• Betalen in termijnen mogelijk
 • Kostenloze toezending
 • Persoonlijke aandacht
 • Selecteer uw taal
 • DE
Menu
Home / gouden hangers / kruis hanger
Toon filters
0
Onbeperkt

Ketting met kruisje - collectie

Of je nu op zoek bent naar een subtiele ketting met kruisje voor alledaags gebruik of een opvallend gouden stuk voor speciale gelegenheden, hier vind je ongetwijfeld iets dat past bij jouw stijl en wensen.


 


Bezig met laden...

Kruis kettingen: een tijdloos symbool van Geloof en Mode

Welkom op onze speciale sectie gewijd aan een van de meest populaire sieraden: de kruis ketting. Of je nu op zoek bent naar een subtiel kruisje voor alledaags gebruik of een opvallend gouden stuk voor speciale gelegenheden, hier vind je ongetwijfeld iets dat past bij jouw stijl en wensen.

Gouden kettinghangers: Een verdieping in kwaliteit en symboliek

Het dragen van gouden sieraden is al sinds oude tijden een manier om rijkdom, status, en schoonheid uit te drukken. Kettinghangers, in het bijzonder, bieden een uniek canvas voor persoonlijke expressie en artistieke ontwerpen. In dit overzicht verkennen we de verschillende facetten van gouden kettinghangers, van de variaties in karaat tot de toevoeging van edelstenen en symbolen van geloof.

Kettingen met Kruisjes: Een Variatie aan Stijlen

 • Ketting met Kruisje: Dit ontwerp biedt een subtiel kruisje dat hangt aan een fijne ketting. Perfect voor degenen die de voorkeur geven aan eenvoud.
 • Kruisje Ketting: Deze stijl legt de nadruk op het kruisje, vaak gedetailleerd of met edelstenen ingelegd voor extra glans.
 • Ketting met Kruis: Een robuustere versie van de kruis ketting, ideaal voor degenen die hun geloof op een duidelijke manier willen tonen.
 • Kruisjes Ketting: Een trendy variant waarbij meerdere kleine kruisjes aan één ketting hangen, wat zorgt voor een unieke uitstraling.

Verschillen in Karaat

Goud wordt gemeten in karaat om de puurheid van het edelmetaal aan te duiden. De karaatwaarde vertelt ons hoeveel goud er daadwerkelijk in de legering zit.

 • 24-karaats Goud: Dit is puur goud en bevat geen andere metalen. Door zijn zuiverheid is het vaak zachter en kan het gemakkelijk krassen.
 • 18-karaats Goud: Bestaande uit 75% goud en 25% andere metalen, biedt dit een mooie balans tussen puurheid en sterkte > 18 karaat gouden hangers
 • 14-karaats Goud: Met een samenstelling van 58.3% goud is deze variant sterker dan 24- en 18-karaats goud, en is het daardoor vaak populair voor sieraden die dagelijks gedragen worden > 14 karaat gouden hangers

Hangers met edelstenen

Gouden edelsteen hangers -versierd met edelstenen- zijn niet alleen een lust voor het oog, maar kunnen ook bepaalde betekenissen of sentimenten vertegenwoordigen.

 • Diamanten: Vaak geassocieerd met eeuwige liefde en onverwoestbare kracht
 • Robijnen: Deze rode stenen staan symbool voor passie en bescherming
 • Saffieren: Deze blauwe edelstenen vertegenwoordigen wijsheid en sereniteit
 • Smaragden: Geassocieerd met vernieuwing, groei en welvaart.

Het toevoegen van deze stenen kan zowel esthetische als emotionele waarde aan de kettinghanger toevoegen.

Voor de Heren: Stijlvolle Kruis Kettingen (maar natuurlij ook voor dames)

 1. Kruis Ketting Heren: Specifiek ontworpen met het mannelijk publiek in gedachten, deze kettingen zijn vaak robuuster en hebben een stoerder ontwerp.
 2. Ketting met Kruis Heren: Een stijlvolle en mannelijke versie van de klassieke kruis ketting. Perfect voor dagelijks gebruik of speciale gelegenheden.

Geloof

Door de eeuwen heen hebben mensen hun geloof uitgedrukt door middel van sieraden. Gouden kettinghangers die religieuze symbolen dragen, zijn bijzonder populair.

 • Kruisen: Representatief voor het christendom, kruis hangers zijn een bekend symbool van geloof en toewijding.
 • Davidster: Een symbool van het jodendom, deze zespuntige ster is een krachtige uitdrukking van geloof.
 • Hamsa: Dit is een beschermend teken in veel culturen, en het vertegenwoordigt zowel de hand van Fatima in de islam als de hand van Miriam in het jodendom.

Schitter in Goud: Gouden Kruis Kettingen

 1. Ketting met Kruisje Goud: Een fijn gouden kettinkje met een klein kruisje, voor een vleugje luxe.
 2. Gouden Kruis Ketting: Een opvallende keuze voor de liefhebbers van goud.
 3. Gouden Kruisje Hanger & Gouden Kruis Hanger: Deze losse hangers kunnen gecombineerd worden met je favoriete gouden ketting.
 4. Kruis Ketting Goud: Een combinatie van een gouden ketting en kruis, voor de ultieme luxe uitstraling.
 5. Gouden Ketting met Kruis: Laat je geloof schitteren met deze prachtige gouden combinatie.

Ontdek Onze Collectie

Of je nu kiest voor de ketting kruis of ketting kruisje stijl, we zijn ervan overtuigd dat je bij ons het perfecte sieraad zult vinden. Blader door onze collectie en ontdek de diverse ontwerpen en stijlen die wij aanbieden.