• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / kettingen
Toon filters
0
Onbeperkt

Gouden ketting collectie

Bent u op zoek naar een 14 karaat goud ketting, een gouden ketting 18 karaat of een zilveren ketting? Elk sieraad in de webshop van ANRO Juweliers is betaalbaar én exclusief. Hoe wij dat doen? Wij werken alleen met PreLoved sieraden. Een gedragen gouden ketting krijgt van onze goudsmid een nieuw leven door ze te reinigen, herstellen en (wanneer nodig) opnieuw te laten keuren door Edelmetaal Waarborg Nederland. Daarmee kunnen wij de beste prijskwaliteitsverhouding bieden en tegelijkertijd bijdragen aan een circulaire economie.
   1 / 24  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Goud kettingen

In onze ruime collectie is natuurlijk de verfijnde gouden dames ketting en stoere  heren kettingen, maakt dat u altijd slaagt. Speciaal op zoek naar een ketting met een naamplaat of een ketting van witgoud? U vindt het in onze webshop!

Van een fijn gouden kettinkje tot een stoere goude ketting… wij hebben ze!

Iedereen houdt van mooie kettingen. Fraaie kettingen worden dan ook al ruim 50 eeuwen gedragen. Een goede halsketting is vriendelijk in het onderhoud en kunt u altijd omhouden. In onze webshop treft u een breed assortiment, zodat u gegarandeerd zult slagen. Hieronder leest u alles over onze retour- en garantievoorwaarden, keurmerken, veilig winkelen en de mogelijkheid de gouden ketting voor u aan te passen.

Gouden kettingen - GRATIS verzending in cadeau verpakking

Uw gouden ketting verpakken we gratis in een luxe cadeau-cassette. Want of u het sieraad nou aan uzelf geeft of ter ere van een verjaardag, vriendschap of jubileum… het is en blijft een prachtig geschenk. Met onze cadeauverpakking komt uw schakelketting, bff-ketting, kettinghangertje, collier of ander gouden sieraad prachtig tot zijn recht. 
Onze bezorging is niet alleen kosteloos en per aangetekende post, maar ook anoniem zodat uw eventuele verrassing ook echt een verrassing blijft. Onze milieuvriendelijke verpakking past bij de circulaire economie waaraan wij willen bijdragen met onze Preloved sieraden. U ontvangt ook altijd een retourformulier voor het geval u de gouden ketting wilt retourneren of ruilen. Hieronder vindt u meer informatie over onze verzending, retour- en garantievoorwaarden
Indien u op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, dan wordt de ketting de volgende dag al bij u thuisbezorgd.

Uw gouden ketting customizen

Heeft u uw oog laten vallen op één van de gouden kettingen in onze webshop maar wilt u graag iets aanpassen? Onze goudsmid kan diverse aanpassingen maken waaronder het verkleinen of vergroten van uw gouden ketting (let op: niet alle gouden kettinkjes zijn zomaar te vergroten). Het aanpassen van de lengte van kettingen doen we veelal door het inpassen of verwijderen van eindstukken of plaatjes. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Preloved "goude"kettingen

Alle kettingen die ANRO Juweliers verkoopt, zijn PreLoved. Dit betekent dat de juwelen eerder gedragen zijn, zonder dat er sprake is van een tweedehands sieraad! Onze gouden kettingen worden namelijk allemaal door onze goudsmid behandeld. Deze reinigt de gouden ketting, herstelt eventuele beschadigingen en draagt zorg voor een keurmerk. 
PreLoved sieraden biedt u de mogelijkheid om tegen een aanzienlijk lagere prijs een prachtige ketting aan te schaffen. Bovendien koopt u altijd een exclusieve 18k gouden ketting, oftewel one of a kind. En niet onbelangrijk, u draagt uw steentje bij aan de circulaire economie, want de delving en verwerking van goud zijn een enorme belasting voor het milieu. U kunt hier meer lezen over de PreLoved sieraden van ANRO Juweliers. 

