• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • NL
  • DE
Menu
Home / oorbellen / bloedkoraal
Toon filters

Gouden Bloedkoraal oorbellen

Bloedkoraal oorbellen, ook wel rood koraal genoemd is een kostbare en zeldzame edelsteen. Al duizenden jaren lang wordt koraal gebruikt voor decoratie en om te dragen als sieraad. Men gelooft dat bloedkoraal rijkdom, wijsheid en geluk brengt. 


Bezig met laden...

Bloed koraal

Bloedkoraal heeft  een extreem langzame groeisnelheid. Het duurt vele jaren om zelfs een centimeter bloedkoraal te laten groeien. Een Koraalsoort uit de Middellandse Zee. Het wordt aangetroffen op een diepte van 2 tot 280 meter. De onregelmatig gevormde kolonies worden 5 tot 20 centimeter hoog. Meestal is bloedkoraal donkeroranje. Er zijn echter ook witte en zwarte exemplaren bekend.

Was u ervan op de hoogte dat onze gouden ringen vintage zijn? Dit wil zeggen dat de ring eerder gedragen is en toe is aan een tweede leven! Van de vintage ringen in onze collectie is de gouden bloedkoraal ring geliefd.

Was u ervan op de hoogte dat onze gouden oorbellen PreLoved zijn? Dit wil zeggen dat de sieraden eerder gedragen zijn, maar na zorgvuldige reiniging en eventueel herstelwerk toe aan een tweede leven. 

Sieraden met bloedkoraal 

Naast onze prachtige gouden oorbellen gezet met bloedkoraal, hebben wij ook andere gouden sieraden gezet met deze edelsteen.

Oorbellen bekijken in onze winkel

Wilt u één of meerdere oorbellen zien / vergelijken of eens dragen voordat u tot koop overgaat? Geen probleem, maak een afspraak om deze te bekijken in onze winkel.


WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290

 


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.