• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / goudsmid
goudsmid

GOUDSMID: GEPERSONALISEERDE GOUDEN SIERADEN

Heeft u een specifiek sieraad in gedachten, maar kunt u het niet vinden? Wilt u van `bijvoorbeeld familiegoud een nieuw sieraad maken? Of heeft u iets prachtigs gezien in een tijdschrift, maar is het te prijzig? Dan maakt een goudsmid in ons netwerk deze voor u! Alles is mogelijk en ook nog tegen een sterk concurrerende prijs ten opzichte van andere nieuwe sieraden. Een custommade gouden sieraad is wel altijd behoorlijk duurder dan de PreLoved sieraden in onze webshop.
Wij werken met een netwerk van gecertificeerde goudsmeden met ieder hun eigen specialisatie. Van een traditionele goudsmid tot een hypermoderne goudsmederij. Zo kunnen zij zelfs een digitaal 3D-ontwerp maken, zodat u vooraf exact weet hoe uw nieuwe sieraad eruit gaat zien. Dit geavanceerde programma berekent zelfs nauwkeurig het benodigde aantal grammen goud. 

Met ons overlegt u uw specifieke wensen voor het sieraad. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven wat voor soort goud u wilt gebruiken, welke afwerking u wilt hebben en of u edelstenen of andere ornamenten wilt toevoegen. De goudsmid kan vervolgens een ontwerp maken en met u overleggen om ervoor te zorgen dat het sieraad aan al uw wensen voldoet. Een foto uit een magazine voldoet ook al.

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, kan de goudsmid aan de slag gaan met het maken van het sieraad. Dit kan enige tijd duren, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en de gekozen afwerking. Als het sieraad klaar is, kunt u het ophalen bij de goudsmid en kunt u genieten van uw unieke, op maat gemaakte gouden sieraad.

Custom made sieraden duur?

In verhouding tot het kopen van nieuwe sieraden, zijn onze prijzen absoluut concurrerend. Houdt er wel rekening mee dat de custommade sieraden duurder zijn dan onze PreLoved sieraden in de webshop. Daag ons maar eens uit! Wij doen u graag, op basis van uw wensen, een aanbod. Hieronder leest u meer over het proces en hoe wij hierin zorgvuldig te werk gaan. Let wel! een custom made sieraad is altijd duurder dan de prijzen van onze PreLoved sieraden in de webshop.

PROCES CUSTOM-MADE SIERAAD MAKEN

  1. Het proces begint met een foto of een duidelijke omschrijving van uw wensen. Belangrijk is ook het gewenst aantal karaat en gewicht, de kleur goud en of u zelf goud wilt aanleveren (bijvoorbeeld een familiestuk).
  2. U kunt al deze informatie aan ons sturen via info@anrojuweliers.nl of WhatsApp +31 622 372 290
  3. Aan de hand van uw informatie bepalen wij welke goudsmid uw sieraad het best kan vervaardigen. Gaat de "traditionele goudsmid" aan de slag, dan ontvangt u een prijs en na akkoord wordt uw sieraad gemaakt. Mochten we echter gebruikmaken van de "hypermoderne goudsmid", dan geven wij een eerste prijsindicatie. Kunt u zich daarin vinden dan werken wij het sieraad digitaal uit in een 3D-model. Hiermee bepalen we hoeveel gram daadwerkelijk nodig is om het ontwerp te vervaardigen en stellen we de definitieve prijs vast. Gaat u akkoord met het ontwerp en de prijs, dan starten wij met het maakproces.
  4. Zoals voor al onze sieraden geldt, wordt ook dit sieraad van een keurmerk voorzien.
  5. Afhankelijk van het ontwerp, neemt het maakproces één tot vier weken in beslag.
  6. Het gepersonaliseerde sieraad wordt per aangetekende post aan u verzonden. 

MOGELIJKHEDEN OP MAAT GEMAAKTE SIERADEN

Bij ANRO Juweliers zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een aanpassing van uw eigen sieraad of een sieraad dat u in onze webshop heeft gezien, tot het vervaardigen van een compleet nieuw sieraad. Elke kleur goud is mogelijk en u kunt er ook één of meerdere edelstenen aan toevoegen. 

Steeds vaker wordt ons gevraagd om van zogeheten sloopgoud of familiegoud een nieuw sieraad te maken. Sloopgoud is eigenlijk een verzamelterm voor oude gouden sieraden of voorwerpen. Hoewel de term niet zo chique klinkt, is het van precies dezelfde kwaliteit als ‘gewoon’ goud. 

De naam familiegoud wordt met name gebruikt voor een geschonken of geërfd sieraad. In plaats dat men dit sieraad laat verstoffen, bijvoorbeeld omdat men het niet mooi vindt, kan men het een nieuw leven inblazen. Van dit goud en de eventuele edelstenen kan een prachtig en uniek juweel gemaakt worden. Voor velen een fijne manier om iemand te gedenken.
Eigenlijk kunt u het zo gek niet bedenken of ANRO Juweliers kan het voor u maken. Zo toveren wij de oude zegelring van opa om in schitterend hangertje of bedeltje. Maken we van de versleten armband van uw moeder een sierlijke nieuwe ring. Of smeden we nieuwe manchetknopen en een dasspeld van een oude broche. Niets is onmogelijk. 
En met een unieke inscriptie kunt u het nieuwe sieraad een extra bijzondere betekenis meegeven. Over gravures leest u verderop meer.

