• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • NL
  • DE
Menu
Home / armbanden
Toon filters

Gouden armband, onze collectie

Bent u op zoek naar een gouden armband.  Een schitterende armband voor dames of  stoere armband voor heren? Van fijne tot stoere, brede, of een armband met diamant. U vindt het in de webshop. In ons assortiment vindt u verschillende gehaltes (karaat goud) en verschillende kleuren. Ons assortiment bestaat uit verschillende kleuren zoals: geel-, bi-color, tri-color of armbanden van wit goud. U kunt uw eigen exemplaar kiezen uit onze gehele collectie Preloved schakelarmbanden.


WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290
   1 / 37  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Armband van goud 

Al eeuwenlang één van de meest gedragen sieraden,  een prachtig sieraad voor jaren. Veel armbanden zijn Universeel maar er zijn er ook die types doos vrouwen of mannen worden gedragen. ANRO Juweliers heeft een uitgebreid collectie, zodat wij voor iedere stijl en gelegenheid een prachtige schakelarmband kunnen bieden. De collectie bevat 14 karaat  en 18 karaat armbanden. Uw voorkeur gaat uit van geel, wit, rosé, bicolor of tricolor goud ? Wij hebben het! De meest verkochte, zijn de armbanden van 14 karaat.

Snel, eenvoudig, gratis en met garantie geleverd

Bezorgen wij gratis thuis. PostNL draagt zorg voor een keurige verzending met de aangetekende pakketpost. Wij zenden u een track & trace code toe waarmee u het pakketje tot aan de voordeur kunt volgen. 

Zilver

Zilveren armbanden maken geen vast deel uit van de collectie. Toch hebben we regelmatig zilveren exemplaren. In het filter kunt u hier op selecteren. Doorgaans zijn de armbanden van het 1e gehalte zilver (925) en 2e gehalte zilver (835).

PRELOVED VINTAGE

Elk sieraad die wij verkopen, is Preloved. Dit wil zeggen dat de sieraden eerder gedragen zijn. Na een zorgvuldige reiniging en eventuele herstelwerkzaamheden door onze goudsmid krijgen de sieraden een tweede leven. Die herstelwerkzaamheden bestaan uit onder andere het verwijderen van krasjes, sluitingen vervangen en diamantjes netjes (her)plaatsen. Naast dat u er geld mee bespaart, stimuleer u ook de circulaire economie!

ONLINE BESTELLEN - GRATIS VERZENDING

Vindt u het lastig om te kiezen welke armband u wil bestellen? Dan hebben wij daar een oplossing voor! Klik op het vakje ‘vergelijk’ bij de gekozen armbanden, zodat u een compleet overzicht krijgt van de verschillen tussen de armbanden. In de webshop kunt u uw bestelling gemakkelijk plaatsen. Alle bestellingen worden aangetekend verzonden. Middels de track & trace code die u ontvangt, kunt u de verzending tot aan uw voordeur volgen. Bestelt u voor 17:00? Dan zorgen wij ervoor dat de armband de volgende dag gratis bij u bezorgd wordt. Is de armband bij thuiskomst toch niet helemaal wat u ervan verwacht had, dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren. Natuurlijk is het ook mogelijk om een aantal sieraden te bekijken in de winkel. U dient hier wel vooraf een afspraak voor te maken, omdat wij geen sieraden in onze winkel hebben.

GRATIS TERMIJN BETALINGEN

Wij bieden u deze service GRATIS aan. Door te betalen in termijnen spaart u voor uw sieraad! U kunt met ons afspraken maken over de hoogte van deze termijnen. Na de betaling van de laatste termijn, sturen wij u het sieraad aangetekend naar u toe. Indien u wenst gebruik te maken van deze service, dan kunt u dit aanvinken bij de betaalmethoden. Onder de opmerkingen kunt u uw voorstel over het aantal termijnen aangeven. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen.

Lengte, het opmeten van uw polsmaat

Een armband is een sieraad dat meestal om de pols (onderarmband) wordt gedragen, soms links soms rechts. De ideale lengte is voor iedereen verschillend al naar gelang de breedte van de pols en de plek waarop deze waarop gedragen. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw armband.

Voordat u weet welke maat armband bij u past, is het natuurlijk belangrijk om uw pols goed op te meten. Gelukkig is het meten van uw pols makkelijk en snel gedaan. Door een flexibel meetlint om uw pols (net onder de knobbel) te wikkelen, kunt u uw polsmaat aflezen. 

Ter vergelijking: in Nederland ligt de gemiddelde polsmaat voor vrouwen tussen de 17 en 18 cm. Bij mannen is dit tussen de 20 en 21 cm. 
 

Verschillende maten:

Type Maat Lengte
Kinderen -- 9-11 cm
  -- 10-12 cm
  -- 12-14 cm
  -- 14-16 cm
Dames XS tot 17 cm
  S 17-18 cm
  M 18-20 cm
  L 20-22 cm
  XL 22 cm en meer
Heren S tot 20 cm
  M 20-22 cm
  L 22-24 cm
  XL 24 cm en langer

Schoonhouden

Het mooiste blijft een armband als deze wordt gedragen. In het nachtkastje krijgt hij een doffe kleur. Kleine krasjes zijn eigenlijk niet te voorkomen met kunnen desgewenst worden gepolijst waarop het sieraad er als nieuw uitziet.

Douchen, slapen, werken, kan allemaal prima met een stevige armband. Let altijd wel op dat de armband waarschijnlijk sterker is dan uw pols tijdens het sporten of het werken in de tuin.

Mocht u toch de armband willen behandelen dan kunt u dit doen door deze in een sopje van lauw warm water en een goed afwasmiddel te doen. Licht wrijven en en afspoelen met warm water geeft een zeer goed resultaat. Bij gevlochten armbanden kan er vuil tot aan de binnenkern doordringen, u zou dan kunnen overwegen een ultrasoonreiniger/ trilbadje aan te schaffen.

Sluitingen

Er worden verschillende soorten sluitingen toegepast,  van sierlijk tot functioneel. De meest gebruikte sluitingen zijn de karabijn haaksluiting en het bakslot. Erg geliefd bij de dames is aan een mooie Gourmet- of Jasseron armband is de ronde siersluiting. Bij de Closed for Ever armbanden wordt vaak een schuifsluiting toegepast, en bij een schitterende Tennis Bracelet (tennis armband) een bakslot. Heeft u vragen over de toe te passen sluiting of wilt u een wijziging doorvoeren aan het door u uitgekozen exemplaar, neem gerust contact op.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.