• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / gouden hangers / vintage hanger
Toon filters
0
Onbeperkt

Vintage hanger goud

Vintage hanger goud? Op zoek naar een fraaie ketting hanger... wij hebben waarschijnlijk het sieraad waar u naar zoekt. Een klassiek of een stoer exemplaar waarmee je een statement maakt. Bekijk onze collectie en oordeel zelf! Om misverstanden te voorkomen, wij verkopen de gouden kettingen separaat. Deze is niet bij de prijs inbegrepen.


  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

VINTAGE Gouden HANGER

Bent u dol op vintage sieraden, maar mist er een vintage hanger in uw collectie? Neem dan een kijkje op onze website! Vintage hangers zijn vaak gezet met edelstenen, zoals bloedkoraal, granaat en veel meer prachtige edelstenen…

Heeft u ook een kijkje genomen bij onze Camee hangers? De Camee hanger is een populaire vintage hanger. Een camee is een bijzonder elegant sieraad!

De variatie in ons aanbod van onze hangers zorgt ervoor dat we voor elke smaak en gelegenheid een goed aanbod hebben.

VINTAGE SIERADEN

Onze sieraden zijn écht vintage! Wij noemen het ook wel PreLoved. Elk sieraad op onze website dat wij verkopen is PreLoved! De sieraden zijn eerder gedragen, maar na zorgvuldige reiniging en eventueel herstelwerk toe aan een tweede leven door onze goudsmid. Alle sieraden bij onze goudsmid gereinigd, gepolijst en de sluitingen waar nodig vervangen. Bestellen bij ANRO Juweliers zorgt ervoor dat u een steentje bijdraagt aan de circulaire economie. Alle sieraden die wij verkopen zijn voorzien van een wettelijk erkend keurmerk.

GRATIS VERZENDING

Wij verzenden onze sieraden aangetekend en verzekerd. Aan de hand van de track and trace code kunt u uw pakketje tot aan de voordeur volgen. Dit geeft ons een veilig gevoel om uw bestelling bij u te bezorgen. En natuurlijk moet het u ook een veilig gevoel om op onze website te winkelen. Bestellingen op werkdagen voor 17:00, worden de volgende dag bezorgd (mits er op uw verzoek geen aanpassingen aan het sieraad moeten worden verricht). Niet tevreden met uw aankoop? U mag het sieraad binnen 14 dagen retourneren of ruilen.

Wilt u één of meerdere sieraden bezichtigen? Maak dan een afspraak via +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook) of door een e-mail te sturen naar info@anrojuweliers.nl. Ook buiten onze standaard openingstijden is het mogelijk om een afspraak te maken.