Heeft u zelf geen goud in uw bezit, maar heeft u een specifiek sieraad in gedachte? ANRO Juweliers beschikt over eigen gerecycled goud. 

GOUDEN RING LATEN MAKEN

Met onze expertise en kennis maken wij ringen speciaal voor u en natuurlijk op uw maat. Voor bruiden die al jaren een specifieke trouwring in gedachten hadden. Maar ook relatieringen, ouder-kind-ringen of vriendschapsringen. Wij hebben zelfs een heel blog gewijd aan vriendschapsringen en relatieringen. Vol met inspiratie, ook voor de gravures! 

Wij vinden het bijzonder wanneer wij de ring van een nabestaande mogen verbinden met de ring van een overleden dierbare. Vaak maken we dan een zogenoemde cross-overring. Oftewel een gekruiste ring van de cliënt en de overleden persoon. Of een gekruiste ring van de trouwringen van beide (groot)ouders. 

GOUDEN HANGER LATEN MAKEN

Vaak maken wij hangers voor mensen die op zoek zijn naar een bepaald symbool of beeltenis, maar daarvan geen kettinghanger kunnen vinden. Denkt u bijvoorbeeld aan een bijzonder teken, een zeldzaam symbool, een specifiek dier of muziekinstrument. Aan de hand van een foto, tekening of goede omschrijving kan onze goudsmid elke denkbare hanger maken.

GOUDEN KETTING LATEN MAKEN

Vindt u maar niet dé ketting die u in gedachten had? Of valt alles dat u ziet nét niet in de smaak? Graag bieden we u een oplossing. Met liefde en vakmanschap passen wij de ketting aan of maken een compleet nieuwe.

GOUDEN OORBELLEN LATEN MAKEN

Zoekt u oorbellen die perfect matchen bij uw ketting of armband? Of heeft u van uw favoriete set één exemplaar verloren? Onze goudsmid gaat met plezier voor u aan de slag. Ook wit goud, rosé goud, bicolor of tricolor sieraden zijn geen enkel probleem. Briljantjes, diamantjes of rozenkwarts toevoegen? Ook dat is allemaal mogelijk.

GOUDEN ARMBAND LATEN MAKEN

Bent u helemaal verliefd geworden op een armband die u gezien heeft, maar is deze niet verkrijgbaar of te duur? Of bent u een exemplaar tegengekomen dat bijna perfect is, maar waaraan toch een klein aspect zit dat u stoort? Wij kunnen een bestaand sieraad aanpassen of we maken het sieraad helemaal zelf. Daarbij kunnen we u zelfs op voorhand in 3D exact laten zien hoe uw nieuwe armband eruit komt te zien. 

KEURMERK

Elk sieraad laten wij extern keuren op het goudgehalte. Het sieraad wordt dan door de keurende instantie voorzien van het wettelijke keurmerk. Op de website van WaarborgHolland vindt u alle informatie over keurmerken en wettelijke vereisten.

SIERADEN VERMAKEN

Ook kunt u bij ons terecht voor het vermaken van uw gouden sieraden. Bijvoorbeeld het inkorten van uw armband of het vergroten van uw ring. 

SIERADEN REPARATIE SERVICE

Is uw gouden sieraad beschadigd? Onze gecertificeerde goudsmid repareert dit graag! Neem contact met ons op voor een offerte. Indien u daarmee akkoord bent, stuurt u het sieraad per aangetekende post naar ons toe. Wij nemen het sieraad professioneel onder handen en sturen deze weer aangetekend met de pakketpost van PostNL retour. U ontvangt van ons een track & trace code waarmee u het pakketje tot aan de voordeur kunt volgen

GRAVEREN SIERADEN

Een sieraad uniek maken of een persoonlijke touch meegeven, kan door middel van een gravure. Een gravure in een sierletter of blokletter kunnen wij snel realiseren. Wanneer u een sieraad bij ons koopt, is een dergelijke gravure zelfs geheel kosteloos.

Een alternatieve mogelijkheid is een laser-inscriptie. Dit kunnen wij niet ‘binnenshuis’. Wij sturen het sieraad dan naar een gespecialiseerd bedrijf dat in principe elk lettertype kan doorvoeren. 

•    ARMBANDEN GRAVEREN

Alleen de grotere gouden armbanden kunnen we graveren, simpelweg omdat de tekst anders niet zichtbaar is. Wel kunnen we bij veel armbanden een plaatje toevoegen waarop we een gravure plaatsen Dit plaatje maken we mooi in de lijn van het armband-ontwerp.

•    KETTINGEN GRAVEREN

Evenals bij armbanden, bieden we de mogelijkheid een plaatje te graveren die we vervolgens in lijn van het ontwerp in de gouden ketting opnemen. 

•    RINGEN GRAVEREN

De meest voorkomende gravures zijn de inscripties in ringen. Deze worden veelal aan de binnenzijde geplaatst.

ICEN VAN SIERADEN

De term “icen” wordt gebruikt voor het zetten van diamanten in sieraden. Vaak worden er in deze gevallen complete armbanden of kettingen voorzien van diamanten. Maar ook het zetten van één diamant in een ring valt hieronder.


 


Bezig met laden...