• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
452 reviews
Home / gouden ringen / onyx ringen
Toon filters

Onyx ring collectie

Op zoek naar een beetje extra aanmoediging om je doelen te bereiken? Met zijn kracht om kracht, doorzettingsvermogen en vastberadenheid te vergroten, is de Onyx ring precies wat je nodig hebt. Deze steen helpt je ook standvastig en verantwoordelijk te blijven en bevordert zelfverwezenlijking. Het stimuleert analytisch denken, logica, concentratie – en een gezonde dosis realisme.
Bezig met laden...

Ring Onyx

In een Onyx ring is een zwarte halfedelsteen gezet. Tijdens de oudheid werd deze steen gebruikt als een helende steen door de Grieken en Romeinen, die geloofde dat het beschermde tegen verwondingen, ongeluk en de woede van de goden. Onyx wordt ook op verschillende momenten in de Bijbel vermeld. Deze halfedelsteen wordt in in de mijnen van Argentinië, Brazilië en India gevonden.

Ring met zwarte Onyx

Onyx is een soort kwarts die wordt gevonden in verschillende delen van de wereld, waaronder Mexico, Chili, Peru, Madagaskar en Brazilië. Het is bekend om zijn donkere, diepe kleuren, die variëren van zwart en bruin tot rood en groen, en om de heldere banden of strepen die door de steen lopen.

Om onyx te bewerken, wordt het steen eerst uit de mijn gehaald en vervolgens in platen of blokken gezaagd. Vervolgens wordt het geslepen en gepolijst tot een glanzende en glad oppervlakte, waardoor de kleuren en strepen in het steen worden onthuld.

In sommige gevallen kan onyx ook worden bewerkt door middel van het verven of verven van de achterkant van de steen, waardoor de kleur wordt aangepast of verbeterd. Dit bewerkte steen wordt vaak gebruikt voor interieurontwerp, zoals in achterwanden en plafonds, en voor het maken van sieraden, zoals armbanden, kettingen en oorbellen.

Het bewerken van onyx vereist vaardigheid en ervaring, maar het resultaat is een prachtig en uniek gouden sieraad of interieurelement. Onyx wordt beschouwd als een luxueuze en exclusieve grondstof, en het is gewaardeerd om zijn verfijnde uiterlijk en zijn vermogen om het licht te reflecteren en te weerkaatsen.

Sterrenbeeld - Onyxring

Edelstenen worden vaak in verband gebracht met de verschillende maanden van het jaar. Voor mensen die geboren zijn in een bepaalde maand kunnen die stenen ondersteunen of gelukkiger maken.

Ringen Onyx - monogram of familiewapen op uw gouden ringen

Het dragen van een zegelring is een lang bestaande traditie in Europa en een aantal culturen. De zegelring wordt dus al eeuwen gedragen. Een zegelring is dus een sieraad met een oude historie! Bij ANRO Juweliers is het ook mogelijk om een zegelring te laten maken naar uw wensen of te laten bewerken. Bel (WhatsApp mag ook) +31 (0)6 22 372 290 ons voor de mogelijkheden van een handgesneden gravure of exacte weergave middels een laser gestuurde gravure voor uw gouden ring.