• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
452 reviews
Home / gouden armbanden / witgouden armbanden
Toon filters

Witgouden armbanden

Witgouden armbanden? Of u nu op zoek bent naar een klassieke enkelvoudige armband of een gedurfde statement-armband, onze collectie biedt een scala aan stijlen en ontwerpen die uw persoonlijke smaak en stijl perfect weerspiegelen.  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Wit gouden armbanden

Elke witgouden armband in onze collectie is met vakmanschap vervaardigd en ondergaat strenge kwaliteitscontroles om te garanderen dat u een sieraad van onberispelijke kwaliteit ontvangt. De glanzende witgouden legering, zorgvuldig samengesteld uit puur goud en andere edele metalen, geeft onze armbanden een subtiele glans en een moderne uitstraling.

Een witgouden armband is een tijdloos symbool van verfijning en schoonheid. Het is een prachtige aanvulling op elke outfit en een waardevol sieraad dat u met trots zult dragen bij elke gelegenheid.
  • witgouden armband dames
  • witgouden armband heren

witgoud, zuiver goud

Witgoud is geen zuiver goud. Zuiver goud, ook wel bekend als 24-karaats goud, bestaat uit 100% puur goud zonder enige toevoeging van andere metalen. Het is een zeer zacht metaal en niet geschikt voor het maken van sieraden, omdat het snel kan buigen of beschadigen.

Witgoud is daarentegen een legering van goud en andere witgekleurde metalen, zoals zilver, palladium, nikkel of zink. De toevoeging van deze metalen geeft het goud een witte of zilverachtige kleur, waardoor de typische uitstraling van witgoud ontstaat. De meest gebruikte witgoudlegeringen in de sieradenindustrie zijn 14 karaat en 18 karaat witgoud.

Bijvoorbeeld, 14 karaat witgoud bestaat uit ongeveer 58,5% puur goud en 41,5% andere metalen, terwijl 18 karaat witgoud ongeveer 75% puur goud en 25% andere metalen bevat.

Het gebruik van andere metalen in de legering maakt witgoud harder en duurzamer dan puur goud, waardoor het geschikt is voor het maken van sieraden zoals ringen, armbanden, kettingen en meer. Het witgoud behoudt echter nog steeds de glans en prachtige uitstraling van goud, waardoor het een geliefde keuze is voor moderne en elegante sieraden.

Samenstelling armband witgoud

Een witgouden armband is een sieraad gemaakt van witgoud, een legering van puur goud en andere witgekleurde metalen. De samenstelling van witgoud varieert afhankelijk van het karaatgehalte van de armband, dat het percentage puur goud in de legering aangeeft. De meest voorkomende karaatgehaltes voor witgoud zijn 14 karaat en 18 karaat.

Bijvoorbeeld:

  • 14 karaat witgoud bestaat uit ongeveer 58,5% puur goud en 41,5% andere metalen, zoals zilver en palladium. De toevoeging van deze metalen geeft witgoud zijn kenmerkende zilverachtige kleur.
  • 18 karaat witgoud bevat ongeveer 75% puur goud en 25% andere metalen. Met een hoger gehalte aan puur goud, heeft 18 karaat witgoud een iets diepere kleur dan 14 karaat witgoud.

De keuze voor het karaatgehalte van de witgouden armband hangt af van de gewenste kleur, sterkte en prijsklasse. 14 karaat witgoud is vaak duurzamer en betaalbaarder dan 18 karaat witgoud, terwijl 18 karaat witgoud een diepere kleur heeft en een hoger percentage puur goud bevat.

Het gebruik van witte metalen zoals zilver en palladium in de legering geeft witgoud zijn karakteristieke kleur, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor duurzaamheid en hardheid, waardoor het geschikt is voor het maken van sieraden zoals armbanden die bestand moeten zijn tegen dagelijks gebruik. De exacte verhoudingen van de metalen in de legering kunnen variëren, afhankelijk van de fabrikant en het gewenste eindproduct.

Armbanden van diverse types en gehaltes

Onze armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende karaatgehaltes en ontwerpen, zodat u een sieraad kunt vinden dat perfect past bij uw individuele smaak en stijl.

Wij presenteren met trots onze exclusieve collectie gouden armbanden, met onder andere onze prachtige witgouden slavenarmbanden. Deze tijdloze stukken zijn vervaardigd van hoogwaardig witgoud en belichamen elegantie en verfijning.

Onze witgouden armbanden zijn zorgvuldig ontworpen en met vakmanschap vervaardigd om een moeiteloze stijlverklaring te maken. Het duurzame en glanzende witgoud voegt een vleugje luxe toe aan uw look, terwijl het ontwerp van de slavenarmband een symbolische en tijdloze betekenis heeft.

Naast onze witgouden slavenarmbanden bieden wij ook een uitgebreide selectie van andere veel verkochte armbanden. Van klassieke schakelarmbanden tot verfijnde tennisarmbanden en trendy bangle-armbanden, wij hebben voor elk wat wils.

Sieraden van witgoud

Witgouden armbanden zijn exclusief, met name omdat er weinig aanbod is. Deze gouden sieraden zijn net zo mooi als zilveren armbanden, maar witgoud is veel duurzamer en sterker. Daarnaast behoudt goud zijn waarde. Wij hebben prachtige unieke witgouden armbanden in ons assortiment opgenomen. Gek op witgouden sieraden?

Denk ook aan: