• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / gouden oorbellen / saffier oorbellen
Toon filters
0
Onbeperkt

Saffier oorbellen collectie

Op zoek naar een set Saffier oorbellen? Saffier is net als robijn een variant van het korund mineraal, een mineraal dat zeshoekige cilindervormige kristallen vormt. De rode korund heet robijn en de andere kleuren heten Saffier.
 


 

Elegante Saffieren Oorbellen

in Verschillende Kleuren Saffier, één van de meest waardevolle edelstenen, komt in verschillende kleuren voor, waaronder blauwe, gele, groene, indigo, paarse, roze, witte en zwarte. De blauwe saffier is de meest bekende en intensieve kleur en daarom ook wel bekend als 'saffier van de hemel'.

Bekendheid door Sterrenbeeld 

Saffier Oorbellen Edelstenen worden vaak geassocieerd met de verschillende maanden van het jaar en kunnen ondersteunen of bijdragen aan het geluk voor degenen die in die maand zijn geboren. Elk sterrenbeeld is geassocieerd met verschillende edelstenen, die specifieke kenmerken van die persoon ondersteunen. Bijvoorbeeld: Stier, Maagd, Weegschaal en Boogschutter.

Saffier Sieraden in Goud

Ben je dol op Saffier? Naast onze prachtige Saffier oorbellen, bieden wij ook andere sieraden aan met deze edelsteen. Bekijk onze collectie op onze website: 

Verrijk je Sieradencollectie met Saffier

Maak je sieradencollectie compleet met onze elegante Saffier oorbellen en andere sieraden, beschikbaar in verschillende kleuren en met de keuze uit goud als basis materiaal. Bekijk onze collectie vandaag nog en voeg een touch van luxe toe aan je stijl."