• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
452 reviews
Home / gouden oorbellen / clip oorbellen
Toon filters

Clip oorbellen goud

Op zoek naar gouden clip oorbellen? Klassiek of stoer? Subtiel of opvallend? Door ons uitgebreide aanbod heeft u ruime keus. Bekijk onze collectie en oordeel zelf! Doordat de oorbellen door middel van een 'clip' aan de oorlel blijven hangen zijn oorgaatjes niet (altijd) nodig waardoor ze heel gemakkelijk te dragen zijn en ze er altijd goed uitzien.
Bezig met laden...

Oorbellen met clips

Clip oorbellen, ontworpen voor mensen zonder gaatjes in hun oren, hebben inderdaad meestal alleen een clipmechanisme om de oorbel op zijn plaats te houden. Deze clips zijn ontworpen om voldoende druk uit te oefenen zodat de oorbel niet valt, maar tegelijkertijd comfortabel genoeg is om te dragen. Ze kunnen verschillende vormen en stijlen hebben, afhankelijk van het ontwerp van de oorbel.

Echter, er bestaan ook hybride ontwerpen waarbij oorbellen zowel voorzien zijn van een traditionele stekers voor gaatjes als een clipmechanisme. Dit soort ontwerpen biedt veelzijdigheid, omdat ze zowel door mensen met als zonder gaatjes in de oren gedragen kunnen worden. Deze oorbellen worden vaak aangeduid als "convertible" of "omzetbare" oorbellen. Ze bieden de mogelijkheid om te kiezen tussen het gebruik van de steker of de clip, afhankelijk van de voorkeur van de drager.

VINTAGE OORCLIP

Neem ook een kijkje bij onze vintage oorbellen. Deze gouden oorbellen zijn vaak gezet met prachtige edelstenen. Met onze vintage oorbellen straalt u oude Hollywood glamour uit en zijn daarom erg geschikt op feestjes. Of u nou op zoek bent naar oorstekers of oorhangers, wij hebben het in ieder geval in onze collectie! Laat u verassen door onze collectie...

Wist u trouwens dat onze gouden sieraden en dus ook onze oorbellen PreLoved zijn? Dit wil zeggen dat deze sieraden al een eerder leven hebben gehad. Bij ons krijgen deze sieraden een tweede leven! Elk item wordt door onze goudsmid gereinigd én beoordeed, zodat jullie het beste product krijgen. Hierdoor dragen niet alleen wij maar u ook een steentje bij aan een duurzamere samenleving.

KOSTELOZE VERZENDING VAN UW OOR SIERAAD

Besloten welke set "clipoorbellen goud" u wil bestellen? Bij ons kunt u uw sieraden kosteloos en gemakkelijk bestellen. Het pakketje wordt aangetekend opgestuurd, zodat het pakketje veilig bij u arriveert. Bestellingen op werkdagen voor 17:00 wrden de volgende dag bezorgd (mits er op uw verzoek geen aanpassingen moeten worden verricht). Liever uw set oorbellen ophalen in onze winkel? Of een aantal oorbellen met elkaar vergelijken? Dat is natuurlijk ook mogelijk als u een afspraak maakt. 

Betaald u uw oorbellen liever in termijnen? Dat kan! Vink dit aan bij betaalmogelijkheden en wij zullen contact met u opnemen.

BETALEN MET OUD GOUD?

Dat is mogelijk bij ons. Laat uw kostbaarheden vrijblijvend en kosteloos door ons taxeren. Vraag online een richtprijs of breng een bezoek aan onze winkel in Enschede. Hier dient u wel eerst even een afspraak voor te maken via +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook) of door een e-mail te sturen naar info@anrojuweliers.nl.