• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / oorbellen / rose goud
Toon filters

Rose gouden oorbellen

Op zoek naar naar rose gouden oorbellen? Wij hebben waarschijnlijk het set waar u naar zoekt. Klassieke of stoere oorbellen waarmee u een statement maakt. Bekijk onze collectie en oordeel zelf! De variatie in ons aanbod zorgt ervoor dat we voor elke smaak en gelegenheid een goed aanbod hebben. 
 


 


Bezig met laden...

Rose goud oorbellen

Zuiver goud is 24 karaat goud. Juwelen en sieraden worden zelden van 24 karaat goud gemaakt, omdat zuiver goud erg kostbaar is en daarnaast zuiver goud te zacht is om sieraden van te smeden. Daarom is er sprake van een legering bij het maken van sieraden. Legering is een mengsel van metalen dat door smelten wordt verkregen. Hierdoor wordt het goud steviger en is het geschikt om sieraden van te maken, zoals gouden oorbellen. Om de legering rose goud te krijgen wordt er koper toegevoegd voor een mooie diepe kleur

Rose gouden "oorringen"

Rose goud wordt niet in de natuur gevonden, maar is altijd door mensen gemaakt. De samenstelling van deze kleur goud ligt niet vast. Elke goudsmid doet het op zijn of haar eigen manier. Rose goud is een legering van (58,8% of 75%) goud, (41,2% of 25%) palladium, nikkel, zink en koper in verschillende hoeveelheden en verhoudingen. Dit zorgt ervoor dat het goud van kleur veranderd. Zo is het dus mogelijk om gouden oorbellen van de kleur te maken.

Rose gouden sieraden

Dit is een exclusief materiaal, die mooi glanst en prachtig combineert met diamant. Witgouden oorbellen zijn luxe sieraden, die klasse en stijl uitstraalt. Gek op rosé gouden sieraden? Bekijk dan ook onze andere product categorien.
 

WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies