• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
Menu
Home / ringen / diamant
Toon filters

Gouden ringen met Diamant

Diamant is de hardste edelsteen en natuurlijk voorkomende materiaal. De steen kan kleurloos zijn maar ook geel, bruin, groen, blauw, roze en rood.

De ruwe diamant wordt overwegend gevonden in Centraal en Zuid Afrika, Canada, Brazilië, India en Autralië.
 

Karaat diamant

De grootte van de diamant wordt uitgedrukt in karaat. Naarmate een diamant een hoger karaat heeft is deze zeldzamer en duurder.
 

Zuiverheid Diamant

Voor de waarde van de diamant speelt ook de zuiverheid van de diamant een belangrijke rol. Des te zuiverder de diamant is, des te hoger de diamant prijs.

Kleur Diamant

De ruwe diamant wordt in vele kleuren gevonden. De hoofdregel is hierbij des te witter de diamant des te hoger de diamant prijs is.

Naast de ring met diamant hebben wij in onze collectie een goedkoper alternatief, de gouden ring met Zirkonia  1 / 13  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Edelstenen worden vaak in verband gebracht met de verschillende maanden van het jaar. Voor mensen die geboren zijn in een bepaalde maand kunnen die stenen ondersteunen of gelukkiger maken.

Bij elk sterrenbeeld horen meerdere edelstenen, soms helpen die juist bij bepaalde kenmerken van de mensen die in die periode geboren zijn.
 

Sterrenbeeld Diamant

Ram en Leeuw


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.