• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / armbanden
Toon filters
0
Onbeperkt

Gouden armband collectie

Bent u op zoek naar een gouden armband.  Een schitterende gouden armband dames of stoere armband voor heren? Van fijne tot stoere, brede, of een diamant armband. U vindt het in de webshop. In ons assortiment vindt u verschillende gehaltes (karaat goud) en kleuren. Ons assortiment bestaat uit verschillende kleuren "goude armbanden" zoals: geel-, bi-color, tri-color maar ook een witgouden armband.
 


  1 / 25  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Snelle levering van onze gouden armbanden

Wij bezorgen uw goudenarmband kosteloos thuis. Dat doen wij middels een milieuvriendelijke en anonieme verpakking. Discretie is immers belangrijk wanneer het een luxe sieraad betreft. Al onze sieraden verzenden we via verzekerde en aangetekende pakketpost van PostNL. Bestelt u voor 17:00 uur? Dan zorgen wij dat de armband de volgende dag bij u bezorgd wordt. U vindt in het pakketje een retourformulier voor het geval u de gouden armband wilt retourneren. Hieronder vindt u meer informatie over onze verzending, retour- en garantievoorwaarden. 

Lengte armband

Heeft de armband niet de juiste lengte voor uw pols. Kleiner maken is vrijwel nooit een probleem. Onze goudsmid verkleint gratis de door u gekozen armband en leveren de vrijkomende schakels mee bij de bestelling. Tijdens het bestelproces kunt u dit aangeven onder "opmerkingen". Heeft u hierover vragen dan kunt u ons hierover telefonisch benaderen
Vergroten is een ander verhaal, ga met ons in overleg. Er zijn een tal van mogelijkheden/ trucs om te verlengen... maar helaas kan dit niet altijd.

Gouden armbandje - altijd een Cadeauverpakking 

Wij vinden het belangrijk dat uw gouden armband niet alleen mooi is, maar ook op een mooie manier wordt gepresenteerd. Daarom leveren wij uw armband standaard in een cadeau cassette. De cassette is speciaal ontworpen om uw armband veilig en stijlvol te kunnen bewaren. Zo kunt u de armband direct cadeau geven of zelf op een mooie manier bewaren. Wij zorgen ervoor dat uw cadeau cassette netjes en veilig wordt verpakt, zodat u deze in perfecte staat ontvangt.

Gouden armbandjes - goudgehalte

Gouden armbandjes zijn al eeuwenlang één van de meest gedragen sieraden. Wist u dat een gouden armband 14K  het meest verkocht worden, gevolgd door 18 karaat goud armband? ANRO Juweliers heeft een uitgebreide collectie, zodat u voor iedere stijl en gelegenheid een prachtige schakelarmband kunt vinden. Gaat uw voorkeur uit naar geel, wit, rosé, bicolor of tricolor goud? In onze webshop vindt u alle kleuren en kan u met het filter makkelijk zoeken op basis van uw specifieke voorkeuren. 

PreLoved vintage armbanden goud

Elk sieraad dat ANRO Juweliers verkoopt, is PreLoved. Dit wil zeggen dat de juwelen eerder gedragen zijn, maar er is zeker geen sprake van een tweedehands sieraad. De gouden armbanden worden namelijk allemaal door onze goudsmid behandeld en indien nodig opnieuw gekeurd door Edelmetaal Waarborg Nederland. U koopt bij ANRO Juweliers dus altijd armbanden met een keurmerk. En altijd one of a kind.
De behandeling van de goudsmid bestaat uit een zorgvuldige reiniging en eventuele herstelwerkzaamheden. Denkt u bij dat laatste bijvoorbeeld aan het verwijderen van krasjes, het vervangen van sluitingen en het netjes (her)plaatsen van diamantjes. Behalve dat PreLoved armbanden aanmerkelijk voordeliger zijn, is het ook een duurzame aanschaf. Want wist u dat de delving en verwerking van goud een enorme belasting voor het milieu is? Het aanschaffen van refurbished producten heeft de laatste jaren dan ook een enorme toevlucht genomen. 
U kunt hier meer lezen over de PreLoved sieraden van ANRO Juweliers.

