• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / hangers / heren
Toon filters

Gouden hanger heren

Op zoek naar een gouden gouden hanger heren? Wij hebben waarschijnlijk het exemplaar waar u naar zoekt. Een klassieke of een stoere hanger waarmee u een statement maakt. Bekijk onze collectie en oordeel zelf! Om misverstanden te voorkomen, wij verkopen de gouden kettingen separaat. Deze is niet bij de prijs inbegrepen.


  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Gouden hangers heren

Gouden heren hangers zijn prachtige accessoires en perfect om cadeau te geven of uzelf te verwennen. Wij hebben onder andere hangers met kruis en met Jezus figuur in 14 en 18 karaat goud. Deze hanger sluit goed aan bij het geloof. Deze type hanger hebben wij in verschillende modellen. Wij hebben subtiele kruisjes, maar ook in grotere uitvoering. Daarnaast hebben wij ook fantasie hangers voor heren in onze collectie. Fantasie hangers hebben een uniek design of een bijzondere uitvoering. Bent u op zoek naar een speciale hanger? Verrijk uw collectie sieraden met een fantasie hanger. Deze hangers hebben wij  in 14 en 18 karaat goud. Neem dan een kijkje in onze collectie. Wilt u liever de collectie fantasie hangers bezichtigen in onze winkel? Maak een afspraak via +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook) of door een e-mail te sturen naar info@anrojuweliers.nl.

Wij verkopen Vintage / PreLoved heren hanger

Als u bij ANRO Juweliers een bestelling plaatst, dan dragen wij samen een steentje bij aan een duurzame en circulaire economie. Elk sieraad dat wij verkopen is namelijk PreLoved! De sieraden zijn eerder gedragen, maar na zorgvuldige reiniging en eventueel herstelwerk toe aan een tweede leven. Door onze goudsmid worden krasjes verwijderd, sluitingen waar nodig vervangen en de zettingen van diamantjes gecontroleerd.

Gouden heren hanger


WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290