• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
452 reviews
Home / gouden armbanden / koord armband
Toon filters

Koord armband - collectie

Een van onze meest verkochte dames en heren armbanden. De Koord armband is vrijwel altijd gemaakt van geel goud. Wij bieden deze armbanden aan in 14 en 18 karaat goud.


Een gouden ropechain armband is een soort gouden armband die bestaat uit vele kleine gouden schakels die zo zijn gevormd en met elkaar verbonden dat ze het uiterlijk en de flexibiliteit van een touw nabootsen. Het patroon is meestal gedraaid of gespiraald, wat een dynamisch en reflecterend oppervlak creëert dat glinstert als het licht erop valt. Gouden ropechain armbanden komen voor in verschillende diktes en lengtes en kunnen gedragen worden door zowel mannen als vrouwen. Ze kunnen van massief goud zijn, maar ook een vergulde of gouden laag over een ander metaal bevatten om ze betaalbaarder te maken. Door hun klassieke ontwerp en hun stevige constructie zijn ze een populaire keuze voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Bij ANRO juweliers verkopen wij geen vergulde armbanden.

Bekijk ook onze koordkettingen/ Ropchains

Koord armbanden - Rope armband

Op zoek naar een stijlvolle armband? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij ons vindt u de meest stijlvolle armbanden, zoals onze gouden koord armbanden. Deze armband is goed te combineren met andere armbanden.

Naast deze elegante armband, hebben wij ook andere prachtige elegante schakelarmbanden in onze collectie, zoals onze Closed Forever armbanden. De Closed Forever armband is één van de meest verkochte armband uit de Nederlandse geschiedenis. Deze armbanden hebben een luxe schuifsluiting. Daarnaast hebben wij ook één van de meest geliefde schakelarmbanden onder vrouwen in onze collectie, namelijk de Jasseron armband. De Jasseron schakel bestaat uit ronde of ovale ringetjes in die in elkaar zitten. De Jasseron armband is met kleine of grotere schakels verkrijgbaar. 

De ideale lengte voor u Koordarmband

De ideale lengte van een gouden armband is voor iedereen verschillend. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw armband.

GEEFT U EEN GOUDEN ARMBAND CADEAU?

Een armband is natuurlijk heel leuk om cadeau te geven. Wilt u de armband extra speciaal maken door een armband gravure? Dat is bij ons mogelijk en bovendien kosteloos, onze goudsmid voert dit voor u uit! Wilt u hier gebruik van maken? Plaatst uw verzoek tijdens het bestellen bij de opmerkingen of stuur ons gerust een bericht, wij zullen kijken naar de mogelijkheden. Daarnaast wordt de armband geleverd in een luxe cadeau cassette.

DE KOORD ARMBAND ONLINE BESTELLEN = GRATIS EBZORGING

Een armband bestellen op ANRO Juweliers is veilig, snel en eenvoudig! Wij bieden gratis verzending aan. Het sieraad wordt aangetekend via PostNL verzonden, dit wil zeggen dat er een handtekening vereist is bij het ontvangen van het pakketje. Plaatst u een bestelling op een werkdag voor 17:00? Dan ontvangt u in de meeste gevallen uw pakketje de volgende dag al. Middels de track and trace code kunt u uw verzending tot aan de voordeur volgen. Liever het sieraad in onze winkel ophalen? Maak dan een afspraak via WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290 of mail naar info@anrojuweliers.nl.

BETALEN MET OUD GOUD?

Bij ons is het ook mogelijk om uw goud in te leveren. Laat deze vrijblijvend en kosteloos door ons taxeren. U kunt online een richtprijs aanvragen via deze link. U mag ook langskomen bij ons in de winkel van 12:00 tot 17:00 (dinsdag tot vrijdag). Lukt het niet helemaal online en kunt u niet langskomen? Stuur dan aangetekend uw gouden kostbaarheden naar ons toe met uw gegevens, wij zullen vervolgens contact met u opnemen.

Naast deze service bieden wij ook het betalen in termijnen aan. Na de laatste termijn zullen wij u het sieraad kosteloos en verzekerd naar u toe sturen. Besloten om hier gebruik van te maken? Vink dit dan aan bij de betaalmogelijkheden, wij zullen vervolgens contact met u opnemen over de termijnen en het bedrag.