Customize uw goude armband

Wij kunnen uw goude armband naar wens aanpassen. Regelmatig verkleinen of vergroten wij armbanden. Het verlengen van armbanden doen wij veelal door het toepassen van eindstukken of het zetten van een plaat(je). Let op: niet alle armbanden lenen zich voor een vergroting. Vaak worden armbanden verkort door het verwijderen van enkele schakels. Ook zijn er andere aanpassingen mogelijk, informeert u gerust bij ons naar de mogelijkheden. 

Hulp bij uw keuze - gebruik de filters op de website

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Dan hebben wij daar een prachtige oplossing voor! Klik op het vakje ‘vergelijk’ bij de gekozen gouden armbanden, zodat u een compleet overzicht krijgt van de verschillen tussen de armbanden. Het ook mogelijk om een aantal sieraden te bekijken in onze winkel. Hiervoor is het belangrijk dat u een afspraak maakt. Wij hebben in onze winkel namelijk geen sieraden voorradig. 

Retour- en garantievoorwaarden op uw aankoop

Onze armbanden bezorgen wij kosteloos bij u thuis via de aangetekende pakketpost van PostNL. Is de armband bij thuiskomst toch niet helemaal wat u ervan verwacht had, dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren. Mocht het sieraad onverhoopt beschadigd raken tijdens het transport of u constateert een gebrek, dan kunt u aanspraak maken op de garantie op sieraden.

Gratis betalen in termijnen

Vindt u in onze webshop precies hét sieraad dat u zocht, maar moet u eerst sparen voordat u het kan aanschaffen? Wij bieden gratis de service om in gouden sieraden in termijnen betalen. Zo voorkomt u dat het sieraard al verkocht is, voordat u in staat bent het aan te schaffen. U kunt met ons afspraken maken over de hoogte van deze termijnen. Na de betaling van de laatste termijn, sturen wij het sieraad per aangetekende post naar u toe. Wilt u van deze service gebruikmaken? Dan kunt u dit aanvinken bij de betaalmethoden. Onder de opmerkingen kunt u uw voorstel over het aantal termijnen aangeven. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen..  goude armbandje - goude armbandjes...

ArmbandLENGTE, HET OPMETEN VAN UW POLSMAAT

Een armband is een sieraad dat meestal om de pols (onderarmband) gedragen wordt. De ideale lengte is voor iedereen verschillend. Dit is afhankelijk van de breedte van de pols, de persoonlijke voorkeur en de plek waarop de armband wordt gedragen. In de Blog van ANRO Juweliers: Hoe meet ik mijn armbandmaat? leggen wij u uit hoe u uw polsmaat eenvoudig kunt opmeten. Zo bestelt u de juiste maat van uw schakelarmband of slavenarmband. Ook geven wij tips hoe u de juiste armbandmaat bestelt wanneer u een armband cadeau wilt geven aan een persoon van wie u de polsmaat niet kent. 

VERSCHILLENDE MATEN Armbanden

In onze webshop kunt u middels het filter eenvoudig selecteren op armbandlengte. ANRO Juweliers beschikt over armbanden met de volgende maten en bijbehorende lengtes:
Type Maat Lengte
Kinderen -- 9-11 cm
  -- 10-12 cm
  -- 12-14 cm
  -- 14-16 cm
Dames XS tot 17 cm
  S 17-18 cm
  M 18-20 cm
  L 20-22 cm
  XL 22 cm en meer
Heren S tot 20 cm
  M 20-22 cm
  L 22-24 cm
  XL 24 cm en langer

ONDERHOUD armband

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, blijft een gouden armbandje juist het mooist wanneer deze gedragen wordt. Opgeborgen in bijvoorbeeld een nachtkastje krijgt hij een doffe kleur. Kleine krasjes zijn eigenlijk niet te voorkomen. Maar u kunt ervoor kiezen zo af en toe uw sieraad te laten polijsten. Daarmee verdwijnen de krasjes en ziet het juweel er weer als nieuw uit.

Douchen, slapen en werken kan allemaal prima met een stevige armband. Ook klussen, sporten of tuinieren, is met een sterke, brede armband geen probleem. Draagt u echter een goud armbandje van een zeer fijne schakel dan kunt u dat beter niet dragen tijdens deze werkzaamheden. Dat geldt ook voor een verzwakt slotje. In beide gevallen loopt u de kans dat u het sieraad beschadigt of dat het vroegtijdig slijt. 

