• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
452 reviews
Home / gouden armbanden / staafjes armband
Toon filters
0
Onbeperkt

Staafjes armband - collectie

Op zoek naar een gouden staafjes armband voor dames of een exemplaar voor heren? Wij bieden u de armband waar u zoekt. U kan kiezen tussen één van onze stevige, klassieke of stoer exemplaren om iedere outfit af te maken! Neem een kijk in onze collectie gouden armbanden en en besluit dan zelf welk variant bij je past.


  1 / 6  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5 6  

STAAFJES ARMBAND

Een gouden staafjes armband is een sieraad dat bestaat uit meerdere kleine gouden staafjes of balkjes die horizontaal georiënteerd en met elkaar verbonden zijn door kleine schakels of ringetjes om een elegante en vaak minimalistische armband te vormen. Deze staafjes kunnen eenvoudig en strak zijn of versierd met details zoals inscripties, diamanten of andere edelstenen.

Onze gouden armbanden zijn meestal vervaardigd uit 14k, 18k of 22k goud, afhankelijk van de voorkeur voor de zuiverheid en sterkte van het goud. Door hun slanke en moderne ontwerp passen gouden staafjes armbanden goed bij zowel casual als formele kleding en zijn ze populair bij zowel mannen als vrouwen die een subtiele, maar toch stijlvolle gouden sieraad zoeken. Het ontwerp kan variëren van heel fijn en delicaat tot meer uitgesproken en breed.

PreLoved armbanden

De armbanden/ sieraden op onze website zijn PreLoved. Een gouden PreLoved sieraad is niet nieuw, het is zeker geen "tweedehands" sieraad. De sieraden worden door onze goudsmid gecontrolleerd, gereinigd en gepolijst. Dit leidt tot een meer duurzame samenleving. Omdat u nog jaren vooruit kunt met een PreLoved sieraad draag je bij aan een duurzamere samenleving!

Twijfelt u tussen een aantal gouden armbanden? Maak dan gebruik van onze vergelijkfunctie. Met deze functie krijgt u een mooi overzicht van de verschillen van de armbanden. Zo wordt het maken van een keuze wat makkelijker! Toch liever de armband of meerdere armbanden bezichtigen in onze winkel? Dat mag natuurlijk ook, maak wel vooraf een afspraak via info@anrojuweliers.nl of bel (WhatsApp mag ook) +31 (0)6 22 372 290.

De ideale lengte voor u

De ideale lengte van een gouden armband is voor iedereen verschillend. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw armband.

GOUDEN STAAFJES KETTING

Bij een staafjes armband hoort natuurlijk een gouden staafjes ketting of collier. We hebben kettingen voor dames en ook heren kettingen. Een klassieke alledaagse ketting of een stoere schakelketting waarmee u een statement maakt. De variatie in ons aanbod zorgt ervoor dat we voor elke smaak en gelegenheid een goed aanbod hebben. We hebben 14 karaat gouden kettingen, 14 karaat gouden staafjes colliers maar natuurlijk ook kettingen van 18 karaat.

KOSTELOZE VERZENDING VAN UW SIERAAD

Heb je een gouden armband gevonden? Bestel hem dan eenvoudig en snel op Anrojuweliers.nl. Wij bezorgen via PostNL aangetekend je gouden armband. Je krijgt een track & trace code waarmee je je pakje kunt volgen. Zeker, snel en gemakkelijk! Natuurlijk kun je de armband ook afhalen in onze winkel. Wij verzenden onze sieraden aangetekend en verzekerd met PostNL. Middels een Barcode kunt u het pakketje volgen tot aan uw huisdeur. De dienstverlening welke PostNL biedt, geeft ons een veilig gevoel om het sieraad bij u thuis te bezorgen.

BETALEN MET GOUDEN SIERADEN?

Geen probleem! Laat uw kostbaarheden vrijblijvend en kosteloos door ons taxeren. Wilt u weten wat uw gouden sieraden waard zijn? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan, zodat u weet welke prijs wij bereid zijn voor uw gouden sieraden te betalen. Bent u het eens met ons bod? Stuur dan uw gouden kostbaarheden aangetekend op. Wanneer uw specificaties overeenkomen met die van ons wordt u direct uitbetaald. Naast een eerlijke prijs bieden wij een goede, adequate en snelle afhandeling.