Specialist in Vintage / PreLoved  sieraden.

Van smartphones, laptops en andere apparaten is bekend dat u ze refurbished kunt kopen. Wat u misschien nog niet wist; er zijn ook gereviseerde / refurbished sieraden, oude juwelen die er weer zo goed als nieuw uitzien.

WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen 


Bezig met laden...
Gezocht gouden Zegel ringen!
visibility

Gezocht gouden Zegel ringen!

Wij zijn dringend op zoek naar gouden Dames & Heren Zegel ringen.

Offerte

Gouden sieraden verkopen!
visibility

Gouden sieraden verkopen!

Gouden sieraden die bij u liggen te verstoffen ...... geef ze een nieuw leven door ze aan ons te verkopen.

Offerte

Duurzaam goud = vintage sieraden

Het is zonde om kostbaar nieuw goud te delven als er nog zo veel ongebruikte, bestaande sieraden zijn, is de gedachte van ANRO Juweliers. Juwelen een tweede leven geven, is een bijdrage aan een duurzamere samenleving, vinden zij. Dit is de circulaire economie in optima forma.
Ga maar na, misschien heeft u zelf in een laatje of kluis wel sieraden liggen die u nooit (meer) draagt. Hoe mooi zou het zijn als iemand anders er nog jaren plezier aan kan beleven?


WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen


De juweliers van ANRO noemen deze sieraden ‘PreLoved’. De juwelen zijn eerder gedragen, maar na zorgvuldige reiniging en eventueel herstelwerk toe aan een tweede leven. Krasjes zijn verwijderd, sluitingen waar nodig vervangen en de zettingen van diamantjes gecontroleerd. Als ze niet goed vastzitten, maakt onze goudsmid dat in orde.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.