• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • NL
  • DE
Menu
Home / armbanden / 14 karaat
Toon filters

14 karaat gouden armbanden

Op zoek naar een gouden 14 karaat armband voor dames of heren? Wij hebben de armband waar u naar zoekt.
Een klassieke, moderne  of een stoere armband waarmee u een statement maakt. Bekijk onze collectie en oordeel zelf!
De variatie in ons aanbod zorgt ervoor dat we voor elke smaak en gelegenheid een goed aanbod hebben.

Maar natuurlijk hebben we ook 18 karaat gouden armbanden.

WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290
  Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen


  1 / 24  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

14K GOUDEN ARMBANDEN

Wij hebben een uitgebreid collectie 14 karaat gouden armbanden. Maar wat wordt er bedoelt met karaat? Karaat goud geeft aan hoeveel puur goud in het sieraad is verwerkt. 24 karaat is 100% zuiver goud. 14 karaat goud is dan 58,8% zuiver goud. Op het eindstuk van een gouden armband staat in de meeste gevallen een keurmerk dat aangeeft hoeveel karaat goud er in de gouden armband verwerkt is. Het kan zo zijn dat het keurmerk versleten is door het dragen van het sieraad. Alle gouden sieraden op onze website zijn voorzien van een wettelijk erkend keurmerk.

Als u wilt weten of de gouden armband van 14 karaat goud is dan moet u dus op zoek gaan naar een keurteken (stempel) in het gouden sieraad. Soms is het alleen leesbaar met een loep. De meest gebruikte markeringen zijn 585, 14K, 14kt of een eikenblad.

In Nederland geldt een strenge regel over wat wel of niet goud genoemd mag worden. De armband mag alleen ‘een gouden armband’ genoemd worden als het gehalte minimaal 14 karaat is. In Nederland zijn gouden sieraden van 14 karaat het meest gangbare, daarna 18 karaat gouden sieraden. De kleur die in Nederland wordt gebruikt, staat vaak mooier bij een lichtere huid. U ziet in landen als India dat er voornamelijk 20 en 22 karaat gouden sieraden worden gedragen. De diep gouden kleur staat mooier bij hun huidskleur.
 

Klik hier voor informatie over 18 karaat gouden armbanden


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.