• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • NL
  • DE
Menu
Home / armbanden
Toon filters

Gouden armband? Bekijk onze collectie

Bent u op zoek naar gouden armbanden voor dames of heren? Van fijne tot stoere, brede armbanden, met of zonder een gouden armband met diamant. U vindt het in de webshop van ANRO Juweliers. In ons assortiment vindt u verschillende goud gehaltes (karaat goud) en verschillende kleuren goud. Ons assortiment bestaat uit verschillende kleuren goud zoals: witgoud, geelgoud, bi-color of tri-color. U kunt uw eigen exemplaar kiezen uit onze gehele collectie Preloved schakelarmbanden.

Snel, eenvoudig, gratis en met garantie

Bezorgen wij gratis uw gouden armband thuis. PostNL draagt zorg voor een keurige verzending met de aangetekende pakketpost. 

 

WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290
  Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen  1 / 36  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

ARMBANDEN GOUD- SCHAKELARMBAND

Al eeuwenlang één van de meest gedragen sieraden. Een gouden armband is een prachtig sieraad voor jaren. Wij bieden dan ook gouden armbanden voor dames als heren. ANRO Juweliers heeft een uitgebreid collectie, zodat wij voor iedere stijl en gelegenheid een prachtige schakelarmband kunnen bieden. De collectie bevat armbanden van 14 karaat en 18 karaat goud. Daarnaast bieden wij ook armbanden met diamant of met zirkonia. Uuw voorkeur gaat uit van geel goud, witgoud, rosé goud, bicolor of tricolor? Wij hebben het! De meest verkochte armbanden zijn die van 14 karaat goud.

Zilveren armband

Zilveren armbanden maken geen vast deel uit van onze collectie. Toch hebben we regelmatig zilveren exemplaren. In het filter kunt u hier op selecteren. Doorgaans zijn onze armbanden van het 1e gehalte zilver (925) en 2e gehalte zilver (835.

Wilt u graag opvallen met een armband? Bekijk dan:

Op zoek naar een stoere armband? Bekijk dan :

Een armband, perfect voor dames:

Prachtige alledaagse sieraden:

PRELOVED VINTAGE GOUDEN ARMBAND

Elk sieraad die wij verkopen, is Preloved. Dit wil zeggen dat de sieraden eerder gedragen zijn. Na een zorgvuldige reiniging en eventuele herstelwerkzaamheden door onze goudsmid krijgen de sieraden een tweede leven. Die herstelwerkzaamheden bestaan uit onder andere het verwijderen van krasjes, sluitingen vervangen en diamantjes netjes (her)plaatsen. Naast dat u er geld mee bespaart, stimuleer u ook de circulaire economie!

DE ARMBAND ONLINE BESTELLEN - GRATIS VERZENDING

Vindt u het lastig om te kiezen welke armband u wil bestellen? Dan hebben wij daar een oplossing voor! Klik op het vakje ‘vergelijk’ bij de gekozen armbanden, zodat u een compleet overzicht krijgt van de verschillen tussen de armbanden. In de webshop kunt u uw bestelling gemakkelijk plaatsen. Alle bestellingen worden aangetekend verzonden. Middels de track & trace code die u ontvangt, kunt u de verzending tot aan uw voordeur volgen. Bestelt u voor 17:00? Dan zorgen wij ervoor dat de armband de volgende dag gratis bij u bezorgd wordt. Is de armband bij thuiskomst toch niet helemaal wat u ervan verwacht had, dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren. Natuurlijk is het ook mogelijk om een aantal sieraden te bekijken in de winkel. U dient hier wel vooraf een afspraak voor te maken, omdat wij geen sieraden in onze winkel hebben.

ARMBAND GRATIS IN TERMIJNEN BETALEN

Wij bieden u de service om onze sieraden GRATIS in termijnen te betalen. Door te betalen in termijnen spaart u voor uw sieraad! U kunt met ons afspraken maken over de hoogte van deze termijnen. Na de betaling van de laatste termijn, sturen wij u het sieraad aangetekend naar u toe. Indien u wenst gebruik te maken van deze service, dan kunt u dit aanvinken bij de betaalmethoden. Onder de opmerkingen kunt u uw voorstel over het aantal termijnen aangeven. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen.

Het opmeten van uw polsmaat

Voordat u weet welke maat armband bij u past, is het natuurlijk belangrijk om uw pols goed op te meten. Gelukkig is het meten van uw pols makkelijk en snel gedaan. Door een flexibel meetlint om uw pols (net onder de knobbel) te wikkelen, kunt u uw polsmaat aflezen. 

Ter vergelijking: in Nederland ligt de gemiddelde polsmaat voor vrouwen tussen de 17 en 18 cm. Bij mannen is dit tussen de 20 en 21 cm. 
 

Verschillende maten:

Type Maat Lengte
Kinderen -- 9-11 cm
  -- 10-12 cm
  -- 12-14 cm
  -- 14-16 cm
Dames XS tot 17 cm
  S 17-18 cm
  M 18-20 cm
  L 20-22 cm
  XL 22 cm en meer
Heren S tot 20 cm
  M 20-22 cm
  L 22-24 cm
  XL 24 cm en langer


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.