• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
455 reviews
Home / gouden armbanden / armband met naam
Toon filters

Armband met naam

Op zoek naar een gouden armband met naam voor dames of heren? Wij hebben de armband waar u naar zoekt. Een klassieke of een stoere armband waarmee je een statement maakt. Bekijk onze collectie en oordeel zelf! De variatie in ons aanbod zorgt ervoor dat we voor elke smaak & gelegenheid een goed aanbod hebben. 


Armbandje met naam graveren

Heeft u een gouden armband gezien zonder naamplaat waarvoor u interesse heeft, geen probleem. Wij kunnen in vrijwel alle armbanden van ons "custom made" een naamplaat toevoegen. Blokletters en sierletters brengen we graag voor u aan, bijvoorbeeld in een hartjes hanger.
Wilt u een specifiek lettertype dan kan dat ook. Hiervoor zullen we gebruik moeten maken van een lasergestuurde graveer- machine. Dit brengt een extra levertijd mee van zo'n anderhalve week.

Met naamplaten kunnen we de armband verlengen

Door het toepassen van een naamplaat in de ketting kunnen we uw ketting enerzijds personaliseren, anderszijds is het ook een ideale manier om de armband te verlegen.
De ideale lengte van een gouden armband is voor iedereen verschillend. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw armband. 

Armbanden met naam

Een armband met zijn schakelarmbanden met een plaatje tussen de schakels. Op het plaatje wordt meestal een naam gegraveerd wordt. Een armband met naamplaat is ideaal als u iemand een persoonlijk cadeau wilt geven. Wij hebben leuke armbanden met naamplaat, waar u naast een naam ook een ander persoonlijk boodschapje op kunt laten graveren. Zo wordt uw cadeau extra speciaal! Deze armbanden hebben wij voor dames en heren, in verschillende schakels in 14 en 18 karaat goud. Wilt u een armband voor een kind? Geen probleem, wij kunnen de armband voor u inkorten. Heeft u een armband gezien zonder naamplaat waarvoor u interesse heeft, geen probleem. Wij kunnen in vrijwel alle armbanden van ons "custom made" een naamplaat toevoegen.

Naam armband - uniek persoonlijk cadeuu

Armbandjes met namen zijn ideaal als cadeau of om uzelf mee te verwennen. Fantasie armbanden zijn one-of-kind en niet te typeren aan andere type schakelarmbanden. Deze armbanden zijn goed te combineren met andere schakelarmbanden, zoals met de Anker armbanden en de Closed Forever armbanden. Wij hebben enorm veel keus, waardoor kiezen lastig kan zijn. Liever een aantal armbanden bezichtigen in onze winkel in Enschede? Maak dan een afspraak via +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook) of door een e-mail te sturen naar info@anrojuweliers.nl of maak gebruik van onze vergelijkfunctie op onze website.

Bestel uw namen armbandjes (groot of klein) online

Besloten welke armband u wilt kopen? Plaats dan gemakkelijk en snel uw bestelling op onze website. Uw sieraad wordt gratis en verzekerd naar u verzonden. Bestelt u voor 17:00, dan ontvangt u in de meeste gevallen uw sieraad al de volgende dag in huis. Niet helemaal tevreden met het sieraad? U mag binnen 14 dagen het sieraad retourneren of ruilen voor een ander sieraad. U mag uw bestelling natuurlijk ook ophalen in de winkel, neem hiervoor contact met ons op.

WIJ KOPEN GRAAG UW GOUDEN SIERADEN

Twijfelt u of uw gouden sieraden iets waard zijn? Laat uw kostbaarheden vrijblijvend en kosteloos door ons taxeren. Klik hier en vraag online een richtprijs aan. Wanneer u besluit om uw sieraden aan ons te verkopen kunt u ze aangetekend naar ons adres versturen en wordt u direct uitbetaald wanneer uw specificaties overeenkomen met die van ons. Lukt het niet helemaal online? Stuur uw sieraden aangetekend naar ons toe of kom langs in onze winkel in Enschede.

Naamplaten

Een mooie manier om te personaliseren. U kunt hierbij denken aan allerlei vormen die onze goudsmid voor u kunnen maken.