• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / armbanden / armband dames
Toon filters

Gouden armband dames

Deze kleur van goud geeft iedereen een bijzondere uitstraling. Het geeft wat meer stijl aan uw outfit. Bent u op zoek naar een sieraad dat hierbij kan helpen? Kies dan voor een gouden armband dames!. Bij Anro Juweliers hebben wij een uitgebreid assortimen voor dames en armbanden voor heren. Sieraden voor dames hielden lang niet meer in dan een trouwring en een horloge, die tijd is voorbij. Of het nou een klassiek of stoer model is. Met een fraai en uniek exemplaar kunt u een statement maken.


  1 / 43  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Gouden dames armband - PreLoved

de gouden vrouwen armband van Anro Juweliers is altijd PreLoved sieraad. Dit betekent dat armband van goud al eerder is gedragen, maar nu weer als nieuw gemaakt is. Het krijgt op deze manier een tweede leven en dat kan bij u zijn. U merkt niets van het feit dat de armband van goud eerder is gedragen. Onze goudsmid zorgt ervoor dat eventuele herstelwerkzaamheden zijn uitgevoerd. Denk daarbij aan het vervangen van de sluiting, krasjes verwijderen of de zetting van diamantjes. Het dragen van een preloved sieraad draagt bij aan een circulaire economie, waarbij grondstoffen weer een nieuwe functie krijgen.

Gouden.dames armband, diverse soorten

Wij verkopen 14 karaat of 18 karaat armbanden. Dit zijn de meest gangbare gehaltes in Nederland door de goudgele kleur. Hier zijn variaties op met bijvoorbeeld witgoud, rosé goud of bi-color. Binnen ons assortiment zijn er verschillende soorten stijlen waar u uit kunt kiezen. U kunt gaan voor een subtiele koord- of koningsarmband. Voor een breder sieraad kunt u bijvoorbeeld kiezen voor gevlochten schakelarmband. Veel soorten zijn zowel dun als breed verkrijgbaar. Fantasie en schakelarmbanden zijn er in allerlei diktes. Kies daarom goed wat past bij uw stijl. Dit maakt het makkelijker om een keuze te maken.

Gouden armband dames 18 karaat of een 14 karaat armband

Er zijn verschillende factoren om in overweging te nemen als je kiest tussen een gouden armband voor dames gemaakt van 18 karaat goud of 14 karaat goud. Hieronder staan enkele punten om te overwegen:

  1. Goudgehalte: Een armband gemaakt van 18 karaat goud bevat 75% goud, terwijl een armband gemaakt van 14 karaat goud 58,3% goud bevat. Als je op zoek bent naar een sieraad met een hoog goudgehalte, is een armband gemaakt van 18 karaat goud de beste keuze.

  2. Waarde: Als algemene regel heeft een armband gemaakt van 18 karaat goud een hogere waarde dan een armband gemaakt van 14 karaat goud vanwege het hogere goudgehalte.

  3. Duurzaamheid: Een armband gemaakt van 18 karaat goud is zachter dan een armband gemaakt van 14 karaat goud, wat betekent dat het vatbaarder is voor beschadiging. Als je op zoek bent naar een duurzame armband, kan een armband gemaakt van 14 karaat goud een goede keuze zijn.

  4. Persoonlijke voorkeuren: Uiteindelijk is de keuze tussen een armband gemaakt van 18 karaat goud of 14 karaat goud afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Bekijk welk goudgehalte het beste aansluit bij je budget en welke eigenschappen belangrijk voor je zijn.

Het is belangrijk om te onthouden dat er ook andere factoren zijn die kunnen bijdragen aan de waarde en duurzaamheid van een armband, zoals het ontwerp, de afwerking en de kwaliteit van de edelstenen of andere details die aan de armband zijn toegevoegd. Als je twijfelt tussen een armband gemaakt van 18 karaat goud of 14 karaat goud, kan het helpen om advies te vragen bij ons of om meer te lezen over de verschillende opties voordat je een beslissing maakt.

Bezichtigen gouden dames armbanden ook  in de winkel

Heeft u een mooie brede armband of misschien wel een fijn "gouden armbandje dames" op het oog, maar bent u nog niet helemaal overtuigd of wilt u "armbandjes goud dames" graag een keer zien of vergelijken? U kunt ook langskomen in onze winkel om de vrouwen armband goud te passen. Wij hebben geen armbanden in de winkel. Wilt u iets bekijken dan kunt u appen of bellen. Vervolgens zorgen wij dat de juiste vrouwen armband in de winkel is tijdens de afspraak. Daar helpen wij u graag met passend advies voor een weloverwogen keuze.

Armbanden online bestellen - gratis verzending

In onze webshop is het eenvoudig om een "goude armband dames" te bestellen. U kunt de armbanden overzichtelijk bekijken en met elkaar vergelijken met behulp van de vergelijkknop. Hierdoor heeft u overzicht en kunt u eenvoudig een goede keuze maken.

Wanneer u het product in het winkelmandje stopt, kunt u snel en gemakkelijk betalen via diverse betaal functies. De betaling is ook mogelijk in meerdere termijnen of (deels) met oud goud. Wanneer de betaling is geslaagd, sturen wij het pakket als aangetekende post. Is het voor 17.00 uur bestelt? Dan heeft u het de volgende dag in huis. Bent u niet tevreden? Dan kunt u binnen 14 dagen de heren armband retourneren.