• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / gouden hangers / diamant
Toon filters
0
Onbeperkt

Diamanten hangers - Collectie

Diamonds Are Forever! Diamanten en goud worden al eeuwenlang samen gebruikt in diamanten hangers. Diamant is de hardste edelsteen en natuurlijk voorkomende materiaal. De steen kan kleurloos zijn maar ook geel, bruin, groen, blauw, roze en rood. De ruwe diamant wordt overwegend gevonden in Centraal en Zuid Afrika, Canada, Brazilië, India en Autralië.


 


Bezig met laden...

Karaat Diamant

 De grootte van de diamant wordt uitgedrukt in karaat. Naarmate een diamant een hoger karaat heeft is deze zeldzamer en duurder. Voor de waarde van de diamant speelt ook de zuiverheid van de diamant een belangrijke rol. Des te zuiverder de diamant is, des te hoger de diamant prijs. De ruwe diamant wordt in vele kleuren gevonden. De hoofdregel is hierbij des te witter de diamant des te hoger de diamant prijs is. Wij hebben prachtige 14 karaat gouden hangers en hangers van 18 karaat goud. Bekijk onze unieke collectie op onze website! Naast de gouden hanger met diamant hebben wij in onze collectie een goedkoper alternatief, de gouden hanger met Zirkonia

Edelstenen worden vaak in verband gebracht met de verschillende maanden van het jaar. Voor mensen die geboren zijn in een bepaalde maand kunnen die stenen ondersteunen of gelukkiger maken. Bij elk sterrenbeeld horen meerdere edelstenen, soms helpen die juist bij bepaalde kenmerken van de mensen die in die periode geboren zijn.

STERRENBEELD DIAMANT

Ram en Leeuw

SIERADEN GEZET MET DIAMANT

Naast onze prachtige gouden hangers gezet met Diamant, hebben wij ook andere sieraden gezet met deze edelsteen. Wij hebben van elk sieraad slechts één beschikbaar.