• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
449 reviews
Home / gouden armbanden / armband dames
Toon filters
0
Onbeperkt

Gouden dames armband

Deze kleur van goud geeft iedereen een bijzondere uitstraling. Het geeft wat meer stijl aan uw outfit. Bent u op zoek naar een sieraad dat hierbij kan helpen? Kies dan voor een gouden dames armband! Bij Anro Juweliers hebben wij een uitgebreid assortimen voor dames en armbanden voor heren. Sieraden voor dames hielden lang niet meer in dan een trouwring en een horloge, die tijd is voorbij. Of het nou een klassiek of stoer model is. Met een fraai en uniek exemplaar kunt u een statement maken.


  1 / 41  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Gouden dames armband - PreLoved

De gouden vrouwen armband van Anro Juweliers is altijd PreLoved sieraad. Dit betekent deze armbanden van goud al eerder zijn gedragen, maar nu weer als nieuw zijn gemaakt. Het krijgt op deze manier een tweede leven en dat kan bij u zijn. U merkt niets van het feit dat de armband eerder is gedragen. Onze goudsmid zorgt ervoor dat eventuele herstelwerkzaamheden zijn uitgevoerd. Denk daarbij aan het vervangen van de sluiting, krasjes verwijderen of de zetting van diamantjes. Het dragen van een preloved sieraad draagt bij aan een circulaire economie, waarbij grondstoffen weer een nieuwe functie krijgen.

Het belang van echt goud

Goud, een van de oudste en meest begeerde metalen in de geschiedenis, heeft een unieke positie binnen de wereld van sieraden. Maar waarom wordt "echt goud" zo hoog gewaardeerd en wat onderscheidt het van andere metalen?

Ten eerste is echt goud van nature hypoallergeen, waardoor het ideaal is voor diegenen met gevoelige huid. In tegenstelling tot sommige andere metalen die allergische reacties kunnen veroorzaken, is goud zacht voor de huid en veroorzaakt het zelden irritaties.

Daarnaast staat echt goud bekend om zijn duurzaamheid en bestendigheid tegen aantasting. Waar sommige metalen met de tijd kunnen corroderen, behoudt goud zijn glans en schoonheid door de jaren heen. Dit maakt het een duurzame keuze voor dames sieraden die generaties lang meegaan.

Bovendien is echt goud niet alleen een esthetische keuze; het is ook een waardevolle investering. De goudwaarde heeft historisch gezien een stijgende trend vertoond, wat betekent dat sieraden gemaakt van dit edelmetaal niet alleen hun financiële waarde behouden, maar ook in sommige gevallen in waarde kunnen stijgen.

En natuurlijk biedt goud een ongeëvenaarde glans en schoonheid die niet gemakkelijk kan worden nagebootst door andere metalen. De warme, rijke goudgloed voegt een touch of elegance toe aan elke outfit.

Gouden.dames armband, diverse soorten

Wij verkopen 14 karaat of 18 karaat armbanden. Dit zijn de meest gangbare gehaltes in Nederland door de goudgele kleur. Hier zijn variaties op met bijvoorbeeld witgoud, rosé goud of bi-color. Binnen ons assortiment zijn er verschillende soorten stijlen waar u uit kunt kiezen. U kunt gaan voor een subtiele koord- of koningsarmband. Voor een breder sieraad kunt u bijvoorbeeld kiezen voor gevlochten schakelarmband. Veel soorten zijn zowel dun als breed verkrijgbaar. Fantasie en schakelarmbanden zijn er in allerlei diktes. Kies daarom goed wat past bij uw stijl. Dit maakt het makkelijker om een keuze te maken.

Gouden armband vrouwen 18 karaat of 14 karaat

Er zijn verschillende factoren om in overweging te nemen als je kiest tussen een gouden armband voor dames gemaakt van 18 karaat of 14 karaat. Hieronder staan enkele punten om te overwegen:

  1. Goudgehalte: Een armband gemaakt van 18 karaat bevat 75% goud, terwijl een armband gemaakt van 14 karaat 58,3% goud bevat. Als je op zoek bent naar een sieraad met een hoog goudgehalte, is een armband gemaakt van 18 karaat goud de beste keuze.
  2. Waarde: Als algemene regel heeft een armband gemaakt van 18 karaat een hogere waarde dan een 14 karaat armband vanwege het hogere goudgehalte.
  3. Duurzaamheid: Een armband gemaakt van 18 karaat is zachter dan een 14 karaat armband, wat betekent dat het vatbaarder is voor beschadiging. Als je op zoek bent naar een duurzame armband, kan een armband gemaakt van 14 karaat een goede keuze zijn.
  4. Persoonlijke voorkeuren: Uiteindelijk is de keuze tussen een armband gemaakt van 18 karaat of 14 karaat afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Bekijk welk goudgehalte het beste aansluit bij je budget en welke eigenschappen belangrijk voor je zijn.