VEILIG KOPEN BIJ ANRO JUWELIERS 

Kunt u veilig en vertrouwd kopen via de webshop van ANRO Juweliers? Wij doen er álles aan het vertrouwen van onze consumenten te winnen én te behouden. Deze inspanning wordt beloond, getuige de grote hoeveelheid positieve reviews van onze (vaste) klanten. 
Wij proberen zo helder mogelijk te communiceren, geven wij u diverse details van het sieraad en presenteren wij alleen waarheidsgetrouwe foto’s. Daarnaast maken wij gebruik van WebWinkelKeur om altijd aan de nieuwste wettelijke eisen te voldoen. Zij keuren onder andere periodiek onze webshop en leveringsvoorwaarden. Raakt de ketting tijdens het transport beschadigd of constateert u een gebrek, dan kunt u aanspraak maken op onze garantie (zie ook onze garantie- en klachtenregeling). Bovendien mag u binnen 14 dagen uw gouden ketting ruilen of retourneren. Mocht er onverhoopt een meningsverschil ontstaan, dan fungeert WebWinkelKeur tevens als een klachteninstituut waar u terecht kunt. 

GRATIS TERMIJNBETALINGEN

ANRO Juweliers biedt gratis de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw favoriete ketting niet verkocht is voordat u ervoor heeft kunnen sparen. U kunt met ons afspraken maken over de hoogte van deze termijnen. Wanneer de betaling van het laatste termijn voldaan is, verzenden wij de gouden ketting anoniem en per aangetekende post naar u toe. Wanneer u van deze service gebruik wilt maken, hoeft u dit slechts aan te vinken bij de betaalmethoden. Bij de “Opmerkingen” vermeldt u vervolgens uw voorstel over het aantal termijnen. Hierna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Certificaat van echtheid 

Een officieel certificaat van echtheid voor zilveren of gouden sieraden bestaat niet. Een keurteken wel! Voor kettingen van edelmetaal geldt dat er, op een klein aantal uitzonderingen na, een officieel keurmerk in de ketting staat ‘geslagen’. Alle gouden kettingen worden door onze goudsmid behandeld en indien nodig opnieuw gekeurd door Edelmetaal Waarborg Nederland. U koopt bij ANRO Juweliers dus altijd gouden kettingen met een keurmerk. Bovendien ontvangt u na het bestellen een factuur met daarop een beknopte omschrijving van uw sieraad, waaronder het goudgehalte.

Nederlandse keurteken

Voor de Nederlandse kwaliteitseisen, zijn volgens de Waarborgwet twee tekens verplicht: het verantwoordelijkheidsteken en het gehalteteken. De laatste geeft het gehalte en het type edelmetaal weer. De Nederlandse keurtekens worden in nagenoeg alle Europese landen erkend. Het verantwoordelijkheidsteken kan zowel door WaarborgHolland als de fabrikant of de importeur van het edelmetaal worden aangebracht.

GOUDEN KETTING SLUITING

Wist u dat de edelsmeden in der loopt der tijd veel verschillende type sluitingen hebben ontwikkeld? Variërend van puur functioneel tot uiterst sierlijk. De meest voorkomende sluitingen zijn de karabijn- en veersluiting. Eveneens populair is het bakslot, al dan niet met 1 of meerdere veiligheidsclips. 
Heeft u vragen over de sluiting van de ketting? Of wilt u een wijziging doorvoeren aan de door u gekozen ketting? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Ketting goud

Halskettingen worden al meer dan 50 eeuwen gedragen. Historici vermoeden dat de oorsprong van ketting-sieraden in Zuid-Afrika ligt. Nadat men oorspronkelijk kettinkjes creëerde van botjes, tanden, schelpen en veertjes begon men rond 2.500 voor Christus kettingen van goud te maken. De Egyptenaren ontdekten dit en pasten direct al verbluffend innovatieve technieken toe. 
Kettingen worden van diverse type schakels gemaakt. ANRO Juweliers heeft een zeer breed assortiment met diverse type schakelkettingen. Er is keuze uit klassieke en modernere schakels en daarnaast kunt u een keuze maken uit fijne kettinkjes voor dames tot stoere, grote schakelarmbanden voor heren
In onze webshop vindt u minimaal 18 variërende types schakelkettingen. Zo hebben wij de populaire Koningsketting in diverse varianten, denk bijvoorbeeld aan Monte Carlo, Rolex, Magnum en Byzantijns. En uiteraard kunnen ook de Figaro, Gourmet, Vossenstaart, Omega en Valkoog ketting niet ontbreken.

