• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
452 reviews
Home / gouden oorbellen / 14 karaat gouden oorbellen
Toon filters
0
Onbeperkt

14 karaat gouden oorbellen

Op zoek naar een gouden 14 karaat gouden oorbellen? Wij hebben de gouden oorbellen waar u naar zoekt. Klassieke, moderne  of vintage oorbellen waarmee je een statement maakt. Bekijk onze gehele collectie oorbellen en oordeel zelf! De variatie in ons aanbod zorgt ervoor dat we voor elke smaak & gelegenheid een goed aanbod hebben.


  1 / 8  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Verschillende gouden oorbellen 14 karaat

Onze collectie 14k gouden oorbellen bestaat uit een scala aan stijlen en ontwerpen. Van de klassieke gouden creolen tot de meer opvallende fantasie oorbellen, we hebben iets voor elke smaak. Onze gouden oorringen zijn verkrijgbaar in ronde en ovale vormen en sommige zijn zelfs bezet met edelstenen voor extra glitter en glamour. Onze gouden oorstekers zijn de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar iets subtieler en de gouden oorknopjes zijn perfect voor degenen die op zoek zijn naar een traditioneel en eenvoudig ontwerp. Bovendien hebben we ook gouden oorhangers in onze collectie voor degenen die op zoek zijn naar iets langer en meer opvallend.

Keurmerk goud

Onze 14 karaat oorbellen zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar ook voorzien van een wettelijk erkend keurmerk. Dit garandeert dat onze oorbellen gemaakt zijn van echte 14 karaat goud en aan de Nederlandse standaard voldoen. Het meest gebruikte keurmerk voor 14 karaat goud is 585, 14K, 14kt of een eikenblad. Wij staan voor transparantie en zorgvuldigheid, daarom zijn al onze 14k gouden oorbellen voorzien van het juiste keurmerk, zodat onze klanten altijd zeker kunnen zijn van de kwaliteit van onze producten.

Voordelen van 14k gouden oorbellen

14k gouden oorbellen bieden niet alleen stijl en klasse, maar ook tal van voordelen. Ten eerste is 14 karaat goud veel duurzamer en minder gevoelig voor beschadiging dan zuiver goud, waardoor het beter bestand is tegen slijtage en krassen. Bovendien is 14k goud ook hypoallergeen, waardoor het voor de meeste mensen veilig is om te dragen, zelfs als zij allergisch zijn voor bepaalde metalen. En ten slotte biedt 14k gouden oorbellen ook waarde op de lange termijn, omdat het goud een edel metaal is en waardevast is, waardoor deze oorbellen een mooie investering kunnen zijn.

Verschillende soorten gouden oorbellen

Er zijn veel verschillende soorten gouden oorbellen waaruit je kunt kiezen. Van de klassieke gouden creolen en oorringen tot de meer uitgesproken oorhangers en fantasie oorbellen. Een gouden oorbel maakt een uitstekend sieraad voor elke gelegenheid, of het nu casual of formeel is. Bovendien kun je gouden oorbellen vinden in verschillende stijlen, zoals moderne en vintage.

De voordelen van gouden oorbellen

Gouden oorbellen zijn duurzaam en hypoallergeen, wat ze een populaire keuze maakt voor degenen die op zoek zijn naar comfort en kwaliteit. Omdat 14k goud voor 58,8% uit goud bestaat, is het zacht genoeg om gemakkelijk te bewerken, maar sterk genoeg om te weerstaan aan dagelijks gebruik. Bovendien zijn gouden oorbellen hypoallergeen, wat betekent dat ze weinig tot geen reacties veroorzaken bij mensen met gevoelige oren.