• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
Menu
Home / ringen / pinkring
Toon filters

UNIEKE GOUDEN PINKRING

Op zoek naar een mooie gouden pinkring? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben waarschijnlijk de gouden dames of heren pink ring waar u naar opzoek bent. Van klassieke tot stoere ringen waarmee u een statement maakt. De collectie bestaat 14 of 18 karaat.


  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

UNIEKE GOUDEN PINKRING

Bent u opzoek naar een pinkring met diamant, robijn, tricolor of kies je voor een statement ring? Een ring om de pink heeft een speciale betekenis. De pink is krachtig maar klein en is vernoemd naar Mercurius de god van de doorzettingsvermogen en de communicatie.

Gouden pinkring met Diamant

De diamant is de koning van de edelstenen. De naam diamant is afgeleid van het Griekse woord ‘adamas.’ Dit betekent onoverwinnelijk. Diamanten hebben een prachtige glinstering en zijn zeer zeldzaam en staat voor luxe.

Gouden pinkring met Zirkonia

Zirkonia wordt ook wel ‘imitatiediamant’ genoemd. Zarkonia is een synthetisch kristal. Door de glans en sprankeling van Zirkonia lijkt deze veel op dat van een diamant. Met het blote oog is Zirkonia haast nite te onderscheiden.

Gouden pinkring met Saffier

De saffier is een zeer kostbare edelsteen. De blauwe stenen worden voornamelijk geclassificeerd als de meest waardevolle stenen. De blauwe kleur komt door de aanwezigheid van vervuilende ijzerpartikels.

Gouden pinkring met Onyx

Onyx is een mineraal en wordt voornamelijk gebruikt als siersteen in ringen. De onyx steen kan u helpen in belastende en stressvolle situaties. De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen. Daarnaast heeft de steen een positieve werking op het immuunsysteem.

Gouden pinkring met Robijn

Robijn is net als saffier een variant van het korundmineraal. De rode korund wordt robijn genoemd. De andere kleuren heten saffier. Robijn werkt activerend en geeft kracht.

BESTEL UW GOUDEN PINKRING ONLINE

Graag helpen wij u met het maken van de juiste keuze van uw gouden pinkring. De website biedt een vergelijkingspagina waarbij u de ringen met elkaar kunt vergelijken zodat de keuze gemakkelijker is. Bij ANRO Juweliers is het bestellen eenvoudig en kosteloos.

BEKIJK DE RUIME COLLECTIE PINK RINGEN

Wij hebben pinkringen in 14 en 18 karaat voor dames en heren. Naast geel gouden ringen bieden we ook rose gouden ringen met of zonder diamant. Het is ook mogelijk om de ringen te bezichtigen in de winkel. Hier kunt een afspraak voor maken via +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook) of door een e-mail te sturen naar info@anrojuweliers.nl. Naast pink ringen hebben wij ook een uitgebreide collectie van gouden ringen.  


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.