COLLIER

Wat is het verschil tussen een ketting en collier? Doorgaans spreekt men van een schakel Collier wanneer de lengte van de ketting minder dan 50 cm is. Een collier wordt dus ‘strakker’ om de nek gedragen waardoor hij goed zichtbaar. Zowel dames als heren dragen colliers. Bekende types zijn het Slangen collier, het Zonnestraal collier en het Anker collier.

GOUD KETTING - DE IDEALE LENGTE

De ideale lengte van een ketting bestaat niet. Dit is onder andere afhankelijk van het type ketting, uw persoonlijke voorkeur en uw lichaamsbouw. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO Juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw ketting.

Indicatieve maat voor dames
 Gouden dames ketting

Indicatieve maat voor heren
 Gouden heren ketting

GOUDEN HANGERs-KETTING 

Ketting-hangers of kettingen met een naam, zijn prachtige geschenken voor uw geliefde, uw partner, uw zus, broer, moeder, vriend of vriendin. Een hangertje-ketting is extra persoonlijk en wist u dat er zowel hangers voor dames als heren bestaan? Het populairst zijn de hangers met een hart en de hangers met een kruis. Nieuwsgierig welke mogelijkheden wij bieden?  Bekijk onze gehele collectie hangers hier! U stelt snel en eenvoudig een prachtige combinatie samen van uw favoriete hanger en bijbehorende gouden ketting. 

GOUDEN KETTING... MAAK GEBRUIK VAN DE FILTERS OP ONZE WEBSITE

Door gebruik te maken van de filters in onze webshop kunt u eenvoudig zoeken naar een kettingen (goud of zilver) die aan uw wensen voldoet. Nadat u de doelgroep dames of heren heeft aangevinkt, uw budget en de lengte van de ketting heeft aangegeven, kunt u filteren op het goudgehalte van uw keus. Vervolgens kunt u selecteren op de gewenste goudkleur en het type schakel. 
Of u nu op zoek bent naar een bepaald type schakel-ketting, kettingjes goud, jongenskettingen of een hanger-ketting… op deze wijze vindt u gemakkelijk het sieraad dat past bij uw voorkeur. 

GRATIS BEZORGING - ANRO JUWELIERS - GOUD KETTINGEN

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan verzenden wij uw gouden ketting anoniem en gratis met de verzekerde pakketpost van PostNL. Veilig en secuur verpakt met het juiste opvulmateriaal. Heeft u een verzoek voor een aanpassing van de ketting, dan kunnen wij deze helaas niet de volgende dag leveren. Maar we zullen onze uiterste best doen uw aanpassing zo snel mogelijk uit te voeren. Daarbij houden we u op de hoogte van de voortgang. 
Toch niet helemaal tevreden met uw aankoop? U kunt de bestelde ketting binnen 14 dagen retourneren of ruilen. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via: info@anrojuweliers.nl of +31 (0)6 22 372 290. Wij helpen u graag!

Goudenkettingen: EENVOUDIG VERGELIJKEN IN ONZE WEBSHOP 

Wij helpen u graag bij het vinden van uw perfecte goudenketting. Om het zoeken in ons uitgebreide assortiment makkelijker te maken, hebben wij daarom een handige vergelijk-optie ontwikkeld. Vink bij de sieraden waarop u uw oog heeft laten vallen het vakje “Vergelijk” aan. Vervolgens klikt u op “Bekijk” waarmee alle door u geselecteerde sieraden in een praktisch overzicht worden geplaatst. Zo kunt u makkelijk vergelijken! U heeft hier zelfs de optie alléén de verschillen te tonen, door het vakje “Toon alleen de verschillen” aan te vinken. 
Natuurlijk is het ook mogelijk om een aantal sieraden te bekijken in onze winkel. Hiervoor is het belangrijk dat u een afspraak maakt. Wij hebben in onze winkel namelijk geen sieraden voorradig. 

Het blijft verbazen

Op welke zoekwoorden we worden gevonden, dan met name de shrijfwijze. Enkele voorbeelden zijn; goeden ketting, goiden kettigof gouden kettingje.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies