• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / armbanden / koningsarmband
Toon filters

Koningsarmband - collectie

De gouden Koningsarmband is een verzamelnaam voor verschillende stoere schakels en is er in zilver en goud te krijgen. De meest verkochte koningsarmband is die met een Byzanthijnse schakel en op een goede tweede plaats die met een platte schakel.


  1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Meest verkochte Koningsarmband goud

De meest verkochte koningsschakel armband goud zijn onbetwist deze modellen:

De ideale lengte voor uw Koningsarmband goud

De ideale lengte van een gouden armband is voor iedereen verschillend. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw armband.

GOUDEN KONINGS ARMBAND

Op zoek naar een stoere gouden armband? Dan is de koningsschakel voor u! De koningsschakel is de meest populaire schakelsoort onder de mannen en wordt dus voornamelijk gedragen door mannen. Voor de stoerdere dames is deze schakel ook zeker geschikt. De koningsschakel vindt zijn oorsprong al in de 5e eeuw na Christus in het Byzantijnse rijk. De koningsschakel is daarom tijdloos én een klassieker! De Koningsschakel is verkrijgbaar in vlakke, vierkante en ronde stijlen.

Bekijk onze ruime collectie gouden armbanden. Wij bieden gouden Konings armbanden in 14 karaat goud en 18 karaat goud en in de kleuren geelgoud, witgoud, bicolor en tricolor. Daarnaast hebben wij deze gouden armbanden natuurlijk ook in verschillende lengtes en breedtes/diktes. Bij ons vindt u de gouden armband waar u naar op zoek bent. Wilt u één of meerdere gouden armbanden zien of eens dragen tot u tot koop overgaat? Geen probleem, maak een afspraak via info@anrojuweliers.nl of bel (WhatsApp mag ook) +31 (0)6 22 372 290 om deze te bekijken in onze winkel in Enschede.

GOUDEN KONINGSKETTING

Een kijkje genomen bij onze gouden Konings- armbanden? Bekijk ook onze collectie gouden Koningskettingen. Deze gouden kettingen hebben wij ook in 14 en 18 karaat en in verschillende goudsoorten.

Er zijn diverse type schakels van een gouden koningsketting:

• Byzantijnse schakel
• Platte schakel
• Rolex schakel
• Monte Carlo schakel
• Magnum schakel

Heeft u de gouden ketting gevonden die u voor ogen had, maar is deze gouden ketting te lang of juist te klein? Wij kunnen uw gouden Koningsketting naar wens vermaken.

WIJ VERKOPEN VINTAGE / PRELOVED GOUDEN
SIERADEN

Bent u op de hoogte dat de gouden sieraden die verkopen PreLoved is? De sieraden zijn eerder gedragen, maar na zorgvuldige reiniging en eventueel herstelwerk toe aan een tweede leven. De gouden sieraden worden zorgvuldig geselecteerd en wordt door onze goudsmid de krasjes verwijderd, gereinigs en sluitingen waar nodig vervangen. Goed voor de circulaire economie en voor uw portemonnee.
GRATIS VERZENDING
Op onze website kunt u uw gekozen gouden armband eenvoudig en snel bestellen. Uw gouden armband wordt gratis én aangetekend verzonden, zodat u uw favoriete gouden sieraad met een veilig gevoel kunt bestellen. Plaatst u op een werkdag voor 17:00 een bestelling, dan is de kans groot dat u de volgende dag het pakketje ontvangt. Zodra het pakketje is verzonden zult u een track and trace code ontvangen van PostNL, hiermee kunt u uw pakketje tot aan de voordeur volgen. Liever het gouden sieraad afhalen in onze winkel? Dat mag natuurlijk ook, indien u een afspraak maakt.

Naast de reguliere betaalmogelijkheden is het bij ANRO Juweliers ook mogelijk om de gouden armband te betalen in termijnen. Wilt u hier meer over weten? Klik hier voor meer informatie. Tevens kunt geheel of gedeeltelijk betalen met oud goud. Heeft u nog oude gouden sieraden liggen waar u niks mee doet? Dat is zonde, want uw goud is geld waard. Laat uw kostbaarheden vrijblijvend en kosteloos door ons taxeren via deze link. Lukt het niet helemaal online? U mag ook langs komen bij ons in de winkel of de gouden sieraden aangetekend naar ons opsturen met uw gegevens.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies