• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
Menu
Home / armbanden / koord armband
Toon filters

koord armband

Een van onze meest verkochte armbanden voor zowel dames als heren, de gouden Koord armband. De Koord armband is vrijwel altijd gemaakt van geel goud. Wij bieden deze armbanden aan in 14 en 18 karaat goud.

Bekijk onze collectie en oordeel zelf!


WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290

  Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen


 


Bezig met laden...

WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290

  Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

 

Koord armband bekijken in onze winkel?

Wilt u 1 of meerdere gouden armbanden zien / vergelijken of eens dragen voordat u tot koop overgaat? Geen probleem, maak een afspraak om deze te bekijken in onze winkel.

Wij verkopen Vintage / PreLoved gouden sieraden

Elk sieraad dat wij verkopen is PreLoved! De sieraden zijn eerder gedragen, maar na zorgvuldige reiniging en eventueel herstelwerk toe aan een tweede leven. Door onze goudsmid worden krasjes verwijderd, sluitingen waar nodig vervangen en de zettingen van diamantjes gecontroleerd.


Gouden armband online bestellen

Heb je een gouden armband gevonden? Bestel hem dan eenvoudig en snel op Anrojuweliers.nl. Wij bezorgen via PostNL aangetekend je gouden armband. Je krijgt een track & trace code waarmee je je pakje kunt volgen. Zeker, snel en gemakkelijk! Natuurlijk kun je de armband ook afhalen in onze winkel.
 

Kosteloze verzending van uw sieraad

Wij verzenden onze sieraden aangetekend en verzekerd  met PostNL. Middels een Barcode kunt u het pakketje volgen tot aan uw huisdeur. De dienstverlening welke PostNL biedt, geeft ons een veilig gevoel om het sieraad bij u thuis te bezorgen.
 

WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290

  Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.