• Betalen in termijnen mogelijk
 • Kostenloze toezending
 • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
454 reviews
Home / gouden oorbellen / edelsteen oorbellen
Toon filters

Edelsteen oorbellen collectie

Op zoek naar gouden edelsteen oorbellen? Klassieke of stoer? Bekijk dan nu de collectie. Door de look van de oorbellen voegt u wat extra kleur toe aan uw outfit. De edelsteen zorgt voor een zeldzaam sieraad. Edelstenen hebben de kenmerken schoonheid, duurzaamheid en zeldzaamheid. Onze gouden oorbellen met edelstenen zorgen ervoor dat we voor elke smaak & gelegenheid een set hebben.


  1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Edelsteen oorbel

Edelstenen zijn zeldzame gesteentes, die worden verwerkt in onder andere gouden sieraden. Edelstenen zijn prachtig, duurzaam en zeldzaam. Wij hebben edelsteen oorbellen met verschillende edelstenen. Deze oorbellen hebben wij in 14 en 18 karaat goud. Daarnaast hebben wij deze oorbellen ook in geelgoud, witgoud, bicolor, tricolor en zilver. Bekijk onze collectie in onze webshop!

Edelstenen oorbellen

Er zijn veel soorten oorbellen die gemaakt zijn van edelstenen. Dit omvat oorbellen met edelstenen zoals diamanten, saffieren, robijnen, smaragden en vele andere. Deze edelstenen zijn gezet in goud.om prachtige en elegante oorbellen te creëren. Oorbellen met edelstenen zijn populair omdat ze mooi en stijlvol zijn en bij veel verschillende outfits passen. Bovendien zijn ze ook een waardevolle belegging omdat edelstenen over het algemeen een hoge waarde hebben en niet snel in waarde dalen. Als u op zoek bent naar oorbellen met edelstenen, dan kunt u kiezen uit een breed scala aan stijlen en ontwerpen om te vinden wat het beste bij u past.

Kleine selectie oorbellen met edelsteen

 • Aquamarijn oorbellen. Aquamarijn is een vrij kostbare edelsteen. De kleur van aquamarijn is bleekgroen, geelgroen, bleekblauw of blauwgroen. In de Middeleeuwen werden beelden van de Maagd Maria versierd met aquamarijn. Legende zegt dat de steen van een zeemeermin was en tot de liefde leidt.
 • Amethist oorbellen. Amethist is een violette variëteit van het mineraal kwarts en is de bekendste steen uit de kwartsgroep. De naam is afkomstig van Oudgrieks amethustos. Amethist was al bekend bij de Egyptenaren, Etrusken en Romeinen.
 • Barnsteen oorbellen. Barnsteen is een fossiele hars die afkomstig is van naaldbomen. De hars is miljoenen jaren geleden uit de bomen gedropen en daarna versteend. Barnsteen is inde meeste gevallen warmgeel tot donkerrood van kleur, maar er bestaan ook meer groen-, blauw- of zelfs zwartgekleurde soorten. 
 • Boedkoraal oorbellen. Bloedkoraal is een koraalsoort die wordt aangetroffen in de Middellandse Zee. Omdat het om een zeldzame grondstof gaat, maakt het bloedkoraal tot een edelsteen. Bloedkoraal is in de meeste gevallen donkeroranje, maar er bestaan ook witte en zwarte exemplaren. 
 • Diamant oorbellen. De naam ‘diamant’ is afgeleid van het Griekse woord ‘adamas’, dat onoverwinnelijk betekent. Bijna 3000 jaar geleden werden diamanten voor het eerst ontdekt in India. Een diamant is de belangrijkste edelsteen ter wereld. In de 15e eeuw werden diamanten ook in Europa gebruikt, vooral gebruikt in sieraden, zoals kronen en juwelen van koningen. De diamant stond symbool voor kracht en rijkdom.
 • Granaat oorbellen. Granaat is een edelsteen met traditie, die al lange tijd door verschillende culturen wereldwijd wordt verwerkt in sieraden. De naam 'granaat' komt waarschijnlijk van het Latijnse begrip voor 'koren' en verwijst naar de ronde vorm van de gevonden ruwe edelstenen. Granaten zijn er in veel meer kleuren dan alleen rood. 
 • Parel oorbellen. Een parel is een hard, rond voorwerp dat door bepaalde weekdieren wordt gemaakt, en dat opgevist of gekweekt wordt om als sieraad te dienen. Parels worden verkregen door parelduikers en parelkwekers. Parels zijn vaak rond, maar soms ook onregelmatig van vorm.
 • Robijn oorbellen. Robijn is een rode edelsteen. Natuurlijke robijnen zijn uitzonderlijk zeldzaam. Naast de heldere edelsteen robijn bestaat ook de minder heldere halfedelsteen met dezelfde naam. Deze steen wordt al sinds de oudheid gewaardeerd. 
 • Saffier oorbellen. De saffier is een kostbare edelsteen. Blauwe stenen van goede kwaliteit worden over het algemeen geclassificeerd als een van de meest waardevolle edelstenen. Saffieren zijn al sinds mensenheugenis geliefde edelstenen.
 • Topaas oorbellen. Topaas is een mineraal dat als edelsteen wordt gebruikt. De naam van de steen is te herleiden tot het Grieks. Plinius de Oudere voerde de naam terug op een legendarisch eiland Topazius in de Rode Zee, waarvan de identiteit onzeker is, evenals de precieze aard van de stenen die ervandaan kwamen. 
 • Zirkonia oorbellen. Zirkonia is de gesynthetiseerde, kubisch kristallijne vorm van zirkonium. Het materiaal heeft optische eigenschappen die dicht bij de kenmerken van diamant komt. Zirkonia is dan ook populair als imitatiediamant.

Kostenloos bestellen - oorbellen edelsteen

Uw favoriete set gouden oorbellen met steentjes gevonden? Het bestellen van de oorbellen is eenvoudig en kosteloos via onze website. Alle pakketjes worden aangetekend verzonden, zodat uw sieraad veilig bij u aankomt. Natuurlijk is het ook mogelijk om de oorbellen in onze winkel in Enschede te bekijken. Maak een afspraak via +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook) of door een e-mail te sturen naar info@anrojuweliers.nl. Uw oorbellen betalen met oud goud? Dat is bij ons ook mogelijk. Laat uw kostbaarheden vrijblijvend en kosteloos door ons taxeren. Vraag online een richtprijs of kom in onze winkel.