• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
Menu
Home / kettingen
Toon filters

Gouden kettingen bestellen bij Anro Juweliers

U bent op zoek naar gouden kettingen? Bij Anro Juweliers slaagt u voor een mooie gouden ketting in uw stijl. We bieden meerdere kettingen aan voor mannen en vrouwen, u kunt kiezen voor een gouden ketting met een plaatje of een letter. U heeft de keuze uit een klassieke, fijne gouden ketting of een stoere ketting met grote schakels. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Wij hebben het in ons assortiment.

WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290
  Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

   1 / 27  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Gouden ketting mannen en vrouwen

Gouden kettingen passen bij zowel mannen als vrouwen. Goud kunt u namelijk altijd dragen, bij een casual outfit staat een gouden ketting goed, maar ook bij een feestelijke outfit. Gouden kettingen zijn erg vriendelijk in onderhoud en u kunt het altijd omhouden. Gouden kettingen kunt u bij Anro Juweliers in 14 karaat bestellen, maar ook in 18 of 22 karaat. De 14 karaat gouden ketting is het meest gangbare. Welke gouden ketting kiest u?

Gouden ketting met kettinghanger

Een gouden ketting met een kettinghanger van goud er aan is een prachtig geschenk voor uw geliefde, uw partner, uw zus of een beste vriendin. Of het nu gaat om een Sterrenbeeld of een fantasie hanger.... bekijk hier onze collectie voor dames en heren

Gouden ketting met schakels

Gouden kettingschakels zijn er in veel soorten en maten. Welke schakel u kiest, is afhankelijk van wat bij u past. De schakels bepalen namelijk voor een groot deel de uitstraling van het sieraad. Is het een collier, komt er een hanger aan en hoeveel mag de gouden ketting spreken?

Preloved gouden ketting

Elk sieraad dat wij verkopen is PreLoved. Dat wil zeggen dat de gouden kettingen eerder gedragen zijn. Dat betekent niet dat u met uw gouden ketting niet meer kunt pronken. Wij hebben de gouden kettingen compleet hersteld en gereinigd, zodat het voor u een ketting als nieuw is. Onze goudsmid heeft krasjes verwijderd, sluitingen eventueel vervangen en de zetting van de diamantjes gecontroleerd en eventueel hersteld.

Een gouden ketting bestelt u bij Arno Juweliers

>Bij Anro Juweliers profiteert u van top kwaliteit gouden kettingen tegen een scherpe prijs. We bieden een breed assortiment, duurzaam goud en u krijgt 100% garantie op uw gouden ketting. Mocht het toch niet helemaal de ketting zijn zoals in uw gedachten, dan kunt u die gemakkelijk retourneren. Ziet u een reden om niet te bestellen bij Anro Juweliers?

Gouden ketting bezorgen door Anro Juweliers

Bent u er uit welke gouden ketting u wilt bestellen? Als u voor 17 uur bestelt, bezorgen wij de gouden ketting de volgende dag bij u in huis. Heeft u nog een verzoek voor een aanpassing aan de gouden ketting, dan kunnen wij niet de volgende dag leveren, maar we zullen ons best doen om het verzoek zo snel mogelijk door te voeren. We houden u op de hoogte van het proces!


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.