• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / gouden oorbellen / bloedkoraal oorbellen
Toon filters
0
Onbeperkt

Bloedkoraal oorbellen - collectie

Bloedkoraal oorbellen, ook wel rood koraal genoemd is een kostbare en zeldzame edelsteen. Al duizenden jaren lang wordt koraal gebruikt voor decoratie en om te dragen als sieraad. Men gelooft dat bloedkoraal rijkdom, wijsheid en geluk brengt. 

Bloedkoralen oorbellen

Bloedkoraal is een uniek en waardevol product dat zijn weerga niet kent in de wereld van sieraden. Het duurt jaren om zelfs maar een kleine hoeveelheid bloedkoraal te laten groeien, en deze koraalsoort uit de Middellandse Zee is alleen te vinden op dieptes van 2 tot 280 meter. De onregelmatig gevormde kolonies variëren in hoogte van 5 tot 20 centimeter, en bloedkoraal is beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder donkeroranje, wit en zwart.

Onze preloved bloedkoraal oorbellen

Wanneer u op zoek bent naar een bijzonder sieraad, dan is bloedkoraal de perfecte keuze. Het is uniek en biedt een rijke, diepe kleur die onmiddellijk de aandacht trekt. Bovendien is bloedkoraal een duurzame en veelzijdige steen die u voor vele jaren kunt dragen en waarvan u altijd zult genieten.

Bloedkoraal sieraden in onze collectie

Bij Anro Juweliers hebben wij een uitgebreide collectie bloedkoraal sieraden, waaronder oorbellen, ringen en hangers. Onze gouden bloedkoraal oorbellen zijn pre-loved, wat betekent dat ze eerder zijn gedragen, maar na zorgvuldige reiniging en eventuele reparaties zijn klaar voor een tweede leven. Dit is een uitstekende manier om te genieten van een kwalitatief hoogwaardig sieraad zonder het hoge prijskaartje dat daar meestal aan verbonden is.

Het bekijken van bloedkoraal sieraden in onze winkel

Wilt u bloedkoraal oorbellen zien en vergelijken voordat u tot aankoop overgaat? Dat kan! Wij nodigen u uit om op afspraak onze winkel te bezoeken en onze prachtige collectie bloedkoraal sieraden te bekijken. Hier kunt u ook onze deskundige medewerkers ontmoeten die u graag helpen bij het vinden van het juiste sieraad voor u.

De ultieme keuze voor sieraden-liefhebbers

Bloedkoraal is een unieke en bijzondere steen die uw sieradencollectie zal verrijken. Bovendien is het een duurzame en veelzijdige keuze die u jarenlang zult kunnen dragen en waarvan u altijd zult genieten. Dus waar wacht u nog op? Bezoek onze winkel en ontdek de wereld van bloedkoraal sieraden vandaag nog.

  1. De unieke eigenschappen van bloedkoraal
  2. Waarom bloedkoraal zo waardevol is