• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
Menu
Home / armbanden
Toon filters

Gouden armbanden voor dames en heren

Bent u op zoek naar gouden armbanden voor dames of heren? Van fijne gouden armbandjes tot stoere, brede armbanden, met of zonder diamant, u vindt het in de webshop van Anro Juweliers. In ons assortiment vindt u verschillende goudgehaltes (karaat) en verschillende kleuren goud. Verschillende kleuren goud zijn witgoud, geelgoud, bi-color of tri-color. U kunt kiezen uit onze collectie Preloved gouden armbanden uw gouden armband.

Bekijk de volledige collectie armbanden voor dames of heren hieronder op deze pagina.

WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290
  Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen  1 / 28  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Gouden armbanden 14 karaat

14 karaat is de meest gangbare soort goud in Nederland. Met karaat wordt er aangegeven hoeveel zuiver goud er in een sieraad zit. Gouden armbanden met 14 karaat goud bevatten 58,8% goud. Armbanden van goud met 18 karaat, bevatten 75% goud en zijn daardoor ook een stukje duurder. Dit hoeft niet te betekenen dat het beter is, want koper en zilver worden ook voor de stevigheid toegevoegd. Echt goud is namelijk zacht materiaal. Waarom de 14 en 18 karaat het meest populair zijn in Nederland, is omdat het een minder gele kleur heeft. Kiest u voor 20 of 22 karaat, dan wordt het sierader veel geler. In landen als India en Indonesië is die kleur goud populair, omdat de gele kleur beter staat bij een donkere huid. Bij Anro Juweliers vindt u armbanden met een gehalte van 8, 9, 14, 18 en 22 karaat.

 

Preloved vintage gouden armband

Elk sieraad dat wij verkopen, is Preloved. Dat betekent dat de sieraden eerder gedragen zijn. Na een zorgvuldige reiniging en eventuele herstelwerkzaamheden hebben we ze een tweede leven gegeven. Die werkzaamheden bestaan uit onder andere het verwijderen van krasjes, sluitingen vervangen en diamantjes netjes (her)plaatsen. Dit wordt allemaal gedaan door onze goudsmid. U zal er niets van merken! Preloved sieraden zijn aantrekkelijk om dat u er geld mee bespaart en u de circulaire economie ermee stimuleert.

 

Gouden armband online bestellen

Via Anro Juweliers kunt u online het complete assortiment bekijken én geheel veilig bestellen. Wilt u meerdere armbanden met elkaar vergelijken, klik dan op het vakje voor ‘vergelijk’, zodat u een compleet overzicht heeft van de verschillende armbanden. Heeft één van de gouden armbanden u overgehaald om te bestellen? Klik dan op bestellen. U kunt vervolgens heel snel betalen via de Tikkie functie op onze website en we bieden ook de optie aan om te betalen in termijnen. Is het plaatsen van de bestelling gelukt, dan zorgen we voor een optimale en kosteloze verzending.

Verzending gouden armband

Via Anro Juweliers kunt u online uw gouden armband bestellen en die vervolgens via aangetekende post laten bezorgen. Wij leveren het pakketje via PostNL met Track & Trace, zodat u op de hoogte bent van de verzending van uw gouden armband. Bestelt u voor 17.00 uur, dan zorgen we dat de gouden armband de volgende dag bezorgd wordt. Is de gouden armband bij thuiskomst niet helemaal wat u ervan verwacht had, dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren.

 

Het opmeten van uw polsmaat

Voordat u weet welke maat gouden armband bij u past, is het natuurlijk belangrijk om uw pols goed op te meten. Gelukkig is het meten van uw makkelijk en snel gedaan. Door een flexibel meetlint op uw pols (net onder de knobbel) te wikkelen, kunt u uw polsmaat aflezen. 

Ter vergelijking: in Nederland ligt de gemiddelde polsmaat voor vrouwen tussen de 17 en 18 cm. Bij mannen is dit tussen de 20 en 21 cm. 

Natuurlijk bent u ook voor het opmeten van uw pols van harte welkom in onze winkel.
 

Verschillende maten:

Type Maat Lengte
Kinderen -- 9-11 cm
  -- 10-12 cm
  -- 12-14 cm
  -- 14-16 cm
Dames XS tot 17 cm
  S 17-18 cm
  M 18-20 cm
  L 20-22 cm
  XL 22 cm en meer
Heren S tot 20 cm
  M 20-22 cm
  L 22-24 cm
  XL 24 cm en langer


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.