• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / armbanden / gourmet armband
Toon filters

Gourmet armband goud

Op zoek naar een gouden Gourmet armband goud voor dames of heren? Wij hebben de armband waar u naar zoekt. Een klassieke of een stoere armband waarmee je een statement maakt. Bekijk onze collectie en oordeel zelf! De variatie in ons aanbod zorgt ervoor dat we voor elke smaak & gelegenheid een goed aanbod hebben.


  1 / 8  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

De ideale lengte voor u - gourmet armband

De ideale lengte van een gouden gourmetarmband is voor iedereen verschillend. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw armband.

Gouden gourmet armband

Deze schakelarmband is een variatie op de basis schakelketting. De schakel is cirkelvormig of ovaal en plat. Deze schakel heeft een grote variatie aan breedten en diktes. De schakels kunnen variëren van enkele millimeters tot enkele centimeters.

Wij hebben vijftal types van de Gourmet armband in onze collectie:

1. Dubbel
2. Gewalst
3. Gewalst en geslepen
4. Open gourmet
5. Traditioneel

Daarnaast hebben wij deze armbanden in verschillende kleuren goud. Aangezien wij een breed assortiment hebben, kan kiezen lastig zijn. Met onze vergelijkingsfunctie krijgt u een mooi overzicht van de verschillen van de armbanden. U kunt natuurlijk ook langskomen bij ons in de winkel, om één of meerdere armbanden te zien en te vergelijken of eens te dragen voordat u tot koop overgaat. Maak een afspraak via info@anrojuweliers.nl of bel (WhatsApp mag ook) +31 (0)6 22 372 290.

 

Gratis verzending van uw Gourmet infinity armband goud

Bestellen van de "Gourmet infinity armband goud" is op onze website eenvoudig en snel. Daarnaast bieden wij gratis verzending aan. Uw sieraad wordt verzekerd via PostNL uw kant opgestuurd. Zo kunt u met een veilig gevoel uw bestelling plaatsen. Plaatst u uw bestelling op werkdagen voor 17:00, dan is de kans erg groot dat u uw pakketje al de volgende dag in huis hebt. Toch liever afhalen bij ons in de winkel? Dat mag natuurlijk ook. Maak een afspraak via het genoemde nummer of e-mailadres.

BETALEN IN TERMIJNEN OF MET OUD GOUD?

Bij ANRO Juweliers is het ook mogelijk om uw sieraad in termijnen te betalen. Wij bieden u de service om de sieraden te kopen en zonder rente of kosten opslag. Wilt u hier gebruik van maken? Vink dit dan aan bij de betaalmogelijkheden. U kunt met ons afspraken maken over de hoogte van deze bedragen. Klik hier voor meer informatie over betalen in termijnen.

Daarnaast kunt u ook gedeeltelijk of het gehele bedrag van uw nieuwe sieraad betalen met oud goud. Heeft u sieraden liggen die u niet meer draagt? Verkoop ze dan voor een goede, eerlijke prijs aan via deze link en geef uw gouden kostbaarheden een tweede leven bij een nieuwe eigenaar/eigenaresse. Lukt het niet helemaal online? Dan kunt u natuurlijk langskomen in onze winkel in Enschede of u stuurt uw sieraden aangetekend naar ons toe, aan u de keus!


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies