• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / gouden hangers / dames hanger
Toon filters
0
Onbeperkt

Gouden hanger dames

Gouden hanger dames? Wij hebben waarschijnlijk de de kettinghanger waar u naar zoekt. Een klassieke of een stoere hanger waarmee u een statement maakt. Bekijk onze collectie en oordeel zelf! De variatie in ons aanbod zorgt ervoor dat we voor elke smaak & gelegenheid een goed aanbod hebben. Om misverstanden te voorkomen, wij verkopen de gouden kettingen separaat. Deze is niet bij de prijs inbegrepen.


  1 / 9  

   1  2 3 4 5  

Esthetiek van gouden hangers dames

Om een ensemble van ketting en hanger goed tot zijn recht te laten komen is het belangrijk geen gouden hanger aan een zilveren ketting te dragen, maar bij goud altijd bij goud te kiezen.
Verder moet de dikte van de ketting passen bij de grootte van de hanger en het hangeroogje. De hanger moet soepel kunnen bewegen over de ketting.

Meer dan één hanger per ketting laat elk van de hangers inboeten aan uitstraling. Dat geldt ook voor meer dan één ketting. Hierbij geldt dat, als men dat doet, de hangers elkaar niet mogen raken.

Gouden hangertje dames online bestellen

Heeft u een exemplaar gevonden? Bestel hem dan eenvoudig en snel op www.anrojuweliers.nl. Wij bezorgen via PostNL aangetekend. U ontvangt een track & trace code waarmee u het pakketje kunt volgen tot aan uw voordeur. Zeker, snel en gemakkelijk! Natuurlijk kunt u het sieraad ook afhalen in onze winkel.

Wij verkopen Vintage / PreLoved kettinghangers

Elk sieraad dat wij verkopen is PreLoved! De sieraden zijn eerder gedragen, maar na zorgvuldige reiniging en eventueel herstelwerk toe aan een tweede leven. Door onze goudsmid worden krasjes verwijderd, sluitingen waar nodig vervangen en de zettingen van diamantjes gecontroleerd.

Kosteloze verzending 

Wij verzenden onze sieraden aangetekend en verzekerd met PostNL. Middels een track & trace code kunt u het pakketje volgen tot aan uw huisdeur. De dienstverlening welke PostNL biedt, geeft ons een veilig gevoel om het sieraad bij u thuis te bezorgen.

U heeft de mogelijkheid om 14 dagen het gekochte artikel te retourneren, niet goed geld terug.

Betalen met oud goud sieraden?

Geen probleem! Laat uw kostbaarheden vrijblijvend en kosteloos door ons taxeren. Vraag online een richtprijs of kom in onze winkel.

Wij dragen veel zorg aan het bijhouden van de onze website (www.anrojuweliers.nl). Heeft u tips dan vernemen wij dat natuurlijk graag.

De bestelbutton op onze website is de snelste en veiligste manier van bestellen.

Bestellingen op werkdagen voor 17.00 uur de volgende dag worden bezorgt (mits er op uw verzoek geen aanpassingen aan het sieraad moeten worden verricht).

WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290