• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • NL
  • DE
Menu
Home / ringen / diamant
Toon filters

Diamant ring, onze collectie

Diamonds Are Forever, maar dan verwerkt in een gouden diamant ring. De Diamant komt prachtig tot zijn recht in een witgouden ring. Maar ook in een geelgouden ring spreekt de Diamant voor zich.
 


  1 / 14  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Slijpvormen diamant

Veel voorkomende slijpvormen van met diamant gezette ringen zijn:
- briljant geslepen
- baguette geslepen
- roos geslepen

Briljant geslepen ring

Diamonds Are Forever! Diamanten en goud worden al eeuwenlang samen gebruikt in een fraaie gouden diamanten ring. Diamant is de hardste edelsteen en natuurlijk voorkomende materiaal. De steen kan kleurloos zijn maar ook geel, bruin, groen, blauw, roze en rood. De ruwe diamant wordt overwegend gevonden in Centraal en Zuid Afrika, Canada, Brazilië, India en Autralië. De grootte van de diamant wordt uitgedrukt in karaat. Naarmate een diamant een hoger karaat heeft is deze zeldzamer en duurder. Voor de waarde van de diamant speelt ook de zuiverheid van de diamant een belangrijke rol. Des te zuiverder de diamant is, des te hoger de diamant prijs. De ruwe diamant wordt in vele kleuren gevonden. De hoofdregel is hierbij des te groter, witter en helderer de diamant is des te hoger de diamant prijs. In onze collectie zijn prachtige witgouden Diamanten ringen in 14 en 18 karaat goud opgenomen (natuurlijk ook de geelgouden ring en die van rose goud). Naast de ring met diamant hebben wij in onze collectie een goedkoper alternatief, die met Zirkonia

Edelstenen worden vaak in verband gebracht met de verschillende maanden van het jaar. Voor mensen die geboren zijn in een bepaalde maand kunnen die stenen ondersteunen of gelukkiger maken. Bij elk sterrenbeeld horen meerdere edelstenen, soms helpen die juist bij bepaalde kenmerken van de mensen die in die periode geboren zijn.

Sterrenbeeld Diamant

Ram en Leeuw

Sieraden gezet met Diamant

Naast onze prachtige gouden ringen gezet met Diamant, hebben wij ook andere sieraden gezet met deze edelsteen. Van elk sieraad is slechts één exemplaar beschikbaar.
 


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.