• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
Menu
Home / ringen / statement ring
Toon filters

Gouden statement ring

Op zoek naar een mooie gouden ring? Wij hebben waarschijnlijk de ring waar u naar zoekt. Een klassieke of een stoere ring waarmee u een statement maakt. 

WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290
 Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

   1 / 5  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Laat uw hand stralen

Op zoek naar een gouden Statement ring? Een gouden statement ring laat u uitblinken in uw alledaagse sociale leven. Met een  gouden statement kunt u zich presenteren als modieus, uniek en zelfverzekerd persoon. Maak een statement en laat uw hand stralen met een gouden statement ring van ANRO Juweliers. Onze collectie gouden statement ringen bevat verschillende soorten en stijlen.

Gouden Zegelring en gouden Fantasie ring

Een gouden Statement ring heeft als basis de doorgaans de vormgeving van een gouden Zegelring, maar is uitbundiger vormgegeven. De meest populaire gouden zegelring is de klassieke gouden zegelring die gezet is met zwarte Onyx. Een goede tweede zijn gouden zegelringen gezet met blauwe Lagensteen (zeer geschikt voor een mooie gravure). Kort daarop gevolgd door de ringen met een vlak gouden -al dan niet- spiegelend- zegelbed. Heren dragen de gouden Zegelring doorgaans op de ringvinger en dames op de pink als Pinkring. Deze gouden ringen kunnen wij aanbieden in 14, 18 en 22 karaat. Bekijk ook onze gehele collectie gouden Zegelringen, klik hier. Het verschil met de klassieke gouden Zegelring is dat een gouden Statement ring uitbundiger is. Dit kan een combinatie zijn van een bewerkte scheen (dat deel dat rondom de vinger zit), bewerkte schouders en het gebruik van allerlei gezette Edelstenen zoals die met Carneool, Citrien of Robijn.

Met een gouden Fantasie ring maakt u ook zeker een statement! Deze unieke gouden ringen hebben wij in verschillende goudsoorten en verschillende goudgehaltes. Bekijk onze gehele collectie gouden fantasie ringen, klik hier

De beste service bij ANRO Juweliers

Naast onze prachtige collectie gouden statement ringen, bieden wij ook de beste service voor onze klanten. Bestel de gouden statement ring gerust eenvoudig en kosteloos online! Het is ook mogelijk om een aantal gouden statement ringen te bezichtigen in onze winkel in Enschede. Om ervoor te zorgen dat wij de gekozen statement ring voor u kunnen klaarleggen in de winkel, dient u een afspraak te maken. Van elke gouden statement ring hebben wij slechts één beschikbaar. Zodat u uw favoriete gouden statement ring niet misloopt, bieden wij de mogelijkheid aan om de gouden statement ring in termijnen te betalen. Zonder kosten opslag kunt u bij ons sparen voor uw gouden statement ring!

Gouden ringen

Is dit toch niet de gouden ring waar u naar zocht? Bekijk onze ruime collectie gouden ringen op onze website. Een gouden ring mag niet missen in uw collectie! ANRO Juweliers heeft een breed assortiment aan gouden ringen. Wij hebben gouden ringen in zowel 14 karaat als 18 karaat voor dames en heren. Naast geel gouden ringen, bieden wij ook witgouden ringen, bicolor gouden ringen en tricolor gouden ringen.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.