• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
452 reviews
Home / gouden armbanden / koningsarmband
Toon filters
0
Onbeperkt

Koningsarmband - collectie

De gouden koningsarmband is een verzamelnaam voor verschillende stoere schakels en is er in zilver en goud te krijgen. De meest verkochte koningsarmband is die met een Byzanthijnse schakel en op een goede tweede plaats die met een platte schakel.


  1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Koningsschakel armband goud

Een gouden koningsarmband is een kostbaar gouden sieraad dat een uitstraling van macht en prestige heeft. Gemaakt van hoogwaardig goud, is het een stijlvol accessoire dat voornamelijk door mannen wordt gedragen. Wat deze armbanden onderscheidt, is hun indrukwekkende omvang en gewicht, waardoor ze een prominente aanwezigheid hebben om de pols. Met hun brede ontwerp en gedetailleerde afwerking trekken ze direct de aandacht. Gouden koningsarmbanden kunnen eenvoudig zijn, met hun natuurlijke glans als pronkstuk, of ze kunnen versierd zijn met ingewikkelde armband gravures en sprankelende edelstenen. Het dragen van zo'n armband spreekt niet alleen van welvaart, maar ook van smaak, klasse en een vleugje koninklijke grandeur. Ze zijn geschikt voor speciale gelegenheden, formele evenementen en kunnen zelfs als een familiestuk van generatie op generatie worden doorgegeven, waardoor hun waarde en betekenis blijven groeien.

De meest verkochte koningsschakel armband goud zijn onbetwist deze modellen:

De ideale lengte voor uw Koningsarmband goud

De ideale lengte van een gouden armband is voor iedereen verschillend. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw armband.

GOUDEN KONINGS ARMBAND

Op zoek naar een stoere gouden schakelarmband? Dan is de koningsschakel voor u! De koningsschakel is de meest populaire schakelsoort onder de mannen en wordt dus voornamelijk gedragen door mannen. Voor de stoerdere dames is deze schakel ook zeker geschikt. De koningsschakel vindt zijn oorsprong al in de 5e eeuw na Christus in het Byzantijnse rijk. De koningsschakel is daarom tijdloos én een klassieker! De Koningsschakel is verkrijgbaar in vlakke, vierkante en ronde stijlen.

Bekijk onze ruime collectie gouden armbanden. Wij bieden gouden Konings armbanden in 14 karaat goud en 18 karaat goud en in de kleuren geelgoud, witgoud, bicolor en tricolor. Daarnaast hebben wij deze gouden armbanden natuurlijk ook in verschillende lengtes en breedtes/diktes. Bij ons vindt u de gouden armband waar u naar op zoek bent. Wilt u één of meerdere gouden armbanden zien of eens dragen tot u tot koop overgaat? Geen probleem, maak een afspraak via info@anrojuweliers.nl of bel (WhatsApp mag ook) +31 (0)6 22 372 290 om deze te bekijken in onze winkel in Enschede.

GOUDEN KONINGSKETTING

Naast de schitterende gouden koningsarmbanden willen we u ook graag attent maken op onze prachtige collectie gouden koningskettingen. Als u al onder de indruk was van de armbanden, zult u zeker weg zijn van deze kettingen. Ontdek onze uitgebreide selectie van koningskettingen, vakkundig vervaardigd uit hoogwaardig goud en verkrijgbaar in zowel 14 als 18 karaat, evenals diverse goudlegeringen. De koningskettingen zijn ontworpen met oog voor detail, waardoor ze een perfecte balans vinden tussen verfijning en robuustheid. Of u nu op zoek bent naar een subtielere variant om uw dagelijkse stijl te verheffen, of juist een opvallende, statement-achtige ketting wilt dragen, wij hebben de ideale opties voor u. Verken onze collectie koningskettingen en laat u betoveren door de tijdloze schoonheid en het ongeëvenaarde vakmanschap van deze schitterende sieraden.

Heeft u de gouden ketting gevonden die u voor ogen had, maar is deze gouden ketting te lang of juist te klein? Wij kunnen uw gouden Koningsketting naar wens vermaken.

WIJ VERKOPEN VINTAGE / PRELOVED GOUDEN ARMBANDEN

Bent u op de hoogte dat de gouden sieraden die verkopen PreLoved is? De sieraden zijn eerder gedragen, maar na zorgvuldige reiniging en eventueel herstelwerk toe aan een tweede leven. De gouden sieraden worden zorgvuldig geselecteerd en wordt door onze goudsmid de krasjes verwijderd, gereinigs en sluitingen waar nodig vervangen. Goed voor de circulaire economie en voor uw portemonnee.

GRATIS VERZENDING

Op onze website kunt u uw gekozen gouden armband eenvoudig en snel bestellen. Uw gouden armband wordt gratis én aangetekend verzonden, zodat u uw favoriete gouden sieraad met een veilig gevoel kunt bestellen. Plaatst u op een werkdag voor 17:00 een bestelling, dan is de kans groot dat u de volgende dag het pakketje ontvangt. Zodra het pakketje is verzonden zult u een track and trace code ontvangen van PostNL, hiermee kunt u uw pakketje tot aan de voordeur volgen. Liever het gouden sieraad afhalen in onze winkel? Dat mag natuurlijk ook, indien u een afspraak maakt.

Naast de reguliere betaalmogelijkheden is het bij ANRO Juweliers ook mogelijk om de gouden armband te betalen in termijnen. Wilt u hier meer over weten? Klik hier voor meer informatie. Tevens kunt geheel of gedeeltelijk betalen met oud goud. Heeft u nog oude gouden sieraden liggen waar u niks mee doet? Dat is zonde, want uw goud is geld waard. Laat uw kostbaarheden vrijblijvend en kosteloos door ons taxeren via deze link. Lukt het niet helemaal online? U mag ook langs komen bij ons in de winkel of de gouden sieraden aangetekend naar ons opsturen met uw gegevens.