• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / Bedenktijd, Ruilen & Retourneren

Bedenktijd, Ruilen & Retourneren

Bedenktijd op uw aankoop

Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het sieraad toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Ruilen van uw aankoop

Het is mogelijk uw bestelling te ruilen of retourneren. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retour formulier dat je kunt downloaden onderaan deze pagina.

We zouden het fijn vinden als u ook even een mail stuurt naar info@anrojuweliers.nl als u wilt ruilen. U kunt het artikel (wij adviseren aangetekend) retour sturen naar:

ANRO (s.v.p. om veiligheidsredenen geen juweliers noemen)
Oldenzaalsestraat 118b
7514 DS ENSCHEDE

Retourneren

U heeftg na annulering nogmaals 14 dagen om het gekochte sieraad te retourneren. Alleen de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor uw eigen rekening. Een indicatie van de kosten voor het aangetekend verzenden bedragen circa € 9,00 per pakket (verzekerde waar tot € 500) of circa € 15,00 (verzekerde waarde tot € 5.000,00).

Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het sieraad - indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan ANRO Juweliers geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via ons mailadres Mocht het sieraad beschadigd zijn dan kunnen we deze waardevermindering van het sieraad aan u doorberekenen. Behandel het sieraad dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is & vraag om een track & trace code. De track & trace is echt van groot belang zodat u ten alle tijde weet waar het pakketje zich bevindt. Niet elke vervoerders geven een "niet thuis" bericht af als ze voor ee ngesloten deur komen.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Natuurlijk zouden we graag vernemen wat er mis is om wellicht onze dienstverlening hierop aan te passen. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren - indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan ANRO Juweliers geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@anrojuweliers.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag zo spoedig mogelijk maar binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.   Geen herroepingsrecht Uw heeft geen herroepingsrecht voor specifiek op maat gemaakte/ aangepaste sieraden tenzij wij dit specifiek met u zijn overeengekomen.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen
Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies