• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
452 reviews
Home / Bedenktijd, Ruilen & Retourneren

Bedenktijd, Ruilen & Retourneren

Niet goed, geld terug!

Bedenktijd op uw aankoop

Wij begrijpen dat er situaties kunnen ontstaan waarin u besluit een aankoop te heroverwegen. Er zijn diverse redenen denkbaar, variërend van het feit dat het sieraad wellicht niet geheel aan uw verwachtingen voldoet, tot andere persoonlijke overwegingen die u kunnen doen besluiten om van de aankoop af te zien. Ongeacht de specifieke reden achter uw besluit, hechten wij er waarde aan u te informeren dat u conform de consumentenwetgeving het onbetwistbare recht heeft om, binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, deze te annuleren zonder dat u verplicht bent een reden op te geven. Ons streven is altijd uw tevredenheid en we zullen dan ook alles in het werk stellen om het retourproces voor u zo soepel en eenvoudig mogelijk te maken.

Ruilen van uw aankoop

Wij hechten groot belang aan uw tevredenheid en begrijpen dat er omstandigheden kunnen zijn waarin u uw aankoop wellicht wenst te ruilen of te retourneren. Om dit proces zo gestroomlijnd mogelijk voor u te maken, bieden wij u de mogelijkheid aan om uw bestelling binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst terug te sturen of om te ruilen voor een ander artikel. Indien u besluit tot deze stap, verzoeken wij u vriendelijk doch dringend om gebruik te maken van het officiële retourformulier, dat voor uw gemak beschikbaar is ter download aan de onderzijde van deze pagina.

Om de afhandeling zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen, zouden wij het op prijs stellen indien u ons tevens via e-mail op de hoogte stelt van uw voornemen. U kunt uw bericht richten aan info@anrojuweliers.nl, met vermelding van uw bestelnummer en eventueel de reden van retournering. Voor het terugsturen van artikelen adviseren wij u met klem om te kiezen voor een aangetekende zending, teneinde zekerheid en traceerbaarheid van uw retourzending te garanderen. Gelieve uw retourzending te adresseren aan:


ANRO (s.v.p. om veiligheidsredenen geen juweliers noemen)
Oldenzaalsestraat 118b
7514 DS ENSCHEDE

Retourneren

U heeftg na annulering nogmaals 14 dagen om het gekochte sieraad te retourneren. Alleen de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor uw eigen rekening. Een indicatie van de kosten voor het aangetekend verzenden bedragen circa € 9,00 per pakket (verzekerde waar tot € 500) of circa € 15,00 (verzekerde waarde tot € 5.000,00).

Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het sieraad - indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan ANRO Juweliers geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via ons mailadres Mocht het sieraad beschadigd zijn dan kunnen we deze waardevermindering van het sieraad aan u doorberekenen. Behandel het sieraad dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is & vraag om een track & trace code. De track & trace is echt van groot belang zodat u ten alle tijde weet waar het pakketje zich bevindt. Niet elke vervoerders geven een "niet thuis" bericht af als ze voor ee ngesloten deur komen.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Natuurlijk zouden we graag vernemen wat er mis is om wellicht onze dienstverlening hierop aan te passen. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren - indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan ANRO Juweliers geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@anrojuweliers.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag zo spoedig mogelijk maar binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.   Geen herroepingsrecht Uw heeft geen herroepingsrecht voor specifiek op maat gemaakte/ aangepaste sieraden tenzij wij dit specifiek met u zijn overeengekomen.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Mocht u onverhoopt een incorrect bezorgadres aan ons hebben doorgegeven, verzoeken wij u dringend en met klem om dit zo spoedig mogelijk aan ons kenbaar te maken. Neemt u alstublieft direct contact op met onze klantenservice. Wij zullen er alles aan doen om de gegevens van uw bestelling tijdig aan te passen. Echter, gezien het geautomatiseerde proces van verwerking en verzending, kunnen wij niet garanderen dat wijzigingen altijd kunnen worden doorgevoerd. Wij adviseren daarom om dergelijke correcties zo snel als mogelijk aan ons door te geven om eventuele complicaties te voorkomen.