• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
Menu
Home / oorbellen
Toon filters
0
Onbeperkt

Gouden oorbellen voor dames

Bent u op zoek naar gouden oorbellen voor dames? Van fijne gouden Creolen tot stoere, Wokkel Creolen met of zonder diamant of een andere (edel-) steen, u vindt het in de webshop van Anro Juweliers. In ons assortiment vindt u verschillende goudgehaltes (karaat) en verschillende kleuren goud. Verschillende kleuren goud zijn witgoud, geelgoud, bi-color of tri-color. U kunt kiezen uit onze collectie Preloved gouden oorbellen. Bekijk de volledige collectie hieronder op deze pagina.

 

+31 (0)6 22 372 290
  Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

   1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  

WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290
  Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Gouden oorbellen 14 karaat

14 karaat is de meest gangbare soort goud in Nederland. Met karaat wordt er aangegeven hoeveel zuiver goud er in een sieraad zit. Gouden oorbellen met 14 karaat goud bevatten 58,8% goud. Oorbellen van goud met 18 karaat, bevatten 75% goud en zijn daardoor ook een stukje duurder. Dit hoeft niet te betekenen dat het beter is, want koper en zilver worden ook voor de stevigheid toegevoegd. Echt goud is namelijk zacht materiaal. Waarom de 14 en 18 karaat het meest populair zijn in Nederland, is omdat het een minder gele kleur heeft. Kiest u voor 20 of 22 karaat, dan wordt het sierader veel geler. In landen als India en Indonesië is die kleur goud populair, omdat de gele kleur beter staat bij een donkere huid. Bij Anro Juweliers vindt u oorbellen met een gehalte van 8, 9, 14, 18 en 22 karaat.

 

Preloved vintage gouden oorbellen

Elk sieraad dat wij verkopen, is Preloved. Dat betekent dat de sieraden eerder gedragen zijn. Na een zorgvuldige reiniging en eventuele herstelwerkzaamheden hebben we ze een tweede leven gegeven. Die werkzaamheden bestaan uit onder andere het verwijderen van krasjes, sluitingen vervangen en diamantjes netjes (her)plaatsen. Dit wordt allemaal gedaan door onze goudsmid. U zal er niets van merken! Preloved sieraden zijn aantrekkelijk om dat u er geld mee bespaart en u de circulaire economie ermee stimuleert.

 

Gouden oorbellen online bestellen

Via Anro Juweliers kunt u online het complete assortiment bekijken én geheel veilig bestellen. Wilt u meerdere oorbellen met elkaar vergelijken, klik dan op het vakje voor ‘vergelijk’, zodat u een compleet overzicht heeft van de verschillende oorbellen. Heeft één van de gouden oorbellen u overgehaald om te bestellen? Klik dan op bestellen. U kunt vervolgens heel snel betalen via de onder andere Tikkiefunctie op onze website en we bieden ook de optie aan om te betalen in termijnen. Is het plaatsen van de bestelling gelukt, dan zorgen we voor een optimale en kosteloze verzending.

 

Verzending gouden Oorbellen

Via Anro Juweliers kunt u online uw gouden oorbellen bestellen en die vervolgens via aangetekende post laten bezorgen. Wij leveren het pakketje via PostNL met Track & Trace, zodat u op de hoogte bent van de verzending van uw gouden oorbellen. Bestelt u voor 17.00 uur, dan zorgen we dat de gouden oorbellen de volgende dag bezorgd wordt. Zijn de gouden oorbellen bij thuiskomst niet helemaal wat u ervan verwacht had, dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren.

 

 


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.