SCHOONMAKEN ARMBAND GOUD

U kunt uw gouden armbanden eenvoudig reinigen met huis, tuin- en keukenmiddelen. In het blog Gouden tips om uw sieraden weer schoon te krijgen vindt u handige manieren om uw armband op een zorgvuldige en snelle, maar milde wijze te reinigen. 

Armband-SLUITINGEN

De edelsmid gebruikt verschillende soorten sluitingen, van sierlijk tot puur functioneel. De meest gebruikte sluiting is de karabijnhaak-sluiting. Hierbij opent u een scharnierend deel waarmee u de schakel van het andere uiteinde van de armband verbindt. Eveneens een veelgebruikte sluiting is het bakslot. Hierbij klikt u een V-vormige insteekveer in het kleine bakje. Dit type sluiting vindt u bijvoorbeeld bij de schitterende Tennis Bracelet (tennis armband).
De ronde siersluiting is erg geliefd onder de dames. Deze wordt onder andere gebruikt bij de mooie Gourmet- of Jasseron armband. Bij de Closed for Ever armbanden wordt vaak een schuifsluiting toegepast. 

Heeft u vragen over de armbandsluiting? Of wilt u een wijziging doorvoeren aan de door u gekozen armband? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Soorten schakelarmbanden

Wist u dat de armband ongeveer 7000 jaar geleden voor het eerst gemaakt werd? De Afrikanen maakten deze oorspronkelijk van hout, stenen, botten en plantaardige vezels. Later werd ook koper en brons toegepast. De eerste gouden armband werd In China gemaakt. 
In de loop der tijd hebben edelsmeden veel verschillende soorten gouden schakelarmbanden ontworpen. De bekende klassiekers zijn de Anker schakelarmband en de Jasseron schakelarmband. Deze schakelarmbandjes zijn ook makkelijk te verkorten en te verlengen. 
Eveneens een tijdloos ontwerp vormt de Closed Forever armband met haar typerende hoekige schakels. Zo ook de Gourmet schakelarmband. De Gourmet schakel is een ovale schakel die licht gedraaid is. Er bestaan veel varianten op dit type schakel waaronder de populaire Figaro armband.
Een geliefde armband onder vrouwen is de gevlochten Koord armband. Deze wordt gemaakt uit gedraaide schakels, waardoor er een prachtige weerkaatsing ontstaat. De Koning- of Byzantijnse schakel vormt de typische Koning armband. Deze schakeling ziet er complex uit. De Koning schakelarmband wordt zowel in een ronde als vierkante variant gemaakt. 

Massief of hol, maar altijd van echt goud

Om kosten te besparen, worden veel sieraden opgebouwd uit buis- achtig materiaal. Voor een massief sieraad is immers meer goud nodig en daardoor weegt een dergelijk juweel ook zwaarder. De kwaliteit van holle armbanden is afhankelijk van de dikte van de ‘buis’. Hoe dikker de buis, des te sterker de armband. Is er sprake van een dunne buis waarop de schakel is bevestigd, dan is het sieraad erg gevoelig voor deukjes en andere beschadigingen.

Armband cadeau geven

Er zijn veel verschillende soorten armbanden die leuk zijn om als cadeau te geven. Dit is natuurlijk afhankelijk van de smaak en de voorkeuren van de ontvanger van het cadeau. Als je op zoek bent naar een armband die geschikt is voor een vrouw, dan zijn er bijvoorbeeld armbanden van edelstenen, zoals diamanten, saffieren of robijnen, die een mooie en elegante keuze zijn. Als je op zoek bent naar een armband voor een man, dan zijn er bijvoorbeeld gouden armbanden die een stoere en moderne uitstraling hebben. Kortom, er zijn veel verschillende armbanden die leuk zijn om als cadeau te geven, dus het is belangrijk om te kiezen voor een armband die bij de smaak en de voorkeuren van de ontvanger past. Draag er in elk geval zorg voor dat je de armband kunt ruilen, het is erg moeilijk een cadeau of de juistse lengte voor een ander te kiezen
 


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies