• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / oorbellen / parel
Toon filters

Gouden Parel oorbellen

Op zoek naar gouden parel oorbellen? Een parel is organisch en wordt gevormd door bepaalde weekdierenen, dat opgevist of gekweekt wordt om als sieraad te dienen. Parels zijn vaak rond, maar soms ook onregelmatig van vorm (barok). Traanvormige parels worden vaak als hanger gebruikt. Onregelmatig gevormde parels worden gebruikt in kettingen en armbanden. 
  


Bezig met laden...

Parel oorbellen

Parels worden al sinds de oudheid gebruikt door mensen. Het is waarschijnlijk dat mensen al zo'n 6000 jaar parels kennen. Egyptenaren waren ermee vertrouwd en ook bij opgravingen in Mexico werden parels gevonden. In India worden parels gebruikt als talisman. Volgens de overtuiging van Mongolen verhoogt afkooksel van parels de kracht van de mannen. Chinezen gebruikten parels in de geneeskunde. Romeinen beschouwden ze als symbool van macht, wijsheid en geluk. Parel bestaat uit relatief zacht, organisch materiaal en is veel kwetsbaarder dan de meeste edelstenen. Het is daarom belangrijk om de prarel zo min mogelijk bloot te stellen aan chemicaliën, cosmetica, schoonmaakmiddelen, zeep en fel zonlicht.

Pareloorbellen

Op zoek naar een set pareloorbellen? Wij hebben waarschijnlijk het set waar u naar zoekt. Klassieke of stoere oorbellen waarmee je een statement maakt. De variatie in ons aanbod zorgt ervoor dat we voor elke smaak en gelegenheid een goed aanbod hebben.  
Bekijk onze collectie en oordeel zelf! 

Naast Gouden oorbellen met Parel ook Gouden Parel sieraden

Parels oorbellen

Parel oorbellen goud


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies