• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / ringen / diamant
Toon filters

Diamanten ringen - collectie

Op zoek naar een beetje sprankeling in je leven? Bekijk onze oogverblindende collectie diamanten ringen. De diamantenring is gemaakt met een van 's werelds krachtigste edelstenen en is perfect voor iedereen die zijn energie en bewustzijn een boost wil geven.


  1 / 16  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Diamanten ring

Met zijn kracht om de geest, het lichaam en de ziel te reinigen en te versterken, is de diamanten ring een must-have voor iedereen op het pad naar verlichting. Diamonds Are Forever, maar dan verwerkt in een diamanten ringen. De Diamant komt prachtig tot zijn recht in een witgouden ring. Maar ook in een geel gouden ring spreekt de Diamant voor zich.

Slijpvormen van ringen met diamant

Veel voorkomende slijpvormen van met diamant zijn:

  • briljant geslepen
  • baguette geslepen
  • roos geslepen

Briljant geslepen gouden diamant ring

Diamonds Are Forever! Diamanten en goud worden al eeuwenlang samen gebruikt in een fraaie gouden ring. Diamant is de hardste edelsteen en natuurlijk voorkomende materiaal. De steen kan kleurloos zijn maar ook geel, bruin, groen, blauw, roze en rood.

Herkomst van diamant

De ruwe diamant wordt overwegend gevonden in Centraal en Zuid Afrika, Canada, Brazilië, India en Autralië. 

Karaat diamant

De grootte van de diamant wordt uitgedrukt in karaat. Naarmate een diamant een hoger karaat heeft is deze zeldzamer en duurder. Voor de waarde van de diamant speelt ook de zuiverheid van de diamant een belangrijke rol. Des te zuiverder de diamant is, des te hoger de diamant prijs. De ruwe diamant wordt in vele kleuren gevonden. De hoofdregel is hierbij des te groter, witter en helderer de diamant is des te hoger de diamant prijs. In onze collectie zijn prachtige witgouden ringen van 14 karaat en 18 karaat gouden ringen opgenomen (natuurlijk ook de geelgouden ring en die van rose goud). Naast de ring met diamant hebben wij in onze collectie een goedkoper alternatief, die met Zirkonia

Ring met diamant

Edelstenen worden vaak in verband gebracht met de verschillende maanden van het jaar. Voor mensen die geboren zijn in een bepaalde maand kunnen die stenen ondersteunen of gelukkiger maken. Bij elk sterrenbeeld horen meerdere edelstenen, soms helpen die juist bij bepaalde kenmerken van de mensen die in die periode geboren zijn.

Sterrenbeeld gouden ring met diamantjes

Ram en Leeuw

Sieraden met Diamant

Naast onze prachtige gouden ringen gezet met Diamant, hebben wij ook andere sieraden gezet met deze edelsteen. Van elk sieraad is slechts één exemplaar beschikbaar.

Gouden ring met diamanten

Een briljant is een slijpvorm van een diamant. De slijpvorm van een diamant is de vorm waarin de ruwe diamant wordt geslepen voordat de diamant verwerkt wordt in een sieraad. De meest bekende slijpvormen zijn: Briljant, Princess, Emerald, Marquise, Cushion, Asscher… nog veel meer. Het is de meest gebruikte en populairste slijpsel ter wereld. Een briljant bevat 57 facetten, waarvan 33 op de kroon en 24 op het paviljoen. Dit slijpsel zorgt ervoor dat de diamant licht reflecteert en gaat schitteren. Feitelijk mag de benaming alleen gebruikt worden voor diamanten. Maar aangezien dit slijpselvorm ook bij andere edelstenen toegepast kunnen worden, worden bij deze edelstenen de naam briljantslijpsel gebruikt. Bekijk onze prachtige collectie ringen gezet met briljant geslepen Diamanten en andere edelstenen. Wij hebben ringen met briljant in 14 karaat en 18 karaat. 

Gouden Diamand ring

Ringen met diamand zijn nooit out-of-style. Diamanten zijn elegant en tijdloos. Onze collectie diamant ringen bevat geelgouden ringen, witgouden ringen, bicolor ringen en tricolor ringen. Bent u specifiek opzoek naar een aanschuifring gezet met diamanten? Of een aanschuif ring gezet met diamanten? Bekijk onze collectie ringen met diamant en laat u verassen door klassieke ringen en ringen met prachtige designs.

Solitair diamantring

Een solitair ring is een ring met een enkele solitaire edelsteen. Een klassieke solitair ring is een geel gouden ring met enkel een briljant geslepen diamant. Maar tegenwoordig zijn solitaire ringen gemaakt van verschillende materialen en verschillende slijpvormen. Wij bieden diverse verschillende solitair ringen aan. Zo heeft u de keuze uit een witgouden of geelgouden ring, maar ook is er afwisseling mogelijk in het karaat goud waarin u de solitair ring koopt. Neem eens een kijkje in ons aanbod en kies een mooi sieraad uit!

Bestel uw diamanten ring online!

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw nieuwe ring. Op de website hebben wij ook een vergelijkspagina, hiermee kunt u gemakkelijk de ringen met elkaar vergelijk om zo uw keuze makkelijker te maken. Bij ANRO Juweliers is bestellen eenvoudig en kosteloos. U kunt natuurlijk ook altijd de ringen bezichtigen in onze winkel in Enschede (zonder afspraak niet mogelijk). U kunt contact met ons opnemen via +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook) of stuur gerust een e-mail naar info@anrojuweliers.nl. 

Bekijk onze ruime collectie ringen op onze website.

Wij hebben ringen in zowel 14 karaat als 18 karaat voor dames en heren. Naast geelgouden ringen, bieden wij ook witgouden ringen, bicolor gouden ringen en tricolor gouden ringen. Het is uiteraard ook mogelijk om de ringen te bezichtigen in de winkel (zonder afspraak niet mogelijk).