• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / kettingen / gourmet ketting
Toon filters

Gourmet ketting goud 

De gouden Gourmet ketting goud heeft cirkelvormige platte schakels. Dit geeft de ketting een sierlijke en stijlvolle uitstraling. Daarnaast is deze prima geschikt om met een gouden hanger te dragen. De grootte en dikte van de schakels verschilt waardoor de ketting door zowel mannen als vrouwen gedragen kan worden, deze kettingen worden ook wel Unisex kettingen genoemd.


  1 / 8  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

De ideale lengte van deze Cuban chain

De ideale lengte van een Gourmet ketting bestaat niet, dit is voor iedereen anders. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw ketting.

Gouden gourmet kettingen

De gourmet ketting is enorm populair. Wij hebben dan ook een ruim en gevarieerd aanbod. Van geel- of witgoud tot bicolor kettingen in 14 en 18 karaat. Door de diversiteit aan gourmet kettingen zijn ze voor zowel mannen als vrouwen te dragen.

PRELOVED GOURMET KETTING

Alle sieraden die wij op de website hebben zijn PreLoved sieraden. Dat wil zeggen dat de sieraden al gedragen zijn en afkomstig zijn van een vorige eigenaar/eigenaresse. Onze goudsmid hersteld de sieraden waar nodig. De krasjes worden verwijderd, sluitingen gemaakt en grondig gereinigd. Zo zal niemand opmerken dat de sieraden PreLoved zijn. Dit scheelt enorm in uw portemonnee en zo dragen we allen bij aan een duurzamere samenleving. Alle sieraden worden in een sieradendoosje geleverd. Waardoor het een cadeautje is om uit te pakken.

DE GOURMET SCHAKEL KETTING VAN TE VOREN ZIEN OF DRAGEN

Vind u het fijner om de ketting eerst in het echt te zien en/of te dragen? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging onder het genot van een kopje koffie! Dit is ook buiten onze standaard openingstijden mogelijk. Let op! Wij hebben geen sieraden in de winkel.

GOUDEN KETTING KOPEN, BESTELLEN & BETALEN

Het online bestellen is zeer gemakkelijk. U plaatst de sieraden die u wilt in het winkelmandje en bevestigd de bestelling door te betalen. U heeft verschillende betaalmogelijkheden. Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen. Wanneer het volledige bedrag is voldaan sturen wij u de sieraden toe. Al onze sieraden worden gratis aangetekend verzonden via PostNL. Door middel van de Track & Trace code kunt u het pakketje volgen tot aan uw voordeur. Heeft u voor 17:00 uur besteld dan wordt het pakketje de volgende werkdag geleverd, mits u aanpassingen aan het sieraad heeft aangevraagd.

BETALEN MET OUD GOUD?

Heeft u sieraden die u niet meer draagt? Dan is het ook mogelijk om te betalen met deze sieraden. Laat uw kostbaarheden vrijblijvend en kosteloos door ons taxeren. Vraag online een richtprijs of breng een bezoek aan de winkel zodat wij voor u de waarde van uw gouden kostbaarheden kunnen berekenen.

Vragen?

Bij Anro Juweliers bieden we een uniek concept aan, dat prima past in de circulaire maatschappij. Alle sieraden krijgen bij ons een nieuw leven. Heeft u nog vragen over de sieraden, over onze werkwijze of wilt u de sieraden eerst zien, voor u deze koopt? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben geen sieraden in de winkel, maar u kunt altijd een bezichtiging op afspraak plannen bij ons. We staan u graag te woord. We zijn tijdens openingstijden bereikbaar via 053-260 00 30 en daarbuiten op 06-22 372 290.

Zoekopdrachten gouden kettingen

Voor ons is het interessant om te weten hoe mensen op onze website terecht komen uit zogenaamde "organische zoekopdrachten". In eerste instantie lijkt dit soms tot onlogische samestelling van woorden.... maar het werkt wel. Enkele voorbeelden zijn:
 
gouden ketting
kettingen goud, goud kettinkje, goude ketting, goude kettingen
 
gouden ketting heren
heren ketting goud, gouden heren ketting, goud ketting heren
gouden ketting dames
ketting goud dames, goud ketting dames, kettingen goud dames 
14 karaat gouden ketting
14 karaat goud ketting, 14k gouden ketting, gouden ketting 14k
18 karaat gouden ketting
gouden ketting 18k, gouden ketting 18 karaat, 18k goud ketting