• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / armbanden / wit goud
Toon filters

Witgouden armband

Witgouden armband? Wit goud wordt niet in onze bodem gevonden, maar is altijd door de mens geproduceerd. De exacte samenstelling van witgoud ligt niet vast. Elke goudsmid/ sieraden ontwerper doet dit met zijn eigen signatuur. Witgoud is een legering van (58,8% of 75%) goud, (41,2% of 25%) palladium, nikkel, zink en zilver in verschillende hoeveelheden en verhoudingen. Door het samensmelten met andere metalen wordt ervoor gezord dat het goud van kleur veranderd. Zo is het dus mogelijk om verschillende kleuren armbanden te maken.  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Witgouden armbanden - de ideale lengte voor u

De ideale lengte van een wit gouden armband is voor iedereen verschillend. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw armband.

Zuiver goud, 24 karaat

Zuiver goud is 24 karaat goud. Juwelen en sieraden worden zelden van 24 karaat goud gemaakt, omdat zuiver goud erg kostbaar is en daarnaast zuiver goud te zacht is om sieraden van te smeden. Daarom is er sprake van een legering bij het maken van sieraden. Legering is een mengsel van metalen dat door smelten wordt verkregen. Hierdoor wordt het goud steviger en is het geschikt om sieraden van te maken, zoals gouden armbanden.

Armband witgoud

Witgoud wordt niet in de natuur gevonden, maar is altijd door mensen gemaakt. De samenstelling van witgoud ligt niet vast. Elke goudsmid doet het op zijn of haar eigen manier. Witgoud is meestal een legering van (58,8% of 75%) goud, (41,2% of 25%) palladium, nikkel, zink en zilver in verschillende hoeveelheden en verhoudingen. Dit zorgt ervoor dat het goud van kleur veranderd. Zo is het dus mogelijk om witgouden armbanden te maken.

Sieraden van witgoud

Witgouden armbanden zijn exclusief, met name omdat er weinig aanbod is. Deze sieraden zijn net zo mooi als zilveren armbanden, maar witgoud is veel duurzamer en sterker. Daarnaast behoudt goud zijn waarde. Wij hebben prachtige unieke witgouden armbanden in ons assortiment opgenomen. Gek op witgouden sieraden?

Denk ook aan: