niet voldaan bent met het aangeschafte sieraad, vergoeden wij u de aankoopsom. Raadpleeg voor meer informatie onze garantie- en klachtenregeling.

Wij hopen dat u voldaan zult zijn met uw aankoop en dat u vele jaren plezier zult beleven aan uw gouden sieraad. Indien u vragen heeft, aarzelt u dan alstublieft niet om contact met ons op te nemen.

Proces van Hergebruik van Gouden Sieraden

Hier zijn de stappen die onze goudsmid volgt om gedragen gouden sieraden een "tweede leven" te bieden en ze er opnieuw als nieuw uit te laten zien:

Stap 1: Beoordeling en Inspectie van Sieraden. De goudsmid start met een grondige beoordeling en inspectie van de gedragen gouden sieraden, kijkend naar de algemene staat, mogelijke beschadigingen, losse edelstenen, slijtages, en dergelijke.

Stap 2: Reiniging en Ontvetting van het Sieraad. Indien de sieraden vuil of vettig zijn, worden deze gereinigd en ontvet. De goudsmid gebruikt hiervoor speciale reinigingsoplossingen die geschikt zijn voor goud, om eventuele aanslag, vuil en oliën te verwijderen.

Stap 3: Reparaties en Restauratie van Sieraden. Indien nodig, voert de goudsmid vereiste reparaties uit. Dit kan het solderen van gebroken stukken, het vervangen van versleten sluitingen of het herstellen van beschadigde delen omvatten. Als er edelstenen ontbreken, worden deze opnieuw ingezet.

Stap 4: Polijsten en Afwerken van Sieraden. De goudsmid polijst de sieraden om hun oorspronkelijke glans te herstellen. Dit wordt bereikt met diverse polijsttechnieken en polijstmiddelen om het oppervlak van het goud glad en glanzend te maken. Dit kan handmatig of met machines gebeuren.

Stap 5: Reiniging en Afwerking van de Sieraden. Na het polijsten worden de sieraden opnieuw gereinigd om eventuele polijstresten te verwijderen. Dit kan worden gedaan met een ultrasoon reinigingsapparaat of met een zachte borstel en warm water.

Stap 6: Eventuele Aanpassingen en Personalisatie van de Sieraden. Als de eigenaar van de sieraden wijzigingen wenst aan te brengen, zoals het toevoegen van nieuwe elementen of het aanpassen van het ontwerp, kan de goudsmid deze aanpassingen uitvoeren conform de wensen van de klant.

Door deze stappen te volgen, kan onze goudsmid gedragen gouden sieraden een "tweede leven" bieden en ze er weer als nieuw uit laten zien. Het wordt altijd aangeraden om samen te werken met een professionele en ervaren goudsmid voor het herstellen en restaureren van kostbare sieraden.

PRELOVED GOUDEN SIERADEN BESTELLEN, GRATIS BEZORGING

De aankoop van uw PreLoved, gereviseerde sieraden vindt plaats bij ANROjuweliers.nl. Alle sieraden die wij aanbieden zijn van superieure kwaliteit, volledig gerestaureerd en gereinigd. Bovendien kunt u genieten van de volgende voordelen:

  1. Onze sieraden zijn gecontroleerd en voorzien van een wettelijk keurmerk.
  2. We bieden uiterst competitieve prijzen.
  3. U ontvangt gratis bezorging.
  4. Indien vandaag besteld, heeft u het de volgende werkdag al in huis.
  5. Wij bieden een termijn van 14 dagen waarbinnen u, indien het sieraad niet aan uw verwachtingen voldoet, uw geld terugkrijgt.

Klantenservice en ondersteuning

Ons doel is om u te assisteren bij het maken van de optimale keuze voor uw nieuwe gouden sieraad. Wij nodigen u uit om onze vergelijkingspagina te raadplegen. Hier kunt u met gemak de verschillende sieraden met elkaar vergelijken om te bepalen welk sieraad het meest geschikt is voor uw behoeften en stijl.

Mocht u vragen hebben betreffende onze gouden sieraden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)6 22 372 290 of u kunt een e-mail sturen naar info@anrojuweliers.nl. Ons deskundig team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.





Bezig met laden...