• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
Menu
Home / hangers / vintage hanger
Toon filters

Gouden vintage hangers

Op zoek naar een gouden vintage sieraad? Wij hebben waarschijnlijk het sieraad waar u naar zoekt. Een klassiek of een stoer exemplaar waarmee je een statement maakt. Bekijk onze collectie en oordeel zelf!

WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

VINTAGE HANGER

Bent u dol op vintage sieraden, maar mist er een vintage hanger in uw collectie? Neem dan een kijkje op onze website! Vintage hangers zijn vaak gezet met edelstenen, zoals bloedkoraal, granaat en veel meer prachtige edelstenen…

Heeft u ook een kijkje genomen bij onze gouden Camee hangers? De Camee hanger is een populaire vintage hanger. Een camee is een bijzonder elegant sieraad!

De variatie in ons aanbod van onze hangers zorgt ervoor dat we voor elke smaak en gelegenheid een goed aanbod hebben.

VINTAGE SIERADEN

Onze gouden sieraden zijn écht vintage! Wij noemen het ook wel PreLoved. Elk sieraad op onze website dat wij verkopen is PreLoved! De sieraden zijn eerder gedragen, maar na zorgvuldige reiniging en eventueel herstelwerk toe aan een tweede leven door onze goudsmid. Alle gouden sieraden bij onze goudsmid gereinigd, gepolijst en de sluitingen waar nodig vervangen. Bestellen bij ANRO Juweliers zorgt ervoor dat u een steentje bijdraagt aan de circulaire economie. Alle gouden sieraden die wij verkopen zijn voorzien van een wettelijk erkend keurmerk.

GRATIS VERZENDING

Wij verzenden onze gouden sieraden aangetekend en verzekerd. Aan de hand van de track and trace code kunt u uw pakketje tot aan de voordeur volgen. Dit geeft ons een veilig gevoel om uw bestelling bij u te bezorgen. En natuurlijk moet het u ook een veilig gevoel om op onze website te winkelen. Bestellingen op werkdagen voor 17:00, worden de volgende dag bezorgd (mits er op uw verzoek geen aanpassingen aan het sieraad moeten worden verricht). Niet tevreden met uw aankoop? U mag het sieraad binnen 14 dagen retourneren of ruilen.

Wilt u één of meerdere gouden sieraden bezichtigen? Maak dan een afspraak via +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook) of door een e-mail te sturen naar info@anrojuweliers.nl. Ook buiten onze standaard openingstijden is het mogelijk om een afspraak te maken.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.