• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
450 reviews
Home / gouden armbanden / jasseron armband
Toon filters

Gouden Jasseron armband

Wij hebben de gouden Jasseron armband waar u naar zoekt. Een klassieke of een stoere armband waarmee je een statement maakt. Bekijk onze collectie armbanden en oordeel zelf! De variatie in ons aanbod zorgt ervoor dat we voor elke smaak & gelegenheid een goed aanbod hebben. 


Jaseron armband goud - ideale lengte

De ideale lengte van een gouden armband is voor iedereen verschillend. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw armband.

KLASSIEKE ARMBANDEN - Jasseron armband goud

Deze schakel is al eeuwenoud één van de meest geliefde schakels onder meer bij vrouwen. De schakel lijkt op de Anker schake van de ankerarmband. Het verschil is dat de Anker schakel plat is terwijl de Jasseron schakel rond is. De armband bestaat dus uit ronde of ovale ringetjes in die in elkaar zitten. De gouden armband is met kleine of grotere schakels verkrijgbaar, waardoor je voor een subtielere of voor een stoere look kunt gaan. Bekijk onze collectie op onze website! Wij hebben prachtige armbanden in 14 en 18 karaat goud. Vindt u het lastig om de verschillen tussen de armbanden te zien? Maak dan gebruik van onze vergelijkingsfunctie. Klik op het hokje ‘vergelijk’ bij de gekozen armbanden en vervolgens op ‘vergelijk’. Zo krijgt u een mooi overzicht van de verschillen. Toch liever één of meerdere armbanden in de winkel bekijken voordat tot koop overgaat? Maak een afspraak via +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook) of door een e-mail te sturen naar info@anrojuweliers.nl.

ANKER SCHAKELARMBANDEN

Neem ook een kijkje bij onze schakelarmbanden. De Anker armband is de meest bekende en klassieke schakel met eenvoudige ronde of ovale schakels, die om en om liggend en staan elkaar aansluiten. Deze klassieke armband hebben wij in zowel 14 als 18 karaat goud. Laat u verassen door onze collectie!

Elk armband op onze website is PreLoved! De sieraden zijn eerder gedragen, maar na zorgvuldige reiniging en eventueel herstelwerk toe aan een tweede leven. Door onze goudsmid worden krasjes verwijderd, sluitingen waar nodig vervangen en de zettingen van diamantjes gecontroleerd. Alle sieraden die wij verkopen zijn voorzien van een wettelijk erkend keurmerk.

ARMBAND ONLINE BESTELLEN

Bent u eruit welke armband u wilt kopen? Op onze website is bestellen eenvoudig en snel. Bovendien wordt uw pakketje gratis én verzekerd naar u verstuurd. U zult een mail ontvangen met de track and trace code, zodat u uw pakketje tot aan de voordeur kunt volgen. Plaatst u een bestelling op een werkdag voor 17:00? Dan ontvangt u in de meeste gevallen uw sieraad de volgende dag (mits er op uw verzoek geen aanpassingen aan het sieraad moeten worden verricht). Afhalen mag ook indien u een afspraak maakt. Daarnaast kunt u bij ons betalen in termijnen, klik hier voor meer informatie.

BETALEN MET OUDE GOUDEN SIERADEN?

Heeft u thuis oud goud liggen waar u helemaal niks mee doet? Dat is natuurlijk zonde, want uw goud is geld waard. Laat uw kostbaarheden vrijblijvend en kosteloos door ons taxeren. Klik hier en vraag online een richtprijs of kom langs in onze winkel in Enschede.