• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • NL
  • DE
Menu
Home / oorbellen / wit goud
Toon filters

Witgouden oorbellen, onze collectie

Op zoek naar naar witgouden oorbellen? Wij hebben waarschijnlijk het set waar u naar zoekt. Klassieke of stoere oorbellen waarmee u een statement maakt. Bekijk onze collectie en oordeel zelf!
De variatie in ons aanbod zorgt ervoor dat we voor elke smaak en gelegenheid een goed aanbod hebben. 


 


Bezig met laden...

Witgouden oorringen

Zuiver goud is 24 karaat goud. Juwelen en sieraden worden zelden van 24 karaat goud gemaakt, omdat zuiver goud erg kostbaar is en daarnaast zuiver goud te zacht is om sieraden van te smeden. Daarom is er sprake van een legering bij het maken van sieraden. Legering is een mengsel van metalen dat door smelten wordt verkregen. Hierdoor wordt het goud steviger en is het geschikt om sieraden van te maken, zoals gouden oorbellen.

Witgoud wordt niet in de natuur gevonden, maar is altijd door mensen gemaakt. De samenstelling van witgoud ligt niet vast. Elke goudsmid doet het op zijn of haar eigen manier. Witgoud is meestal een legering van (58,8% of 75%) goud, (41,2% of 25%) palladium, nikkel, zink en zilver in verschillende hoeveelheden en verhoudingen. Dit zorgt ervoor dat het goud van kleur veranderd. Zo is het dus mogelijk om witgouden oorbellen is maken.

Witgouden sieraden

Witgoud is een exclusief materiaal, die mooi glanst en prachtig combineert met diamant. Witgouden oorbellen zijn luxe sieraden, die klasse en stijl uitstraalt. Gek op witgouden sieraden? Bekijk dan ook onze:


WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290
  Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

 


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.