• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / gouden ringen / statement ring
Toon filters

Statement ring - collectie

Op zoek naar een mooie gouden Statement ring? Wij hebben waarschijnlijk de ring waar u naar zoekt. Een klassieke of een stoere ring waarmee u een statement maakt.
 

   1 / 7  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Statementring, symbool van rijkdom en macht

Op zoek naar een Statement ring? Een statement ring laat u uitblinken in uw alledaagse sociale leven. Met een  statement kunt u zich presenteren als modieus, uniek en zelfverzekerd persoon. Maak een statement en laat uw hand stralen met een statement ring van ANRO Juweliers. Onze collectie statement ringen bevat verschillende soorten en stijlen.

Zegelring en Fantasie ring

Een Statement ring heeft als basis de doorgaans de vormgeving van een Zegelring, maar is uitbundiger vormgegeven. De meest populaire zegelring is de klassieke zegelring die gezet is met zwarte Onyx. Een goede tweede zijn zegelringen gezet met blauwe Lagensteen (zeer geschikt voor een mooie gravure). Kort daarop gevolgd door de ringen met een vlak gouden -al dan niet- spiegelend- zegelbed. Heren dragen de Zegelring doorgaans op de ringvinger en dames op de pink als Pinkring. Deze ringen kunnen wij aanbieden in 14, 18 en 22 karaat. Bekijk ook onze gehele collectie Zegelringen. Het verschil met de klassieke Zegelring is dat een Statement ring uitbundiger is. Dit kan een combinatie zijn van een bewerkte scheen (dat deel dat rondom de vinger zit), bewerkte schouders en het gebruik van allerlei gezette Edelstenen zoals die met Carneool, Citrien of Robijn.

Met een fantasie ring maakt u ook zeker een statement! Deze unieke ringen hebben wij in verschillende goudsoorten en verschillende goudgehaltes. 

Soorten stenen

Er kunnen verschillende soorten stenen worden gebruikt voor statement ringen, afhankelijk van het doel van de ring en de persoonlijke smaak van de drager. Hieronder staan enkele voorbeelden van stenen die vaak gebruikt worden.

 

Het is moeilijk om te zeggen welke steensoort het meest gebruikt wordt voor zegelringen, omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren, zoals persoonlijke voorkeuren, astrologische teken, culturele tradities en budget.

Diamanten zijn wel een populaire keuze voor sieraden, waaronder ook zegelringen, vanwege hun hardheid, duurzaamheid en hoge glans. Diamanten zijn echter vaak duurder dan andere soorten stenen, dus ze worden misschien niet door iedereen gekozen voor een zegelring.

Er zijn ook andere soorten stenen die vaak worden gebruikt, zoals robijnen, saffieren, smaragden en opalen. De keuze voor een bepaalde steen kan ook afhangen van de kleur of het ontwerp. Sommige mensen kiezen bijvoorbeeld voor een steen met een bepaalde kleur om een betekenisvolle boodschap te versterken of om de ring te laten aansluiten bij hun persoonlijkheid of astrologische teken.

  1. Diamant: Diamanten zijn een populaire keuze voor sieraden, waaronder ook zegelringen. Ze zijn hard, duurzaam en hebben een hoge glans.

  2. Robijn: Robijnen zijn een soort kwarts die vaak worden gebruikt voor zegelringen. Ze zijn hard, duurzaam en hebben een diepe rode kleur.

  3. Saffier: Saffieren zijn een soort kwarts die vaak worden gebruikt voor zegelringen. Ze zijn hard, duurzaam en kunnen in verschillende kleuren voorkomen, zoals blauw, groen, geel en roze.

  4. Smaragd: Smaragden zijn een soort bergkristal die vaak worden gebruikt voor zegelringen. Ze zijn hard, duurzaam en hebben een diepgroene kleur.

  5. Opaal: Opalen zijn een soort kwarts die vaak worden gebruikt voor zegelringen. Ze hebben een opvallende iriserende kleur en zijn gevoelig voor stoten en krassen.

  6. Turquoise: Turquoise is een hard, duurzaam mineraal dat vaak wordt gebruikt voor zegelringen. Het heeft een opvallende blauwgroene kleur.

Er zijn nog veel meer soorten stenen die gebruikt kunnen worden voor deze ringen, zoals parelmoer, malachiet, amber en vele anderen. Veel mensen kiezen stenen op basis van hun persoonlijke voorkeuren of astrologische teken.

De beste service bij ANRO Juweliers

Naast onze prachtige collectie statement ringen, bieden wij ook de beste service voor onze klanten. Bestel de statement ring gerust eenvoudig en kosteloos online! Het is ook mogelijk om een aantal statement ringen te bezichtigen in onze winkel in Enschede. Om ervoor te zorgen dat wij de gekozen statement ring voor u kunnen klaarleggen in de winkel, dient u een afspraak te maken. Van elke statement ring hebben wij slechts één beschikbaar. Zodat u uw favoriete statement ring niet misloopt, bieden wij de mogelijkheid aan om de statement ring in termijnen te betalen. Zonder kosten opslag kunt u bij ons sparen voor uw statement ring!

Gouden ringen

Is dit toch niet de ring waar u naar zocht? Bekijk onze ruime collectie ringen op onze website. Een ring mag niet missen in uw collectie! ANRO Juweliers heeft een breed assortiment aan ringen. Wij hebben ringen in zowel 14 karaat als 18 karaat voor dames en heren. Naast geel ringen, bieden wij ook witgouden ringen, bicolor gouden ringen en tricolor ringen.