Het is belangrijk om te onthouden dat er ook andere factoren zijn die kunnen bijdragen aan de waarde en duurzaamheid van een armband, zoals het ontwerp, de afwerking en de kwaliteit van de edelstenen of andere details die aan de armband zijn toegevoegd. Als je twijfelt tussen een armband gemaakt van 18 karaat of 14 karaat, kan het helpen om advies te vragen bij ons of om meer te lezen over de verschillende opties voordat je een beslissing maakt.

Verschil tussen mannen en vrouwen armbanden

Gouden armbanden kunnen zowel unisex als specifiek ontworpen voor dames of heren zijn, afhankelijk van verschillende factoren, zoals het ontwerp, de grootte en de stijl. Hoewel er geen strikte regels zijn die bepalen welke armbanden geschikt zijn voor dames of heren, zijn er bepaalde trends en voorkeuren die vaak worden gevolgd.

Over het algemeen hebben gouden damesarmbanden vaak een verfijnder en eleganter ontwerp. Ze kunnen bijvoorbeeld versierd zijn met fijnere details, zoals diamanten, edelstenen, parels of andere decoratieve elementen die als vrouwelijker worden beschouwd. Damesarmbanden kunnen ook smaller of subtieler zijn dan die voor heren.

Aan de andere kant hebben gouden herenarmbanden meestal een robuuster en grover ontwerp. Ze kunnen breder en zwaarder zijn, met minder decoratieve details. Mannen geven vaak de voorkeur aan eenvoudige, krachtige ontwerpen zonder al te veel franje.

Het is echter belangrijk op te merken dat deze trends en voorkeuren in armbandontwerpen voornamelijk cultureel en subjectief zijn. De uiteindelijke keuze van een armband hangt af van de individuele smaak, stijl en voorkeuren van de persoon die de armband draagt. Als iemand bijvoorbeeld de voorkeur geeft aan een grover ontwerp, kan een gouden herenarmband ook prima geschikt zijn voor een vrouw, en vice versa.

Kortom, er kan een verschil zijn tussen gouden dames- en herenarmbanden, maar het hangt af van het specifieke ontwerp en de persoonlijke smaak van de drager.

Bezichtigen gouden dames armbanden ook  in de winkel

Heeft u een mooie brede armband of misschien wel een fijn "gouden armbandje dames" op het oog, maar bent u nog niet helemaal overtuigd of wilt u "armbandjes goud dames" graag een keer zien of vergelijken? U kunt ook langskomen in onze winkel om de vrouwen armband goud te passen. Wij hebben geen armbanden in de winkel. Wilt u iets bekijken dan kunt u appen of bellen. Vervolgens zorgen wij dat de juiste vrouwen armband in de winkel is tijdens de afspraak. Daar helpen wij u graag met passend advies voor een weloverwogen keuze.

Enkele voorbeelden van armbanden voor dames

De meest gedragen gouden damesarmbanden variëren afhankelijk van de trends en persoonlijke voorkeuren. Hier zijn enkele populaire stijlen die vaak gezien worden:

  • Tennisarmband: Een tennisarmband is een dunne, flexibele armband bezet met een continue rij van kleine diamanten of andere edelstenen. Deze armband staat bekend om zijn elegante uitstraling en veelzijdigheid, waardoor hij vaak gedragen wordt bij zowel formele als informele gelegenheden.
  • Bangle-armband of slavenarmband: Een bangle-armband is een stijve armband zonder sluiting die vaak rond de pols wordt geschoven. Ze kunnen verschillende breedtes hebben en versierd zijn met gravures, patronen of edelstenen. Bangle-armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, variërend van klassiek tot modern.
  • Bedelarmband: Een bedelarmband bestaat uit een gouden armband waaraan  bedels of bedelhangers kunnen hangen. Meestal wordt hiervoor een closed forever armband gebruikt Deze bedels kunnen symbolisch of decoratief zijn en hebben vaak een persoonlijke betekenis voor de drager. Bedelarmbanden zijn geliefd vanwege hun unieke en aanpasbare karakter.
  • Edelsteen armband: Een dergelijke armband is gemaakt van een goud combinatie en edelstenen die samen een armband vormen. Deze edelstenen kunnen glad en glanzend zijn of versierd met patronen of edelstenen. Kralenarmbanden zijn vaak kleurrijk en worden gebruikt om een speelse of bohemien stijl te creëren.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van populaire gouden damesarmbanden. Het belangrijkste is dat je een armband kiest die past bij je persoonlijke stijl, smaak en gelegenheid waarvoor je hem wilt dragen.

Armbanden online bestellen - gratis verzending

In onze webshop is het eenvoudig om een "goude armband dames" te bestellen. U kunt de armbanden overzichtelijk bekijken en met elkaar vergelijken met behulp van de vergelijkknop. Hierdoor heeft u overzicht en kunt u eenvoudig een goede keuze maken.

Wanneer u het product in het winkelmandje stopt, kunt u snel en gemakkelijk betalen via diverse betaal functies. De betaling is ook mogelijk in meerdere termijnen of (deels) met oud goud. Wanneer de betaling is geslaagd, sturen wij het pakket als aangetekende post. Is het voor 17.00 uur bestelt? Dan heeft u het de volgende dag in huis. Bent u niet tevreden? Dan kunt u binnen 14 dagen de armband vrouw retourneren.