• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • NL
  • DE
Menu
Home / hangers / hanger kruis
Toon filters

Kruisje ketting, onze collectie

Kruisje ketting, een bijzonder symbolishe hanger omdat het een betekenis heeft. Daarmee laat u een stukje van uzelf zien aan de wereld. Wij hebben verschillende kettinghangers met een symbool, onder andere hangers met een kruis. Om misverstanden te voorkomen, wij verkopen de gouden kettingen separaat. Deze is niet bij de prijs inbegrepen.


 


Bezig met laden...

KETTING MET KRUIS

Het kruis is het symbool van het Christendom, waar Jezus een offer bracht toen hij gekruisigd werd. Vroeger gebruikten mensen ornamenten om hun geloof, status of welzijn aan te tonen. Een kruis wordt aan een persoon gegeven tijdens het doopritueel. Volgens de wetten van de kerk dient men dit voortdurend te dragen. Het kruis heeft een nieuwe betekenis gekregen met een mooie symboliek. De verticale streep staat voor het contact met de hemel en de aarde, de horizontale streep voor het contact met de mensen om je heen.

Kettinghangers zijn prachtige accessoires en perfect om cadeau te geven of uzelf te verwennen. Wij hebben hangers met kruis en met Jezus figuur in 14 en 18 karaat goud. Deze type hanger hebben wij in verschillende modellen. Wij hebben subtiele kruisjes, maar ook in grotere uitvoering. Deze hanger sluit goed aan bij het geloof.

Onze hangers worden exclusief ketting geleverd. Op zoek naar een ketting? Een Gourmet schakelketting of een Venetiaanse schakelketting is ideaal bij een hanger. Neem dan een kijkje in onze ruime collectie aan kettingen.

GRATIS VERZENDING

Plaats uw bestelling snel en gemakkelijk via onze website. Op onze website kunt u veilig en zorgeloos winkelen, dit omdat wij alle bestellingen verzekerd opsturen. Per mail ontvangt u een track and trace code, hiermee kunt u uw pakketje tot aan de voordeur volgen. Bij ontvangst niet tevreden over uw aankoop? Dan mag u het sieraad binnen 14 dagen ruilen of retourneren.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.