• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
455 reviews
Home / gouden armbanden
Toon filters
0
Onbeperkt

Gouden armbanden collectie

Maak een statement met de gouden armbanden van ANRO Juweliers. Of u nu op zoek bent naar een elegante dames armband of een robuuste heren armband, in onze webshop vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Ons assortiment varieert van subtiele designs tot uitgesproken brede armbanden, met of zonder diamanten.  1 / 23  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Kies uw perfecte gouden armband:

  • Gehalte: Wij bieden armbanden in verschillende gehaltes goud, van 14 karaat tot 22 karaat.
  • Kleur: Ga voor klassiek geelgoud, trendy roségoud of elegant witgoud.
  • Design: Vind subtiele bangles, stoere schakelarmbanden of armbanden met diamanten.
  • Dikte: Kies voor een subtiele of juist opvallende breedte.

Een gouden armband voor elke gelegenheid:

  • Dagelijks dragen: Subtiele armbanden zijn perfect voor everyday chic.
  • Feestelijke gelegenheden: Ga voor een opvallende armband met diamanten.
  • Cadeau: Verras een dierbare met een unieke gouden armband.

De speciale betekenis van PreLoved gouden armbanden

Een gouden armband van Anro Juweliers is meer dan alleen een juweel; het is met eer een 'PreLoved' sieraad. Dit duidt aan dat deze gouden armband al een eerdere eigenaar heeft gehad en door ons vakmanschap is vernieuwd en hersteld. Preloved sieraden hebben een rijke geschiedenis en charisma uit vervlogen tijden, waarbij ieder stuk een uniek verhaal met zich meebrengt. Kiezen voor zo'n sieraad is kiezen voor authenticiteit, voor iets wat u niet zomaar overal ziet. Het krijgt zo een nieuw leven, mogelijk bij u.

Circulaire armbanden: duurzaam en verantwoordelijk

Het dragen van een preloved sieraad verrijkt niet enkel uw unieke stijl, maar is ook een stap in de richting van een circulaire economie. In een tijdperk waarin natuurlijke bronnen beperkt zijn, kiest Anro Juweliers resoluut voor recyclage. Door armbanden te herstellen en ze een nieuw leven te geven, verkleinen we de behoefte aan nieuwe materialen. Dit ontlast onze aarde en bevordert een verantwoordere juwelenbranche. Voor u houdt dit in dat u niet alleen een elegant juweel draagt, maar ook dat uw keuze een positieve invloed heeft op onze planeet.

Lengte armband aanpassen

Heeft de goudenarmband niet de juiste lengte voor uw pols. Kleiner maken is vrijwel nooit een probleem. Onze goudsmid verkleint gratis de door u gekozen armband en leveren de vrijkomende schakels mee bij de bestelling. Tijdens het bestelproces kunt u dit aangeven onder "opmerkingen". Heeft u hierover vragen dan kunt u ons hierover telefonisch benaderen
Vergroten is een ander verhaal, ga met ons in overleg. Er zijn een tal van mogelijkheden/ trucs om te verlengen... maar helaas kan dit niet altijd.

Gouden armbandje - altijd een Cadeauverpakking 

Wij vinden het belangrijk dat uw goudenarmband niet alleen mooi is, maar ook op een mooie manier wordt gepresenteerd. Daarom leveren wij uw armband standaard in een cadeau cassette. De cassette is speciaal ontworpen om uw armband veilig en stijlvol te kunnen bewaren. Zo kunt u de armband direct cadeau geven of zelf op een mooie manier bewaren. Wij zorgen ervoor dat uw cadeau cassette netjes en veilig wordt verpakt, zodat u deze in perfecte staat ontvangt.

Gouden armbandjes - goudgehalte

Armbandje goud zijn al eeuwenlang één van de meest gedragen sieraden. Wist u dat een gouden armband 14 karaat  het meest verkocht worden, gevolgd door 18 karaat goud armband? ANRO Juweliers heeft een uitgebreide collectie, zodat u voor iedere stijl en gelegenheid een prachtige schakelarmband kunt vinden. Gaat uw voorkeur uit naar geel, wit, rosé, bicolor of tricolor goud? 

Customize uw goude armband

Wij kunnen uw goude armband naar wens aanpassen. Regelmatig verkleinen of vergroten wij armbanden. Het verlengen van armbanden doen wij veelal door het toepassen van eindstukken of het zetten van een plaat(je). Let op: niet alle armbanden lenen zich voor een vergroting. Vaak worden armbanden verkort door het verwijderen van enkele schakels. Ook zijn er andere aanpassingen mogelijk, informeert u gerust bij ons naar de mogelijkheden. 

De armband gratis betalen in termijnen

Vindt u in onze webshop precies hét sieraad dat u zocht, maar moet u eerst sparen voordat u het kan aanschaffen? Wij bieden gratis de service om in gouden sieraden in termijnen betalen. Zo voorkomt u dat het sieraard al verkocht is, voordat u in staat bent het aan te schaffen. U kunt met ons afspraken maken over de hoogte van deze termijnen. Na de betaling van de laatste termijn, sturen wij het sieraad per aangetekende post naar u toe. Wilt u van deze service gebruikmaken? Dan kunt u dit aanvinken bij de betaalmethoden. Onder de opmerkingen kunt u uw voorstel over het aantal termijnen aangeven. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen..  goude armbandje - goude armbandjes...

Verschillende maten armbanden

Bekijk onze BLOG over het bepalen van de armband lengte

In onze webshop kunt u middels het filter eenvoudig selecteren op armbandlengte. 

Armband goud schoonmaken

U kunt uw gouden armbanden eenvoudig reinigen met huis, tuin- en keukenmiddelen. In het blog Gouden tips om uw sieraden weer schoon te krijgen vindt u handige manieren om uw armband op een zorgvuldige en snelle, maar milde wijze te reinigen. 

Massief of hol, maar altijd van echt goud

Om kosten te besparen, worden veel sieraden opgebouwd uit buis- achtig materiaal. Voor een massief sieraad is immers meer goud nodig en daardoor weegt een dergelijk juweel ook zwaarder. De kwaliteit van holle armbanden is afhankelijk van de dikte van de ‘buis’. Hoe dikker de buis, des te sterker de armband. Is er sprake van een dunne buis waarop de schakel is bevestigd, dan is het sieraad erg gevoelig voor deukjes en andere beschadigingen.

Een armband als perfect cadeau

Er zijn veel verschillende soorten armbanden die leuk zijn om als cadeau te geven. Dit is natuurlijk afhankelijk van de smaak en de voorkeuren van de ontvanger van het cadeau. Als je op zoek bent naar een armband die geschikt is voor een vrouw, dan zijn er bijvoorbeeld armbanden van edelstenen, zoals diamanten, saffieren of robijnen, die een mooie en elegante keuze zijn. Als je op zoek bent naar een mannen armband, dan zijn er bijvoorbeeld gouden armbanden die een stoere en moderne uitstraling hebben. Kortom, er zijn veel verschillende armbanden die leuk zijn om als cadeau te geven, dus het is belangrijk om te kiezen voor een armband die bij de smaak en de voorkeuren van de ontvanger past. Draag er in elk geval zorg voor dat je de armband kunt ruilen, het is erg moeilijk een cadeau of de juiste lengte voor een ander te kiezen.