• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / gouden ringen / pink ring
Toon filters

Pinkring - onze collectie

Op zoek naar een mooie pinkring? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben waarschijnlijk de gouden ring welke u zoekt. Van klassieke tot stoere ringen waarmee u een statement maakt. De collectie bestaat 14 of 18 karaat gouden ringen.


  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

Pink ring

Bent u op zoek naar een ring met Diamant, Robijn of in een meerdere kleuren goud zoals tricolor of kies je voor een Statement ring? Er zijn voldoende keuze mogelijkheden. Een ring om de pink heeft een speciale betekenis. De pink is krachtig maar klein en is vernoemd naar Mercurius de god van de doorzettingsvermogen en de communicatie. Pinkringen zijn er voor dames en natuurlijk zijn er ook heren ringen.
  • pinkring heren
  • pinkring dams

Pinkringen met Diamant

De diamant is de koning van de edelstenen. De naam diamant is afgeleid van het Griekse woord ‘adamas.’ Dit betekent onoverwinnelijk. Diamanten hebben een prachtige glinstering en zijn zeer zeldzaam en staat voor luxe. Deze variant komen voor in de gouden pinkring heren.

Pinkyring met Zirkonia

Zirkonia wordt ook wel ‘imitatiediamant’ genoemd. Zirkonia is een synthetisch kristal. Door de glans en sprankeling van Zirkonia lijkt deze veel op dat van een Diamant. Met het blote oog is Zirkonia haast niet te onderscheiden.

Pinky ring - Saffier

De Saffier is een zeer kostbare edelsteen. De blauwe stenen worden voornamelijk geclassificeerd als de meest waardevolle stenen. De blauwe kleur komt door de aanwezigheid van vervuilende ijzerpartikels. Bekijk onze collectie gouden ringen met Saffier.

Met Onyx

Onyx is een mineraal en wordt voornamelijk gebruikt als siersteen in ringen. De onyx steen kan u helpen in belastende en stressvolle situaties. De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen. Daarnaast heeft de steen een positieve werking op het immuunsysteem.

Met Robijn

Robijn is net als Saffier een variant van het korundmineraal. De rode Korund wordt robijn genoemd. De andere kleuren heten Saffier. Robijn werkt activerend en geeft kracht.

BESTEL UW PINKRING ONLINE - gratis toezending

Graag helpen wij u met het maken van de juiste keuze van uw pinkring. De website biedt een vergelijkingspagina waarbij u de ringen met elkaar kunt vergelijken zodat de keuze gemakkelijker is. Bij ANRO Juweliers is het bestellen eenvoudig en kosteloos.

BEKIJK DE RUIME COLLECTIE PINK RINGEN

Wij hebben 14 karaat gouden ringen maar ook ringen van 18 karaat goud, natuurlijk voor dames als heren. Naast geel gouden ringen bieden we ook rose gouden ringen gezet met of zonder diamant. Het is ook mogelijk om de ringen te bezichtigen in de winkel. Hier kunt een afspraak voor maken via +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook) of door een e-mail te sturen aan info@anrojuweliers.nl. Naast pink ringen hebben wij ook een uitgebreide collectie van ringen.