• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • NL
  • DE
Menu
Home / ringen / onyx
Toon filters

Onyx ring, onze collectie

In een Onyx ring is een zwarte halfedelsteen gezet. Tijdens de oudheid werd deze halfedelsteen gebruikt als een helende steen door de Grieken en Romeinen, die geloofde dat het beschermde tegen verwondingen, ongeluk en de woede van de goden. Onyx wordt ook op verschillende momenten in de Bijbel vermeld. Deze halfedelsteen wordt in in de mijnen van Argentinië, Brazilië en India gevonden.


  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Zegelring met Onyx

Edelstenen worden vaak in verband gebracht met de verschillende maanden van het jaar. Voor mensen die geboren zijn in een bepaalde maand kunnen die stenen ondersteunen of gelukkiger maken.

Bij elk sterrenbeeld horen meerdere edelstenen, soms helpen die juist bij bepaalde kenmerken van de mensen die in die periode geboren zijn.

Sterrenbeeld Onyx

Steenbok

MONOGRAM OF FAMILIEWAPEN OP UW GOUDEN ZEGELRING

Het dragen van een zegelring is een lang bestaande traditie in Europa en een aantal culturen. De zegelring wordt dus al eeuwen gedragen. Een zegelring is dus een sieraad met een oude historie! Bij ANRO Juweliers is het ook mogelijk om een zegelring te laten maken naar uw wensen of te laten bewerken. Bel (WhatsApp mag ook) +31 (0)6 22 372 290 ons voor de mogelijkheden van een handgesneden gravure of exacte weergave middels een laser gestuurde gravure voor uw gouden ring. 


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.